Què és?

L'Observatori CETT és un espai de discussió en el qual el món acadèmic es troba amb professionals de diverses disciplines per posar en comú experiències i perspectives de futur sobre qüestions d’interès, sovint lligades a l’actualitat del sector.

La formació és un dels factors més determinants en l'èxit professional i empresarial tant en el turisme com en la restauració. Com a centre universitari de referència, des del CETT impulsem noves plataformes que contribueixin a compartir més i millors idees, experiències, oportunitats i valors gràcies a la participació activa dels experts. Per això, l'Observatori CETT té com a objectiu ser un marc de debat i reflexió sobre temes estratègics del sector turístic per potenciar el coneixement des de la formació. Un repte que, per descomptat, volem compartir des de la vessant on-line i apostant pel format audiovisual.

Amb una periodicitat trimestral, el CETT reuneix en una taula rodona diferents experts per abordar un gran tema d'interès per al sector. Amb la voluntat de difondre i compartir el resultat d'aquestes trobades amb professionals, acadèmics i estudiants, aquest web recull les principals conclusions que s'han exposat.

Observatori
Organizat per:
Membre afiliat:
Fotografia de: Què és? | Observatori CETT