Indicadors Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Accés i Matrícula
Taula 1.1. Oferta, demanda, matricula
2014-15 |
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
|
Places Ofertes |
60 |
70 |
70 |
80 |
80 |
Demanda en 1a. Opció |
69 |
71 |
60 |
40 |
47 |
% de matricula en 1a. Preferencia |
83,9% |
72,7% |
72,4% |
76,7% |
74,0% |
% d'accés en matricula a setembre |
8,1% |
15,6% |
18,4% |
7,0% |
14,0% |
Nombre total d´estudiants nou accés |
62 |
78 |
76 |
43 |
51 |
Nombre de graduats |
----- |
----- |
----- |
35 |
42 |
Taula 1.2. Evolució per cursos d'accés i matricula
Cohort |
2017-18 |
2018-19 |
Taxa Graduació |
|
Grad. |
Grad. |
|
2014-15 |
35 |
2 |
59,7% |
2015-16 |
|
0 |
50,0% |
Taula 1.3a. Evolució alumnat nou ingrés segons via d'accés
Any Acadèmic |
Places |
Nou Accés |
0 |
1 |
2 |
4 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
Altres Accessos |
2014-15 |
70 |
62 |
35 |
|
|
6 |
15 |
3 |
3 |
|
|
|
2015-16 |
60 |
77 |
51 |
|
|
|
13 |
8 |
5 |
|
|
|
2016-17 |
70 |
76 |
48 |
|
1 |
11 |
11 |
1 |
1 |
|
1 |
|
2017-18 |
80 |
43 |
32 |
|
1 |
2 |
5 |
1 |
|
|
|
|
2018-19 |
80 |
50 |
39 |
|
|
4 |
6 |
|
|
|
|
1 |
Vies d’accés:
0 |
PAAU |
1 |
Estrangers fóra UE amb conveni més PAAU |
2 |
Diplomats i Llicenciats universitaris i
assimilats |
4 |
Cicles Formatius de Grau Superior, FP2 o assimilats |
7 |
PAAU amb estudis universitaris començats |
8 |
CFGS, FP2 més estudis universitaris començats |
9 |
Proves d’accés per més grans de 25 anys |
11 |
Prova més gran de 45 anys |
Taula 1.4a. Evolució nota de Tall
GCCG |
2014-15 |
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
Nota de tall juny PAU |
5,238 |
5,627 |
5,028 |
5,23 |
5,442 |
Nota tall juny primer quintil |
9,75 |
10,03 |
9,508 |
10,868 |
10,316 |
Nota de tall juny CFGS |
5,36 |
0,00 |
6,16 |
6,70 |
5,98 |
Taula 1.4b. Estudiants de nou accés per intervals de nota d'admissió
GCCG |
2014-15 |
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
5,00 - 5,99 |
18,8% |
25,64% |
32,00% |
28,89% |
17,65% |
6,00 - 6,99 |
26,6% |
26,92% |
24,00% |
20,00% |
27,45% |
7,00 - 7,99 |
18,8% |
14,10% |
18,67% |
13,33% |
25,49% |
8,00 - 8,99 |
12,5% |
17,95% |
10,67% |
11,11% |
11,76% |
9,00- 9,99 |
7,8% |
7,69% |
8,00% |
8,89% |
7,84% |
> 10 |
15,6% |
7,69% |
6,67% |
17,78% |
9,80% |
Professorat
Taula 4.1. Professorat doctor, acreditat i per categoria
2014-15 |
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
|||||||||||||||||||||
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
PDI |
Doctors |
% Doctors |
Doctors Acreditats |
% Doctors Acreditat |
PDI |
Doctors |
% Doctors |
Doctors Acreditats |
% Doctors Acreditat |
PDI |
Doctors |
% Doctors |
Doctors Acreditats |
% Doctors Acreditat |
PDI |
Doctors |
% Doctors |
Doctors Acreditats |
% Doctors Acreditat |
PDI |
Doctors |
% Doctors |
Doctors Acreditats |
% Doctors Acreditat |
Professorat Catedràtic |
5 |
5 |
100,0% |
5 |
200,0% |
5 |
5 |
100,0% |
5 |
200,0% |
5 |
5 |
100,0% |
5 |
200,0% |
4 |
4 |
100,0% |
1 |
50,0% |
3 |
3 |
100,0% |
3 |
200,0% |
Professorat Titular |
14 |
6 |
42,9% |
5 |
71,4% |
17 |
11 |
64,7% |
8 |
94,1% |
24 |
14 |
58,3% |
8 |
66,7% |
23 |
13 |
56,5% |
6 |
52,2% |
24 |
13 |
54,2% |
6 |
50,0% |
Professorat Associat |
7 |
5 |
71,4% |
1 |
28,6% |
21 |
9 |
42,9% |
3 |
28,6% |
38 |
15 |
39,5% |
3 |
15,8% |
52 |
23 |
44,2% |
1 |
3,8% |
48 |
19 |
39,6% |
2 |
8,3% |
Professorat Investigador |
1 |
1 |
100,0% |
0 |
0,0% |
1 |
1 |
100,0% |
0 |
0,0% |
2 |
2 |
100,0% |
0 |
0,0% |
4 |
2 |
50,0% |
0 |
0,0% |
3 |
2 |
66,7% |
0 |
0,0% |
Professorat Col.laborador |
0 |
0 |
0,0% |
0 |
0,0% |
3 |
0 |
0,0% |
0 |
0,0% |
11 |
0 |
0,0% |
0 |
0,0% |
10 |
0 |
0,0% |
0 |
0,0% |
11 |
0 |
0,0% |
0 |
0,0% |
TOTAL |
27 |
17 |
63,0% |
11 |
81,5% |
47 |
26 |
55,3% |
16 |
68,1% |
80 |
36 |
45,0% |
16 |
40,0% |
93 |
42 |
45,2% |
8 |
17,2% |
89 |
37 |
41,6% |
11 |
24,7% |
2014-15 |
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
||||||||||||||||||||||||||
Grau de Ciències
Culinàries i Gastronòmiques |
Hores PDI |
Hores Doctor |
ETC |
% Temps Complert |
Hores Doctors
Acreditats |
% Hores acreditats |
Hores PDI |
Hores Doctor |
ETC |
% Temps Complert |
Hores Doctors
Acreditats |
% Hores acreditats |
Hores PDI |
Hores Doctor |
ETC |
% Temps Complert |
Hores Doctors
Acreditats |
% Hores acreditats |
Hores PDI |
Hores Doctor |
ETC |
% Temps Complert |
Hores Doctors Acreditats |
% Hores acreditats |
Hores PDI |
Hores Doctor |
ETC |
% Temps Complert |
Hores Doctors
Acreditats |
% Hores acreditats |
Professorat Catedràtic |
114 |
114 |
0,48 |
100,0% |
114 |
200,0% |
168,8 |
168,8 |
0,70 |
100,0% |
168,8 |
200,0% |
160 |
160 |
0,67 |
100,0% |
160 |
200,0% |
131 |
131 |
0,55 |
100,0% |
131 |
200,0% |
102 |
102 |
0,43 |
100,0% |
102 |
200,0% |
Professorat Titular |
636 |
148 |
0,62 |
23,3% |
132 |
41,5% |
1424 |
262 |
1,09 |
18,4% |
115 |
16,2% |
1.661 |
725 |
3,02 |
43,6% |
305 |
36,7% |
1416 |
357 |
1,49 |
25,2% |
190 |
26,8% |
1728 |
336 |
1,40 |
19,4% |
185 |
21,4% |
Professorat Associat |
230 |
170 |
0,71 |
73,9% |
50 |
43,5% |
741 |
343 |
1,43 |
46,3% |
144 |
38,9% |
1.623 |
802 |
3,34 |
49,4% |
170 |
20,9% |
1625 |
796 |
3,32 |
49,0% |
208 |
25,6% |
1568 |
955 |
3,98 |
60,9% |
306 |
39,0% |
Professorat Investigador |
18 |
18 |
0,08 |
100,0% |
0 |
0,0% |
24 |
24 |
0,10 |
100,0% |
0 |
0,0% |
24 |
24 |
0,10 |
100,0% |
0 |
0,0% |
53 |
35 |
0,14 |
65,7% |
0,0% |
60 |
40 |
0,17 |
66,7% |
0 |
0,0% |
|
Professorat Col.laborador |
0 |
0 |
0,00 |
0,0% |
0 |
0,0% |
470 |
0,00 |
0,0% |
0 |
0,0% |
892 |
- |
0,00 |
0,0% |
0 |
0,0% |
1361 |
0 |
0,00 |
0,0% |
0,0% |
278 |
0,00 |
0,0% |
0 |
0,0% |
|||
TOTAL |
998 |
450 |
1,88 |
45,1% |
296 |
59,3% |
2828 |
798 |
3,32 |
28,2% |
427,8 |
30,3% |
4.360 |
1.711 |
7,13 |
39,2% |
635 |
29,1% |
4586 |
1319 |
5,49 |
28,8% |
529 |
23,1% |
3736 |
1433 |
5,97 |
38,4% |
593 |
31,7% |
Taula 4.5. Relació estudiants ETC per PDI ETC (equivalent a temps complert)
TITULACIÓ
2014-15
2015-16
2016-17
2017-18
2018-19
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
14,78
11,07
10,00
10,84
12,64
TITULACIÓ
2014-15
2015-16
2016-17
2017-18
2018-19
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
14,78
11,07
10,00
10,84
12,64
Taula 6.6. Satisfacció del Professorat
Mobilitat i Orientació a l'Estudiant
Les dades presentades es mostren des del curs 2017-18, donat que és el primer any en que es fa aquest tipus de dinàmica i mostren el percentatge d'estudiants i el grau de satisfacció
Taula 5.1a. Estudiants en Mobilitat Acadèmica
GCCG |
Incoming |
Outgoing |
2016-17 |
1,1% |
0,0% |
2017-18 |
0,5% |
3,9% |
2018-19 |
4,4% |
2,0% |
Taula 5.1b. Grau de Satisfacció Estudiants Incoming
INCOMING |
2017-18 |
2018-19 |
Escala del 0 al 10 la teva valoració sobre diferents
aspectes de l’estada, on 0 significa gens satisfet i 10 molt satisfet: |
GCCG |
GCCG |
Qualitat de les classes rebudes |
8 |
8,5 |
Coneixement dels professors |
10 |
9,25 |
Temari tractat |
9 |
8,25 |
Metodologia d'aprenentatge emprat |
6 |
5,75 |
Metodologia d'avaluació |
7 |
5,75 |
Facilitats i flexibilitat del centre a l'hora de
solucionar problemes, dur a terme gestions, etc. |
9 |
7,5 |
Centre de recursos de la universitat de destí |
10 |
8,25 |
Oferta gastronòmica de la universitat de destí |
5 |
8 |
Qualitat de l'allotjament (Àgora) |
7 |
4,5 |
Acolliment per part dels estudiants de la
universitat de destí |
8 |
6 |
Actes de benvinguda |
4 |
5,75 |
Acollida per part del departament d'intercanvis
internacionals: |
9 |
6 |
Estan satisfets amb la seva estada a l'EUHT CETT-UB |
100% |
75,00% |
Participació |
33,30% |
50,00% |
Taula 5.1c. Grau de Satisfacció Estudiants Outgoing
OUTGOING |
2017-18 |
2018-19 |
GCCG |
GCCG |
|
5,8 |
7,0 |
|
Coneixement dels professors |
7 |
7,0 |
Temari tractat |
6,2 |
3,0 |
Metodologia d'aprenentatge emprat |
6,4 |
7,0 |
Metodologia d'avaluació |
6,4 |
9,0 |
Facilitats i flexibilitat del centre a l'hora de
solucionar problemes, dur a terme gestions, etc. |
6,6 |
9,0 |
Centre de recursos de la universitat de destí |
6,4 |
9,0 |
Oferta gastronòmica de la universitat de destí |
8,2 |
9,0 |
Qualitat de l'allotjament |
7,4 |
9,0 |
Acolliment per part dels estudiants de la
universitat de destí |
9 |
9,0 |
Actes de benvinguda |
8,4 |
9,0 |
Acollida per part del departament d'intercanvis
internacionals: |
|
9,0 |
Està satisfet amb la seva estada |
100% |
100% |
Participació |
83,30% |
25,00% |
Eficàcia Sistemes de Suport a l'Aprenentatge
Rendiment Acadèmic
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
2014-15 |
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
Taxa de Rendiment |
91,1% |
89,5% |
87,4% |
91,6% |
92,3% |
Taxa d'Eficiència |
------ |
------ |
------ |
98,1% |
99,8% |
Taxa d'Abandonament |
27,4% |
25,6% |
21,1% |
30,2% |
0,0% |
Taxa de Graduació per Cohort |
------ |
------ |
------ |
59,7% |
50,0% |
Grau CCG. Primer curs |
2014-15 |
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
Taxa de Rendiment |
86,50% |
79,30% |
77,70% |
79,80% |
72,50% |
Taxa d'Abandonament Inicial |
17,54% |
25,00% |
19,64% |
31,71% |
0,00% |
CURS |
CODI |
ASSIGNATURA |
CREDITS |
TIPUS |
MH |
EXC |
NOT |
APR |
SUSP |
Matriculats |
Taxa Èxit |
Taxa rendiment |
Taxa NP |
1 |
051101 |
Història cuina i gastrono |
6 |
FB |
26 |
15 |
2 |
48 |
95,35% |
85,42% |
10,4% |
||
1 |
051102 |
Principis fisiolog i bioq |
6 |
FB |
6 |
31 |
9 |
52 |
80,43% |
71,15% |
11,5% |
||
1 |
051103 |
Química dels aliments |
6 |
FB |
1 |
2 |
20 |
21 |
5 |
53 |
89,80% |
83,02% |
7,5% |
1 |
051104 |
Turism, gastron i comunic |
6 |
FB |
1 |
10 |
23 |
10 |
53 |
77,27% |
64,15% |
17,0% |
|
1 |
051105 |
Antropol i psicolog alime |
6 |
FB |
2 |
36 |
2 |
1 |
49 |
97,56% |
81,63% |
16,3% |
|
1 |
051106 |
Fonament gest econ i fina |
6 |
FB |
2 |
1 |
11 |
21 |
9 |
57 |
79,55% |
61,40% |
22,8% |
1 |
051207 |
Sist. proc prod cuina |
6 |
OBL |
8 |
30 |
4 |
48 |
90,48% |
79,17% |
12,5% |
||
1 |
051208 |
Tècniq i elaborac culinà |
6 |
OBL |
5 |
24 |
12 |
48 |
70,73% |
60,42% |
14,6% |
||
1 |
051209 |
Principis nutrició i diet |
3 |
OBL |
1 |
8 |
16 |
16 |
52 |
60,98% |
48,08% |
21,2% |
|
1 |
051210 |
Economia aplic i sostenib |
3 |
OBL |
1 |
18 |
25 |
2 |
51 |
95,65% |
86,27% |
9,8% |
|
1 |
051211 |
Bases físiques i fisicoqu |
6 |
OBL |
1 |
15 |
22 |
4 |
50 |
90,48% |
76,00% |
16,0% |
|
2 |
052107 |
Productes origen vegetals |
6 |
FB |
2 |
19 |
14 |
1 |
37 |
97,22% |
94,59% |
2,7% |
|
2 |
052108 |
Marketing i comercialitza |
6 |
FB |
1 |
13 |
21 |
9 |
46 |
79,55% |
76,09% |
4,3% |
|
2 |
052109 |
Art i cuina |
6 |
FB |
21 |
12 |
2 |
37 |
94,29% |
89,19% |
5,4% |
||
2 |
052110 |
Productes origen animal |
6 |
FB |
2 |
6 |
42 |
9 |
61 |
84,75% |
81,97% |
3,3% |
|
2 |
052111 |
Cuina mediterr/cuina món |
6 |
FB |
23 |
6 |
1 |
33 |
96,67% |
87,88% |
9,1% |
||
2 |
052212 |
Seguret aliment i legisla |
3 |
OBL |
2 |
6 |
13 |
13 |
0 |
36 |
100,00% |
94,44% |
5,6% |
2 |
052213 |
Evolució genètica |
3 |
OBL |
2 |
3 |
16 |
12 |
0 |
35 |
100,00% |
94,29% |
5,7% |
2 |
052214 |
Cuina dolça: tècniq i for |
6 |
OBL |
11 |
14 |
7 |
1 |
35 |
96,97% |
91,43% |
5,7% |
|
2 |
052215 |
Anglès tècnic aplicat |
9 |
OBL |
6 |
28 |
5 |
41 |
87,18% |
82,93% |
4,9% |
||
2 |
052216 |
Agrosistemes del món |
3 |
OBL |
1 |
6 |
23 |
6 |
0 |
38 |
100,00% |
94,74% |
5,3% |
2 |
052300 |
Pràctiques d'iniciació |
6 |
PEM |
6 |
23 |
3 |
0 |
36 |
100,00% |
88,89% |
11,1% |
|
3 |
053217 |
Experimentació culinària |
6 |
OBL |
2 |
5 |
39 |
8 |
0 |
55 |
100,00% |
98,18% |
1,8% |
3 |
053218 |
Cuina tradic: loc a glob |
6 |
OBL |
17 |
35 |
5 |
58 |
91,23% |
89,66% |
1,7% |
||
3 |
053219 |
Gest i desenv pers i equi |
3 |
OBL |
10 |
29 |
14 |
55 |
73,58% |
70,91% |
3,6% |
||
3 |
053220 |
Marc legal empre i mediam |
3 |
OBL |
2 |
19 |
37 |
0 |
59 |
100,00% |
98,31% |
1,7% |
|
3 |
053221 |
Pesca i gastronomia |
3 |
OBL |
1 |
9 |
31 |
5 |
47 |
89,13% |
87,23% |
2,1% |
|
3 |
053222 |
Produc certif i marqu qua |
3 |
OBL |
1 |
15 |
23 |
6 |
46 |
86,67% |
84,78% |
2,2% |
|
3 |
053223 |
Elaboració i tast de begu |
6 |
OBL |
1 |
15 |
34 |
5 |
58 |
90,91% |
86,21% |
5,2% |
|
3 |
053224 |
Planific i diss espai cul |
3 |
OBL |
1 |
5 |
26 |
14 |
1 |
48 |
97,87% |
95,83% |
2,1% |
3 |
053225 |
Alimentació i salut |
3 |
OBL |
1 |
4 |
22 |
15 |
4 |
47 |
91,30% |
89,36% |
2,1% |
3 |
053401 |
Logística i cadena subist |
3 |
OMC |
1 |
3 |
10 |
12 |
0 |
26 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
3 |
053402 |
Org culin i direcc operac |
6 |
OMC |
1 |
3 |
22 |
1 |
0 |
27 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
3 |
053403 |
Pràctica DCIA |
6 |
OMC |
4 |
21 |
1 |
0 |
27 |
100,00% |
96,30% |
3,7% |
|
3 |
053404 |
Elaboracions culinàr col· |
6 |
OMC |
2 |
19 |
6 |
0 |
27 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
|
3 |
053451 |
Gestió coneixem culinàr |
3 |
OM |
3 |
1 |
29 |
21 |
0 |
55 |
100,00% |
98,18% |
1,8% |
3 |
053501 |
Optimitza circuits produc |
6 |
OMA |
4 |
12 |
2 |
27 |
88,89% |
59,26% |
33,3% |
||
3 |
053502 |
Processo servei restaur |
3 |
OMA |
15 |
10 |
0 |
26 |
100,00% |
96,15% |
3,8% |
||
3 |
053503 |
Elaborac cuiln resta come |
6 |
OMA |
9 |
9 |
7 |
29 |
72,00% |
62,07% |
13,8% |
||
3 |
053504 |
Pràctica DAC |
6 |
OMA |
5 |
15 |
7 |
0 |
28 |
100,00% |
96,43% |
3,6% |
|
4 |
054226 |
Estratèg i empren empres |
6 |
OBL |
1 |
27 |
22 |
0 |
50 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
|
4 |
054227 |
Investigació culin gastro |
6 |
OBL |
1 |
33 |
17 |
2 |
53 |
96,23% |
96,23% |
0,0% |
|
4 |
054228 |
Innov i desenv prod gastr |
6 |
OBL |
4 |
29 |
18 |
0 |
51 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
|
4 |
054229 |
P. creat i tecn culin con |
6 |
OBL |
9 |
41 |
2 |
52 |
96,15% |
96,15% |
0,0% |
||
4 |
054230 |
Anàlisi sensorial |
6 |
OBL |
2 |
26 |
24 |
0 |
53 |
100,00% |
98,11% |
1,9% |
|
4 |
054405 |
Innov tecno avançada |
6 |
OMC |
1 |
3 |
7 |
0 |
11 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
|
4 |
054406 |
Grans produccions culinar |
6 |
OMC |
1 |
10 |
0 |
11 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
||
4 |
054407 |
Pràctica perfec DCIA |
6 |
OMC |
2 |
9 |
1 |
0 |
12 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
|
4 |
054505 |
Innov culin tecn avantg |
6 |
OMA |
15 |
24 |
3 |
42 |
92,86% |
92,86% |
0,0% |
||
4 |
054506 |
Gestió produc culinar |
6 |
OMA |
1 |
19 |
21 |
0 |
41 |
100,00% |
100,00% |
0,0% |
|
4 |
054507 |
Pràctica perfec DAC |
6 |
OMA |
9 |
26 |
7 |
0 |
43 |
100,00% |
97,67% |
2,3% |
|
4 |
054900 |
TFG |
12 |
PFC |
1 |
24 |
19 |
3 |
49 |
93,62% |
89,80% |
4,1% |
Satisfacció Estudiants Acció Docent
Taula GCCG.6.5. Satisfacció dels estudiants amb l'acció docent i formativa
GCCG.
Satisfacció dels estudiants amb l'acció docent i formativa |
|||||||||||||||||||||||||
Assignatura |
Codi |
Matriculats |
% respostes |
(1) Satisfacció global |
(2) Contingut activitats formatives |
(3) Activitats d'avaluació |
(4) Metodologia desenvolupada |
(5) Material d'estudi |
(6) Activitat professorat |
||||||||||||||||
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
||
Història de la
cuina i la gastronomia |
051101 |
70 |
41 |
51 |
45,71% |
60,98% |
66,67% |
6,88 |
7,52 |
7,53 |
7,48 |
8,52 |
8,50 |
7,58 |
8,16 |
7,47 |
7,19 |
7,96 |
7,74 |
7,86 |
8,60 |
8,32 |
7,40 |
8,20 |
7,53 |
Principis de
fisiologia i bioquímica |
051102 |
201 |
129 |
147 |
29,35% |
46,51% |
68,03% |
7,61 |
6,98 |
7,21 |
7,84 |
7,47 |
7,56 |
7,43 |
7,28 |
7,04 |
7,46 |
7,12 |
7,32 |
7,44 |
7,33 |
7,30 |
7,98 |
7,48 |
7,55 |
Química dels
aliments |
051103 |
450 |
184 |
200 |
18,67% |
46,74% |
57,50% |
7,52 |
6,64 |
6,95 |
7,55 |
7,26 |
7,34 |
7,15 |
6,83 |
6,71 |
7,16 |
6,91 |
7,08 |
7,24 |
7,10 |
7,14 |
7,17 |
6,86 |
7,09 |
Turisme,
gastronomia i comunicació |
051104 |
146 |
82 |
98 |
65,07% |
79,27% |
48,98% |
6,17 |
7,08 |
6,65 |
6,65 |
7,48 |
7,29 |
5,74 |
7,22 |
6,63 |
6,15 |
7,22 |
6,94 |
6,32 |
7,22 |
6,75 |
6,15 |
7,25 |
6,85 |
Antropologia i
psicologia de l'alimentació i la ga |
051105 |
66 |
80 |
44 |
66,67% |
70,00% |
52,27% |
4,80 |
5,88 |
6,17 |
5,84 |
6,18 |
6,78 |
6,82 |
6,30 |
6,83 |
5,37 |
5,93 |
6,52 |
5,43 |
6,11 |
6,91 |
5,30 |
6,04 |
6,91 |
Fonaments de gestió
econòmica i financera |
051106 |
|
50 |
51 |
|
60,00% |
33,33% |
|
6,73 |
7,94 |
|
7,37 |
8,12 |
|
6,20 |
7,76 |
|
7,10 |
8,35 |
|
6,87 |
8,06 |
|
6,80 |
8,06 |
Sistemes i
processos de produccio en cuina |
051207 |
204 |
141 |
138 |
29,90% |
49,65% |
67,39% |
8,78 |
8,44 |
8,59 |
8,86 |
8,59 |
8,65 |
7,59 |
8,06 |
8,39 |
9,14 |
8,26 |
8,56 |
9,15 |
8,37 |
8,68 |
9,64 |
8,43 |
8,62 |
Tècniques i
elaboracions culinàries |
051208 |
179 |
135 |
75 |
44,69% |
62,96% |
52,00% |
8,39 |
7,89 |
8,60 |
8,41 |
7,98 |
8,85 |
7,19 |
6,96 |
7,87 |
8,25 |
7,59 |
8,72 |
8,15 |
7,65 |
8,74 |
8,45 |
7,78 |
8,90 |
Principis de
nutrició i dietètica |
051209 |
164 |
86 |
92 |
47,56% |
52,33% |
32,61% |
6,26 |
4,49 |
5,50 |
6,73 |
5,27 |
6,00 |
6,27 |
4,71 |
5,80 |
5,96 |
4,67 |
5,37 |
6,15 |
4,82 |
5,47 |
5,92 |
4,49 |
5,03 |
Economia
aplicada i sostenibilitat |
051210 |
71 |
42 |
51 |
36,62% |
61,90% |
68,63% |
8,78 |
8,19 |
9,11 |
8,85 |
8,54 |
9,14 |
8,74 |
8,85 |
9,00 |
9,04 |
8,42 |
9,14 |
8,50 |
8,46 |
8,97 |
9,19 |
8,62 |
9,34 |
Bases físiques i
fisicoquímiques de productes i pr |
051211 |
288 |
82 |
135 |
30,21% |
67,07% |
34,07% |
6,75 |
6,11 |
7,54 |
6,76 |
6,42 |
7,70 |
7,10 |
6,55 |
7,76 |
6,79 |
5,91 |
7,61 |
6,76 |
6,05 |
7,41 |
7,21 |
6,02 |
7,72 |
Productes
d'origen vegetal elaborats i no elaborat |
052107 |
236 |
244 |
108 |
36,86% |
30,33% |
40,74% |
6,28 |
7,38 |
7,91 |
6,49 |
7,32 |
7,91 |
6,46 |
7,34 |
7,93 |
6,27 |
6,88 |
7,89 |
6,33 |
7,27 |
7,84 |
6,33 |
7,30 |
7,93 |
Marketing i
comercialització |
052108 |
130 |
66 |
45 |
43,85% |
62,12% |
57,78% |
6,91 |
5,68 |
6,88 |
7,11 |
6,37 |
7,23 |
6,82 |
6,22 |
6,65 |
6,90 |
6,32 |
7,04 |
6,96 |
6,20 |
6,85 |
6,77 |
6,41 |
7,04 |
Art i cuina |
052109 |
198 |
183 |
111 |
39,39% |
45,36% |
28,83% |
4,26 |
5,02 |
6,66 |
3,87 |
5,24 |
7,09 |
4,00 |
4,82 |
6,03 |
4,45 |
5,13 |
6,31 |
4,44 |
4,89 |
6,25 |
5,23 |
5,40 |
6,75 |
Productes
d'origen animal:elaborats i no elaborats |
052110 |
210 |
204 |
180 |
19,52% |
42,16% |
37,22% |
6,80 |
6,20 |
6,76 |
7,02 |
6,85 |
6,82 |
6,27 |
6,42 |
6,52 |
6,76 |
6,52 |
6,54 |
7,02 |
6,58 |
6,66 |
7,00 |
6,36 |
6,45 |
Cuina
mediterrània i cuines del món |
052111 |
112 |
114 |
76 |
50,00% |
42,98% |
38,16% |
7,93 |
6,86 |
7,72 |
8,18 |
7,24 |
7,86 |
7,32 |
6,63 |
7,55 |
7,41 |
8,13 |
7,83 |
7,73 |
8,31 |
8,00 |
8,07 |
8,30 |
8,03 |
Seguretat
alimentaria i legislació |
052212 |
177 |
171 |
102 |
19,21% |
39,77% |
35,29% |
7,06 |
7,18 |
6,17 |
7,21 |
7,24 |
6,47 |
7,06 |
6,49 |
6,47 |
7,29 |
6,79 |
6,25 |
7,00 |
6,81 |
6,28 |
7,35 |
6,79 |
6,28 |
Evolució
genètica i millora dels cultius de produc |
052213 |
183 |
126 |
33 |
55,19% |
23,81% |
57,58% |
7,50 |
8,40 |
9,16 |
7,60 |
8,40 |
9,16 |
7,78 |
8,77 |
9,26 |
7,56 |
8,73 |
9,32 |
7,59 |
8,60 |
9,37 |
7,83 |
9,03 |
9,53 |
Cuina dolça:
tècniques i formules |
052214 |
55 |
57 |
41 |
65,45% |
52,63% |
48,78% |
8,39 |
8,23 |
8,71 |
8,83 |
8,67 |
8,81 |
8,39 |
8,10 |
8,38 |
8,56 |
8,23 |
8,36 |
8,69 |
8,63 |
8,55 |
8,25 |
8,30 |
8,41 |
Anglès tècnic
aplicat |
052215 |
57 |
65 |
25 |
63,16% |
41,54% |
36,00% |
6,81 |
6,41 |
9,11 |
7,94 |
7,33 |
9,44 |
6,53 |
5,93 |
9,44 |
7,33 |
6,56 |
9,11 |
6,69 |
6,48 |
9,00 |
7,39 |
6,59 |
9,22 |
Agrosistemes del
món |
052216 |
166 |
62 |
36 |
22,29% |
53,23% |
72,22% |
7,97 |
7,18 |
8,73 |
7,78 |
7,39 |
8,69 |
8,08 |
7,82 |
8,85 |
8,00 |
7,67 |
9,08 |
7,76 |
7,52 |
8,88 |
8,11 |
7,94 |
9,23 |
Pràctiques
d'iniciació |
052300 |
|
56 |
34 |
|
28,57% |
32,35% |
|
5,88 |
6,18 |
|
5,94 |
7,00 |
|
5,88 |
7,09 |
|
5,94 |
6,45 |
|
6,06 |
7,09 |
|
5,94 |
7,18 |
Experimentació
culinària |
053217 |
45 |
54 |
94 |
37,78% |
68,52% |
48,94% |
8,53 |
7,92 |
7,44 |
8,71 |
8,30 |
7,80 |
8,94 |
8,41 |
7,84 |
8,41 |
7,73 |
7,65 |
8,24 |
8,16 |
7,80 |
9,24 |
8,00 |
8,07 |
La cuina
tradicional de la local a la global |
053218 |
61 |
122 |
118 |
36,07% |
57,38% |
38,98% |
8,09 |
7,54 |
6,42 |
8,73 |
7,93 |
6,71 |
8,18 |
7,04 |
5,94 |
8,41 |
7,26 |
6,04 |
8,09 |
7,33 |
5,76 |
8,60 |
7,80 |
6,35 |
Gestió i
desenvolupament de les persones i equips |
053219 |
37 |
59 |
55 |
27,03% |
50,85% |
45,45% |
6,90 |
7,07 |
5,44 |
6,90 |
7,60 |
6,72 |
7,00 |
7,67 |
5,20 |
7,20 |
7,00 |
5,44 |
7,10 |
7,10 |
5,32 |
6,90 |
7,30 |
5,20 |
Marc legal
empresarial i mediambiental |
053220 |
47 |
56 |
58 |
23,40% |
60,71% |
50,00% |
8,00 |
6,68 |
6,55 |
8,40 |
6,74 |
7,03 |
8,60 |
7,00 |
6,52 |
8,60 |
6,29 |
6,79 |
8,10 |
6,18 |
6,10 |
8,60 |
7,06 |
7,55 |
Pesca i
gastronomia |
053221 |
129 |
183 |
92 |
19,38% |
34,97% |
21,74% |
7,56 |
7,19 |
5,85 |
7,92 |
7,45 |
7,55 |
7,56 |
7,30 |
4,90 |
6,68 |
7,06 |
5,90 |
7,04 |
7,03 |
6,70 |
7,24 |
7,11 |
5,70 |
Producció
certificada i marques de qualitat |
053222 |
43 |
59 |
45 |
13,95% |
33,90% |
37,78% |
8,00 |
4,00 |
2,12 |
7,83 |
5,55 |
4,59 |
8,67 |
5,20 |
3,00 |
8,00 |
4,25 |
3,12 |
7,83 |
4,60 |
4,00 |
8,50 |
4,55 |
3,82 |
Elaboració i
tast de begudes |
053223 |
88 |
59 |
66 |
31,82% |
49,15% |
21,21% |
8,32 |
8,62 |
7,71 |
8,61 |
8,76 |
8,21 |
8,14 |
8,55 |
7,29 |
8,32 |
8,72 |
7,86 |
8,15 |
8,28 |
7,71 |
8,57 |
8,86 |
7,86 |
Planificació i
disseny d'espais culinaris |
053224 |
44 |
60 |
48 |
22,73% |
48,33% |
31,25% |
7,90 |
7,83 |
8,73 |
8,20 |
8,24 |
8,40 |
7,90 |
8,07 |
8,07 |
8,20 |
7,83 |
8,80 |
7,80 |
7,90 |
8,40 |
8,50 |
8,21 |
8,87 |
Alimentació i
salut |
053225 |
43 |
112 |
46 |
39,53% |
34,82% |
17,39% |
3,47 |
5,41 |
5,63 |
4,00 |
5,74 |
8,25 |
2,94 |
5,41 |
6,88 |
2,94 |
5,25 |
7,13 |
2,47 |
5,28 |
6,88 |
3,35 |
5,44 |
5,63 |
Logística i
cadena de subministrament |
053401 |
69 |
39 |
78 |
21,74% |
33,33% |
19,23% |
7,80 |
1,31 |
4,21 |
7,47 |
2,23 |
5,07 |
7,80 |
2,46 |
4,13 |
7,27 |
1,38 |
3,53 |
7,67 |
1,46 |
3,67 |
7,60 |
2,08 |
3,33 |
Organizació culinària
i direcció d'operacions |
053402 |
72 |
30 |
81 |
16,67% |
60,00% |
50,62% |
8,92 |
9,50 |
8,59 |
8,67 |
9,28 |
8,66 |
8,67 |
9,11 |
7,56 |
8,83 |
9,50 |
8,54 |
8,50 |
9,06 |
7,95 |
9,00 |
9,22 |
8,73 |
Pràctica de iniciación
en Dirección culinària e innovació en la industria alimentaria i de
col·lectivitats |
053403 |
|
12 |
27 |
|
25,00% |
14,81% |
|
5,00 |
2,25 |
|
5,00 |
2,25 |
|
4,67 |
1,75 |
|
4,67 |
2,00 |
|
4,67 |
1,75 |
|
4,67 |
2,25 |
Elaboracions
culinaries en col·lectivitats i indus |
053404 |
69 |
48 |
108 |
28,99% |
33,33% |
13,89% |
7,95 |
7,38 |
6,33 |
8,05 |
7,31 |
6,20 |
7,90 |
8,00 |
5,60 |
8,05 |
7,38 |
5,67 |
7,85 |
7,75 |
5,53 |
7,95 |
7,38 |
6,20 |
Gestió del coneixement
culinari |
053451 |
41 |
58 |
55 |
24,39% |
65,52% |
47,27% |
6,50 |
6,87 |
5,38 |
7,90 |
7,84 |
6,46 |
7,60 |
8,05 |
6,77 |
7,70 |
7,71 |
6,58 |
8,20 |
7,63 |
6,27 |
9,10 |
8,29 |
7,31 |
Optimització de
circuits de producció |
053501 |
20 |
48 |
60 |
50,00% |
43,75% |
30,00% |
9,10 |
7,14 |
8,28 |
9,00 |
7,10 |
8,39 |
8,80 |
6,86 |
7,11 |
7,90 |
6,81 |
8,44 |
8,40 |
6,81 |
8,39 |
9,10 |
6,86 |
8,33 |
Processos de
serveis de restauració |
053502 |
40 |
45 |
26 |
27,50% |
60,00% |
53,85% |
9,18 |
7,74 |
8,71 |
9,18 |
7,74 |
8,50 |
9,73 |
8,22 |
8,93 |
9,73 |
7,70 |
8,36 |
9,36 |
7,26 |
7,93 |
9,45 |
8,48 |
9,00 |
Elaboracions
culinàries en la restauració comercia |
053503 |
29 |
98 |
50 |
55,17% |
41,84% |
38,00% |
8,75 |
7,44 |
8,00 |
9,06 |
7,46 |
8,11 |
8,38 |
6,56 |
7,42 |
8,75 |
7,27 |
7,26 |
8,31 |
7,22 |
6,53 |
9,13 |
7,71 |
7,95 |
Pràctica
iniciació en Alta cuina i innovació gastronòmica |
053504 |
|
46 |
27 |
|
39,13% |
14,81% |
|
6,33 |
3,50 |
|
6,28 |
3,50 |
|
5,78 |
4,00 |
|
6,00 |
3,50 |
|
5,72 |
3,00 |
|
6,39 |
3,50 |
Estratègia i
emprenedoria empresarial |
054226 |
|
37 |
50 |
|
56,76% |
52,00% |
|
6,48 |
6,46 |
|
7,57 |
6,31 |
|
5,52 |
7,42 |
|
7,29 |
6,69 |
|
6,38 |
7,12 |
|
6,67 |
6,81 |
Investigació
culinària i gastronòmica |
054227 |
|
304 |
318 |
|
18,42% |
18,87% |
|
5,73 |
6,93 |
|
6,43 |
6,83 |
|
5,82 |
7,25 |
|
6,11 |
6,92 |
|
5,78 |
6,93 |
|
6,29 |
7,47 |
Innovació i
desenvolupament de productes gastronòmics |
054228 |
|
41 |
51 |
|
48,78% |
35,29% |
|
5,05 |
6,06 |
|
5,35 |
6,11 |
|
5,05 |
7,11 |
|
5,35 |
6,33 |
|
4,50 |
6,39 |
|
5,10 |
7,50 |
Procés creatiu i
tecnologia culinària contemporània |
054229 |
|
89 |
159 |
|
55,06% |
32,70% |
|
8,33 |
7,54 |
|
8,73 |
7,74 |
|
8,16 |
7,28 |
|
8,67 |
7,71 |
|
8,59 |
7,58 |
|
8,96 |
7,91 |
Anàlisi
sensorial |
054230 |
|
117 |
159 |
|
32,48% |
18,87% |
|
7,11 |
5,80 |
|
7,50 |
6,77 |
|
7,16 |
6,40 |
|
7,16 |
5,87 |
|
7,29 |
6,03 |
|
7,39 |
6,10 |
Innovació
tecnològica avançada |
054405 |
|
44 |
44 |
|
40,91% |
11,36% |
|
9,11 |
7,60 |
|
8,83 |
7,60 |
|
9,11 |
8,40 |
|
9,06 |
8,20 |
|
8,94 |
8,40 |
|
8,94 |
8,00 |
Grans
produccions culinàries |
054406 |
|
23 |
11 |
|
56,52% |
36,36% |
|
5,77 |
6,25 |
|
5,92 |
5,75 |
|
6,38 |
7,00 |
|
5,23 |
6,50 |
|
6,38 |
6,00 |
|
5,69 |
7,00 |
Pràctica de
perfeccionament en direcció culinària i innovació en la indústria alimentària
i col·lectivitats |
054407 |
|
22 |
12 |
|
18,18% |
8,33% |
|
5,25 |
1,00 |
|
5,75 |
2,00 |
|
5,00 |
1,00 |
|
5,00 |
2,00 |
|
5,50 |
1,00 |
|
5,25 |
2,00 |
Innovació
culinària en tecnologia d'avantguarda |
054505 |
|
42 |
126 |
|
54,76% |
32,54% |
|
9,30 |
8,05 |
|
9,13 |
7,80 |
|
8,91 |
7,90 |
|
9,04 |
7,93 |
|
8,74 |
8,05 |
|
9,00 |
8,37 |
Gestió de la
producció culinària: planificació i execució |
054506 |
|
28 |
164 |
|
28,57% |
28,05% |
|
5,88 |
6,37 |
|
5,75 |
6,37 |
|
7,88 |
6,30 |
|
8,00 |
6,22 |
|
7,75 |
6,26 |
|
8,50 |
6,39 |
Pràctica de
perfeccionament en alta cuina i innovació gastronòmica |
054507 |
|
18 |
43 |
|
16,67% |
18,60% |
|
8,00 |
6,25 |
|
7,67 |
6,63 |
|
7,67 |
6,00 |
|
7,33 |
6,13 |
|
7,67 |
6,38 |
|
7,33 |
6,25 |
Satisfacció Estudiants amb Treball Final de Grau
Taula GCCG.6.10b. Satisfacció dels Estudiants amb el TFG
2017-18 |
2018-19 |
|
Escala del 0 al 10 |
GCCG |
GCCG |
Satisfacció amb la feina del tutor d'empresa |
7,5 |
8 |
Satisfacció amb la feina del tutor acadèmic |
8,83 |
9,7 |
Valoració Global |
7,75 |
8,7 |
Pràctiques Externes
2015-16 |
2016-17 |
2017-18 |
2018-19 |
|
(Valoració de 0 a 10) |
GCCG |
GCCG |
GCCG |
GCCG |
Nombre de Respostes |
|
|
|
|
Satisfacció amb Career Services |
ND |
ND |
7 |
7,26 |
Relació amb el tutor d'empresa |
ND |
ND |
8,23 |
8,81 |
Aprenentatge assolit a l'empresa |
ND |
ND |
7,72 |
8,46 |
Satisfacció general de l'Estudiant |
8,77 |
8,61 |
8,67 |
8,64 |
nd: no es diposa de dades degut a que el format de l'enquesta d'aquell moment no incorporava aquests ítems.
Taula GCCG.6.11c. Satisfacció dels ocupadors amb les Pràctiques Externes Cursades
GCCG |
2017-18 |
2018-19 |
|
Nombre de enquestes |
|
109 |
221 |
|
|
|
|
Competències
Personals: |
Puntualitat i assistència |
8,21 |
8,21 |
Bona presència, ordre i pulcritud |
8,08 |
8,39 |
|
Motivació i interès |
8,15 |
8,26 |
|
Treball en equip |
8,04 |
8,24 |
|
Assimilació de les ordres |
7,88 |
8,4 |
|
|
|
|
|
Competències
Instrumentals: |
Organització i planificació |
7,48 |
7,61 |
Comunicació efectiva |
7,7 |
7,74 |
|
Coneixements teòrics demostrats |
7,29 |
7,74 |
|
Presa de decisions i resolució de conflictes |
7,13 |
7,39 |
|
Coneixements del lloc de treball |
7,34 |
7,88 |
|
|
|
|
|
Competències
Sistèmiques: |
Adaptabilitat: |
8 |
8,15 |
Motivació per la qualitat |
7,87 |
8,13 |
|
Predisposició per assumir responsabilitats |
7,77 |
7,95 |
|
Iniciativa i autonomia |
7,46 |
7,68 |
|
Lideratge i esperit emprenedor |
7,22 |
7,42 |
|
|
|
|
Graduats. Satisfacció i Inserció Laboral
GCCG |
Situació laboral
actual |
||||||
Graduats |
Ocupats |
En recerca de feina |
Sense informació |
||||
(f) |
% |
(f) |
% |
(f) |
% |
||
2017-18 |
37 |
25 |
67,6% |
2 |
5,4% |
10 |
27,0% |
2018-19 |
39 |
30 |
76,9% |
7 |
17,9% |
11 |
28,2% |