Fotografia de: Vídeos hospitality Terres CHECK-IN | CETT
Universitat de Barcelona

Reconeixement del Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards als millors curts d’hospitality

19.07.2022
 
Reconeixement del Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards als millors curts d’hospitality

El Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards, cita de referència de l’àmbit audiovisual del sector de l’hospitality, tindrà lloc el 6 de setembre a l’Hotel Alimara de Barcelona i combinarà la cerimònia de lliurament de guardons als millors curts audiovisuals sobre hospitality amb un conjunt d’activitats formatives. Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards és una iniciativa de Terres Landscape and Travel Communication i tres fundacions privades que tenen el seu focus en el turisme: CETT Fundació, la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas Matamala.


Audiovisual sector turístic

La proposta del festival Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards neix amb la voluntat de crear comunitat i connectar els diversos actors que formem la indústria de l’hospitality a escala internacional. Així, es vol generar un espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació que puguin ser transferibles al sector per millorar l’experiència en un moment en què l’audiovisual turístic ha assolit un punt de gran maduresa. Terres CHECK-IN pretén ser el referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’hospitality i ser l’aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions que formen la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

El Terres CHECK-IN serà el pòrtic del Terres Travel Festival, que celebrarà les seves sessions professionals el dijous 8 i el divendres 9 de setembre de 2022 a Tortosa. El Terres Travel Festival és el membre exclusiu a Espanya del circuit CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).


Els premis Terres CHECK-IN

Es reconeixeran els millors curts audiovisuals en les següents categories:

LATE CHECK-OUT

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que generin una experiència inspiradora, emocional, inoblidable i memorable a gaudir, que ajudi a crear un sentiment de “no voler marxar” mai o el més tard possible d’aquesta experiència turística i de voler tornar-hi.

FAST CHECK-IN

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic, on l’aplicació de tecnologies relacionades amb l’àmbit digital i tecnològic, sigui el principal eix de comunicació amb els objectius de millorar el valor afegit aportat als clients i a la seva experiència d’usuari i incrementar la seva competitivitat.

SOCIAL CHECK-IN

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que evidenciïn el seu compromís amb la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Corporativa, amb la finalitat de preservar el nostre planeta per a les generacions futures.


El programa Terres CHECK-IN

  • 18.00-18.15 - Inauguració institucional
  • 18.20-18.40 - Keynote speech 1. “Vueling. Campanya de publicitat d’estiu 2021. Anticipació i flexibilitat per obtenir els millors resultats”. Carlota Suriol, Global Marketing Planning and Coordination Manager de Vueling
  • 18.40-19.00 - Keynote speech 2. "Empatia". Anna Roca, Directora general de Proximity Barcelona
  • 19.10-19.30 - Study case 1. Soltour - Bahía Príncipe
  • 19.30-19.50 - Study case 2. Alcarràs i el desenvolupament del turisme cinematogràfic a Ponent
  • 20.00-21.00 - Lliurament de premis
  • 21.00 - Sopar