Notícias >

Els experts debaten sobre l’impacte de les crisis sanitàries en el turisme en el primer Observatori CETT virtual

01.12.2020
 
Els experts debaten sobre l’impacte de les crisis sanitàries en el turisme en el primer Observatori CETT virtual

En un context marcat per les conseqüències que ha provocat la COVID-19 en sectors com el turisme és necessari reflexionar i compartir visions, des de l’expertesa, sobre l’impacte de la salut global en el sector, no només en el moment actual, sinó també en un futur.

Amb aquest objectiu, el CETT organitza una nova edició de l’Observatori CETT sota el títol "Salut global i turisme. Nou repte per a les destinacions urbanes”, que tindrà lloc el dia 17 de desembre a les 9.00 h i que serà el primer Observatori celebrat per streaming complint, així, amb les mesures de seguretat vigents.

L’acte comptarà amb experts de l’àmbit del turisme i de la salut com el Dr. Jordi Serra Cobo, professor de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, el Dr. Oriol Anguera-Torrell, director del GRATiR CETT-UB (Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració), la Dra. Blanca Borràs, del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, Marian Muro, directora general de Turisme de Barcelona i Martí Sarrate, president de l'ACAVe (Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades).

En aquesta nova edició de l’Observatori CETT, els ponents debatran sobre com fer front a nous reptes que puguin sorgir en aquest àmbit i aportaran coneixement sobre com l’anàlisi predictiu pot ajudar a repensar el futur del sector.

El CETT, amb el compromís de generar debat i reflexió al voltant dels seus àmbits d’expertesa, compta amb espais de discussió com l’Observatori, on el món acadèmic es troba amb professionals de diferents àmbits per posar en comú experiències sobre qüestions com l’ús del màrqueting digital en el sector de l’allotjament turístic a Catalunya, que es va tractar en la darrera edició.

Inscriu-te a l'acte

Categorías
Observatori CETT salud turismo salud global COVID-19
Organizado por:
Miembro afiliado:
Fotografía de: Els experts debaten sobre l’impacte de les crisis sanitàries en el turisme en el primer Observatori CETT virtual | Observatori CETT