Escola Universitària > GRAU DE CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONÒMIQUES >

Indicadors Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Accés i Matrícula 


Taula 1.1. Oferta, demanda, matricula


2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

Places Ofertes

60

70

70

80

80

Demanda en 1a. Opció

69

71

60

40

47

% de matricula en 1a. Preferencia

83,9%

72,7%

72,4%

76,7%

74,0%

% d'accés en matricula a setembre

8,1%

15,6%

18,4%

7,0%

14,0%

Nombre total d´estudiants nou accés

62

78

76

43

51

Nombre de graduats

-----

-----

-----

35

 42


Taula 1.2. Evolució per cursos d'accés i matricula


Cohort

2017-18

2018-19

Taxa Graduació

 

Grad.

Grad.

 

2014-15

35

2

59,7%

2015-16

 

0

50,0%


Taula 1.3a. Evolució alumnat nou ingrés segons via d'accés


Any Acadèmic

Places

Nou Accés

0

1

2

4

7

8

9

10

11

Altres Accessos

2014-15

70

62

35

 

 

6

15

3

3

 

 

 

2015-16

60

77

51

 

 

 

13

8

5

 

 

 

2016-17

70

76

48

 

1

11

11

1

1

 

1

 

2017-18

80

43

32

 

1

2

5

1

 

 

 

 

2018-19

80

50

39

 

 

4

6

 

 

 

 

1



Vies d’accés:

0

PAAU

1

Estrangers fóra UE amb conveni més PAAU

2

Diplomats i Llicenciats universitaris i assimilats

4

Cicles Formatius de Grau Superior, FP2 o assimilats

7

PAAU amb estudis universitaris començats

8

CFGS, FP2 més estudis universitaris començats

9

Proves d’accés per més grans de 25 anys

11

Prova més gran de 45 anys

 



Taula 1.4a. Evolució nota de Tall

GCCG

2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

Nota de tall juny PAU

5,238

5,627

5,028

5,23

5,442

Nota tall juny primer quintil

9,75

10,03

9,508

10,868

10,316

Nota de tall juny CFGS

5,36

0,00

6,16

6,70

5,98



Taula 1.4b. Estudiants de nou accés per intervals de nota d'admissió


GCCG

2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

5,00 - 5,99

18,8%

25,64%

32,00%

28,89%

17,65%

6,00 - 6,99

26,6%

26,92%

24,00%

20,00%

27,45%

7,00 - 7,99

18,8%

14,10%

18,67%

13,33%

25,49%

8,00 - 8,99

12,5%

17,95%

10,67%

11,11%

11,76%

9,00- 9,99

7,8%

7,69%

8,00%

8,89%

7,84%

> 10

15,6%

7,69%

6,67%

17,78%

9,80%



Fotografia de: Indicadors Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques | SIQMAC Acadèmic



Professorat 

En els taules que es presenten a continuació es relaciona la distribució del perfil del professorat i la satisfacció dels estudiants amb l'acció docent i formativa

Taula 4.1. Professorat doctor, acreditat i per categoria


2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

PDI

Doctors

%     Doctors

Doctors Acreditats

% Doctors Acreditat

PDI

Doctors

%     Doctors

Doctors Acreditats

% Doctors Acreditat

PDI

Doctors

%     Doctors

Doctors Acreditats

% Doctors Acreditat

PDI

Doctors

%     Doctors

Doctors Acreditats

% Doctors Acreditat

PDI

Doctors

%     Doctors

Doctors Acreditats

% Doctors Acreditat

Professorat Catedràtic

5

5

100,0%

5

200,0%

5

5

100,0%

5

200,0%

5

5

100,0%

5

200,0%

4

4

100,0%

1

50,0%

3

3

100,0%

3

200,0%

Professorat Titular

14

6

42,9%

5

71,4%

17

11

64,7%

8

94,1%

24

14

58,3%

8

66,7%

23

13

56,5%

6

52,2%

24

13

54,2%

6

50,0%

Professorat Associat

7

5

71,4%

1

28,6%

21

9

42,9%

3

28,6%

38

15

39,5%

3

15,8%

52

23

44,2%

1

3,8%

48

19

39,6%

2

8,3%

Professorat Investigador

1

1

100,0%

0

0,0%

1

1

100,0%

0

0,0%

2

2

100,0%

0

0,0%

4

2

50,0%

0

0,0%

3

2

66,7%

0

0,0%

Professorat Col.laborador

0

0

0,0%

0

0,0%

3

0

0,0%

0

0,0%

11

0

0,0%

0

0,0%

10

0

0,0%

0

0,0%

11

0

0,0%

0

0,0%

TOTAL

27

17

63,0%

11

81,5%

47

26

55,3%

16

68,1%

80

36

45,0%

16

40,0%

93

42

45,2%

8

17,2%

89

37

41,6%

11

24,7%


Taula 4.2. Hores de Docència Impartides

2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Hores PDI

Hores Doctor

ETC

% Temps Complert

Hores Doctors Acreditats

% Hores acreditats

Hores PDI

Hores Doctor

ETC

% Temps Complert

Hores Doctors Acreditats

% Hores acreditats

Hores PDI

Hores Doctor

ETC

% Temps Complert

Hores Doctors Acreditats

% Hores acreditats

Hores PDI

Hores Doctor

ETC

% Temps Complert

Hores Doctors Acreditats

% Hores acreditats

Hores PDI

Hores Doctor

ETC

% Temps Complert

Hores Doctors Acreditats

% Hores acreditats

Professorat Catedràtic

114

114

0,48

100,0%

114

200,0%

168,8

168,8

0,70

100,0%

168,8

200,0%

160

160

0,67

100,0%

160

200,0%

131

131

0,55

100,0%

131

200,0%

102

102

0,43

100,0%

102

200,0%

Professorat Titular

636

148

0,62

23,3%

132

41,5%

1424

262

1,09

18,4%

115

16,2%

1.661

725

3,02

43,6%

305

36,7%

1416

357

1,49

25,2%

190

26,8%

1728

336

1,40

19,4%

185

21,4%

Professorat Associat

230

170

0,71

73,9%

50

43,5%

741

343

1,43

46,3%

144

38,9%

1.623

802

3,34

49,4%

170

20,9%

1625

796

3,32

49,0%

208

25,6%

1568

955

3,98

60,9%

306

39,0%

Professorat Investigador

18

18

0,08

100,0%

0

0,0%

24

24

0,10

100,0%

0

0,0%

24

24

0,10

100,0%

0

0,0%

53

35

0,14

65,7%

0,0%

60

40

0,17

66,7%

0

0,0%

Professorat Col.laborador

0

0

0,00

0,0%

0

0,0%

470

0,00

0,0%

0

0,0%

892

-

0,00

0,0%

0

0,0%

1361

0

0,00

0,0%

0,0%

278

0,00

0,0%

0

0,0%

TOTAL

998

450

1,88

45,1%

296

59,3%

2828

798

3,32

28,2%

427,8

30,3%

4.360

1.711

7,13

39,2%

635

29,1%

4586

1319

5,49

28,8%

529

23,1%

3736

1433

5,97

38,4%

593

31,7%



Taula 4.5. Relació estudiants ETC per PDI ETC (equivalent a temps complert)


TITULACIÓ

2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

14,78

11,07

10,00

10,84

12,64


Taula 6.6. Satisfacció del Professorat

Fotografia de: Indicadors Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques | SIQMAC Acadèmic



Mobilitat i Orientació a l'Estudiant 


Les dades presentades es mostren des del curs 2017-18, donat que és el primer any en que es fa aquest tipus de dinàmica i  mostren el percentatge d'estudiants i el grau de satisfacció

Taula 5.1a. Estudiants en Mobilitat Acadèmica

GCCG

Incoming

Outgoing

2016-17

1,1%

0,0%

2017-18

0,5%

3,9%

2018-19

4,4%

2,0%


NOTA: % sobre els estudiants matriculats en la titulació

Taula 5.1b. Grau de Satisfacció Estudiants Incoming

INCOMING

2017-18

2018-19

Escala del 0 al 10 la teva valoració sobre diferents aspectes de l’estada, on 0 significa gens satisfet i 10 molt satisfet:

GCCG

GCCG

Qualitat de les classes rebudes

8

8,5

Coneixement dels professors

10

9,25

Temari tractat

9

8,25

Metodologia d'aprenentatge emprat

6

5,75

Metodologia d'avaluació

7

5,75

Facilitats i flexibilitat del centre a l'hora de solucionar problemes, dur a terme gestions, etc.

9

7,5

Centre de recursos de la universitat de destí

10

8,25

Oferta gastronòmica de la universitat de destí

5

8

Qualitat de l'allotjament (Àgora)

7

4,5

Acolliment per part dels estudiants de la universitat de destí

8

6

Actes de benvinguda

4

5,75

Acollida per part del departament d'intercanvis internacionals:

9

6

Estan satisfets amb la seva estada a l'EUHT CETT-UB

100%

75,00%

Participació

33,30%

50,00%


Taula 5.1c. Grau de Satisfacció Estudiants Outgoing


OUTGOING

2017-18

2018-19

Escala del 0 al 10 la teva valoració sobre diferents aspectes de l’estada, on 0 significa gens satisfet i 10 molt satisfet:

GCCG

GCCG

Qualitat de les classes rebudes

5,8

7,0

Coneixement dels professors

7

7,0

Temari tractat

6,2

3,0

Metodologia d'aprenentatge emprat

6,4

7,0

Metodologia d'avaluació

6,4

9,0

Facilitats i flexibilitat del centre a l'hora de solucionar problemes, dur a terme gestions, etc.

6,6

9,0

Centre de recursos de la universitat de destí

6,4

9,0

Oferta gastronòmica de la universitat de destí

8,2

9,0

Qualitat de l'allotjament

7,4

9,0

Acolliment per part dels estudiants de la universitat de destí

9

9,0

Actes de benvinguda

8,4

9,0

Acollida per part del departament d'intercanvis internacionals:

 

9,0

Està satisfet amb la seva estada

100%

100%

Participació

83,30%

25,00%


Eficàcia Sistemes de Suport a l'Aprenentatge 

Les dades corresponents en aquests indicadors estan publicats a nivell de Centre i són accessibles a partir del següent link

Rendiment Acadèmic 


Taula GCCG.6.7. Indicadors de Rendiment Acadèmic


Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

Taxa de Rendiment

91,1%

89,5%

87,4%

91,6%

92,3%

Taxa d'Eficiència

------

------

------

98,1%

99,8%

Taxa d'Abandonament

27,4%

25,6%

21,1%

30,2%

0,0%

Taxa de Graduació per Cohort

------

------

------

59,7%

50,0%


Taula GCCG.6.8. Evolució dels Resultats del Primer Curs 

Grau CCG. Primer curs

2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

Taxa de Rendiment

86,50%

79,30%

77,70%

79,80%

72,50%

Taxa d'Abandonament Inicial

17,54%

25,00%

19,64%

31,71%

0,00%



Taula GCCG.6.9. Qualificacions Assignatures (curs 2018-19) 

CURS

CODI

ASSIGNATURA

CREDITS

TIPUS

MH

EXC

NOT

APR

SUSP

Matriculats

Taxa Èxit

Taxa rendiment

Taxa NP

1

051101

Història cuina i gastrono

6

FB

26

15

2

48

95,35%

85,42%

10,4%

1

051102

Principis fisiolog i bioq

6

FB

6

31

9

52

80,43%

71,15%

11,5%

1

051103

Química dels aliments

6

FB

1

2

20

21

5

53

89,80%

83,02%

7,5%

1

051104

Turism, gastron i comunic

6

FB

1

10

23

10

53

77,27%

64,15%

17,0%

1

051105

Antropol i psicolog alime

6

FB

2

36

2

1

49

97,56%

81,63%

16,3%

1

051106

Fonament gest econ i fina

6

FB

2

1

11

21

9

57

79,55%

61,40%

22,8%

1

051207

Sist. proc prod cuina

6

OBL

8

30

4

48

90,48%

79,17%

12,5%

1

051208

Tècniq i elaborac culinà

6

OBL

5

24

12

48

70,73%

60,42%

14,6%

1

051209

Principis nutrició i diet

3

OBL

1

8

16

16

52

60,98%

48,08%

21,2%

1

051210

Economia aplic i sostenib

3

OBL

1

18

25

2

51

95,65%

86,27%

9,8%

1

051211

Bases físiques i fisicoqu

6

OBL

1

15

22

4

50

90,48%

76,00%

16,0%

2

052107

Productes origen vegetals

6

FB

2

19

14

1

37

97,22%

94,59%

2,7%

2

052108

Marketing i comercialitza

6

FB

1

13

21

9

46

79,55%

76,09%

4,3%

2

052109

Art i cuina

6

FB

21

12

2

37

94,29%

89,19%

5,4%

2

052110

Productes origen animal

6

FB

2

6

42

9

61

84,75%

81,97%

3,3%

2

052111

Cuina mediterr/cuina món

6

FB

23

6

1

33

96,67%

87,88%

9,1%

2

052212

Seguret aliment i legisla

3

OBL

2

6

13

13

0

36

100,00%

94,44%

5,6%

2

052213

Evolució genètica

3

OBL

2

3

16

12

0

35

100,00%

94,29%

5,7%

2

052214

Cuina dolça: tècniq i for

6

OBL

11

14

7

1

35

96,97%

91,43%

5,7%

2

052215

Anglès tècnic aplicat

9

OBL

6

28

5

41

87,18%

82,93%

4,9%

2

052216

Agrosistemes del món

3

OBL

1

6

23

6

0

38

100,00%

94,74%

5,3%

2

052300

Pràctiques d'iniciació

6

PEM

6

23

3

0

36

100,00%

88,89%

11,1%

3

053217

Experimentació culinària

6

OBL

2

5

39

8

0

55

100,00%

98,18%

1,8%

3

053218

Cuina tradic: loc a glob

6

OBL

17

35

5

58

91,23%

89,66%

1,7%

3

053219

Gest i desenv pers i equi

3

OBL

10

29

14

55

73,58%

70,91%

3,6%

3

053220

Marc legal empre i mediam

3

OBL

2

19

37

0

59

100,00%

98,31%

1,7%

3

053221

Pesca i gastronomia

3

OBL

1

9

31

5

47

89,13%

87,23%

2,1%

3

053222

Produc certif i marqu qua

3

OBL

1

15

23

6

46

86,67%

84,78%

2,2%

3

053223

Elaboració i tast de begu

6

OBL

1

15

34

5

58

90,91%

86,21%

5,2%

3

053224

Planific i diss espai cul

3

OBL

1

5

26

14

1

48

97,87%

95,83%

2,1%

3

053225

Alimentació i salut

3

OBL

1

4

22

15

4

47

91,30%

89,36%

2,1%

3

053401

Logística i cadena subist

3

OMC

1

3

10

12

0

26

100,00%

100,00%

0,0%

3

053402

Org culin i direcc operac

6

OMC

1

3

22

1

0

27

100,00%

100,00%

0,0%

3

053403

Pràctica DCIA

6

OMC

4

21

1

0

27

100,00%

96,30%

3,7%

3

053404

Elaboracions culinàr col·

6

OMC

2

19

6

0

27

100,00%

100,00%

0,0%

3

053451

Gestió coneixem culinàr

3

OM

3

1

29

21

0

55

100,00%

98,18%

1,8%

3

053501

Optimitza circuits produc

6

OMA

4

12

2

27

88,89%

59,26%

33,3%

3

053502

Processo servei restaur

3

OMA

15

10

0

26

100,00%

96,15%

3,8%

3

053503

Elaborac cuiln resta come

6

OMA

9

9

7

29

72,00%

62,07%

13,8%

3

053504

Pràctica DAC

6

OMA

5

15

7

0

28

100,00%

96,43%

3,6%

4

054226

Estratèg i empren empres

6

OBL

1

27

22

0

50

100,00%

100,00%

0,0%

4

054227

Investigació culin gastro

6

OBL

1

33

17

2

53

96,23%

96,23%

0,0%

4

054228

Innov i desenv prod gastr

6

OBL

4

29

18

0

51

100,00%

100,00%

0,0%

4

054229

P. creat i tecn culin con

6

OBL

9

41

2

52

96,15%

96,15%

0,0%

4

054230

Anàlisi sensorial

6

OBL

2

26

24

0

53

100,00%

98,11%

1,9%

4

054405

Innov tecno avançada

6

OMC

1

3

7

0

11

100,00%

100,00%

0,0%

4

054406

Grans produccions culinar

6

OMC

1

10

0

11

100,00%

100,00%

0,0%

4

054407

Pràctica perfec DCIA

6

OMC

2

9

1

0

12

100,00%

100,00%

0,0%

4

054505

Innov culin tecn avantg

6

OMA

15

24

3

42

92,86%

92,86%

0,0%

4

054506

Gestió produc culinar

6

OMA

1

19

21

0

41

100,00%

100,00%

0,0%

4

054507

Pràctica perfec DAC

6

OMA

9

26

7

0

43

100,00%

97,67%

2,3%

4

054900

TFG

12

PFC

1

24

19

3

49

93,62%

89,80%

4,1%


Satisfacció Estudiants Acció Docent 

Taula GCCG.6.5. Satisfacció dels estudiants amb l'acció docent i formativa




Fotografia de: Indicadors Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques | SIQMAC Acadèmic


GCCG. Satisfacció dels estudiants amb l'acció docent i formativa

Assignatura

Codi

Matriculats

% respostes

(1) Satisfacció global

(2) Contingut activitats formatives

(3) Activitats d'avaluació

(4) Metodologia desenvolupada

(5) Material d'estudi

(6) Activitat professorat

2016-17

2017-18

2018-19

2016-17

2017-18

2018-19

2016-17

2017-18

2018-19

2016-17

2017-18

2018-19

2016-17

2017-18

2018-19

2016-17

2017-18

2018-19

2016-17

2017-18

2018-19

2016-17

2017-18

2018-19

Història de la cuina i la gastronomia

051101

70

41

51

45,71%

60,98%

66,67%

6,88

7,52

7,53

7,48

8,52

8,50

7,58

8,16

7,47

7,19

7,96

7,74

7,86

8,60

8,32

7,40

8,20

7,53

Principis de fisiologia i bioquímica

051102

201

129

147

29,35%

46,51%

68,03%

7,61

6,98

7,21

7,84

7,47

7,56

7,43

7,28

7,04

7,46

7,12

7,32

7,44

7,33

7,30

7,98

7,48

7,55

Química dels aliments

051103

450

184

200

18,67%

46,74%

57,50%

7,52

6,64

6,95

7,55

7,26

7,34

7,15

6,83

6,71

7,16

6,91

7,08

7,24

7,10

7,14

7,17

6,86

7,09

Turisme, gastronomia i comunicació

051104

146

82

98

65,07%

79,27%

48,98%

6,17

7,08

6,65

6,65

7,48

7,29

5,74

7,22

6,63

6,15

7,22

6,94

6,32

7,22

6,75

6,15

7,25

6,85

Antropologia i psicologia de l'alimentació i la ga

051105

66

80

44

66,67%

70,00%

52,27%

4,80

5,88

6,17

5,84

6,18

6,78

6,82

6,30

6,83

5,37

5,93

6,52

5,43

6,11

6,91

5,30

6,04

6,91

Fonaments de gestió econòmica i financera

051106

 

50

51

 

60,00%

33,33%

 

6,73

7,94

 

7,37

8,12

 

6,20

7,76

 

7,10

8,35

 

6,87

8,06

 

6,80

8,06

Sistemes i processos de produccio en cuina

051207

204

141

138

29,90%

49,65%

67,39%

8,78

8,44

8,59

8,86

8,59

8,65

7,59

8,06

8,39

9,14

8,26

8,56

9,15

8,37

8,68

9,64

8,43

8,62

Tècniques i elaboracions culinàries

051208

179

135

75

44,69%

62,96%

52,00%

8,39

7,89

8,60

8,41

7,98

8,85

7,19

6,96

7,87

8,25

7,59

8,72

8,15

7,65

8,74

8,45

7,78

8,90

Principis de nutrició i dietètica

051209

164

86

92

47,56%

52,33%

32,61%

6,26

4,49

5,50

6,73

5,27

6,00

6,27

4,71

5,80

5,96

4,67

5,37

6,15

4,82

5,47

5,92

4,49

5,03

Economia aplicada i sostenibilitat

051210

71

42

51

36,62%

61,90%

68,63%

8,78

8,19

9,11

8,85

8,54

9,14

8,74

8,85

9,00

9,04

8,42

9,14

8,50

8,46

8,97

9,19

8,62

9,34

Bases físiques i fisicoquímiques de productes i pr

051211

288

82

135

30,21%

67,07%

34,07%

6,75

6,11

7,54

6,76

6,42

7,70

7,10

6,55

7,76

6,79

5,91

7,61

6,76

6,05

7,41

7,21

6,02

7,72

Productes d'origen vegetal elaborats i no elaborat

052107

236

244

108

36,86%

30,33%

40,74%

6,28

7,38

7,91

6,49

7,32

7,91

6,46

7,34

7,93

6,27

6,88

7,89

6,33

7,27

7,84

6,33

7,30

7,93

Marketing i comercialització

052108

130

66

45

43,85%

62,12%

57,78%

6,91

5,68

6,88

7,11

6,37

7,23

6,82

6,22

6,65

6,90

6,32

7,04

6,96

6,20

6,85

6,77

6,41

7,04

Art i cuina

052109

198

183

111

39,39%

45,36%

28,83%

4,26

5,02

6,66

3,87

5,24

7,09

4,00

4,82

6,03

4,45

5,13

6,31

4,44

4,89

6,25

5,23

5,40

6,75

Productes d'origen animal:elaborats i no elaborats

052110

210

204

180

19,52%

42,16%

37,22%

6,80

6,20

6,76

7,02

6,85

6,82

6,27

6,42

6,52

6,76

6,52

6,54

7,02

6,58

6,66

7,00

6,36

6,45

Cuina mediterrània i cuines del món

052111

112

114

76

50,00%

42,98%

38,16%

7,93

6,86

7,72

8,18

7,24

7,86

7,32

6,63

7,55

7,41

8,13

7,83

7,73

8,31

8,00

8,07

8,30

8,03

Seguretat alimentaria i legislació

052212

177

171

102

19,21%

39,77%

35,29%

7,06

7,18

6,17

7,21

7,24

6,47

7,06

6,49

6,47

7,29

6,79

6,25

7,00

6,81

6,28

7,35

6,79

6,28

Evolució genètica i millora dels cultius de produc

052213

183

126

33

55,19%

23,81%

57,58%

7,50

8,40

9,16

7,60

8,40

9,16

7,78

8,77

9,26

7,56

8,73

9,32

7,59

8,60

9,37

7,83

9,03

9,53

Cuina dolça: tècniques i formules

052214

55

57

41

65,45%

52,63%

48,78%

8,39

8,23

8,71

8,83

8,67

8,81

8,39

8,10

8,38

8,56

8,23

8,36

8,69

8,63

8,55

8,25

8,30

8,41

Anglès tècnic aplicat

052215

57

65

25

63,16%

41,54%

36,00%

6,81

6,41

9,11

7,94

7,33

9,44

6,53

5,93

9,44

7,33

6,56

9,11

6,69

6,48

9,00

7,39

6,59

9,22

Agrosistemes del món

052216

166

62

36

22,29%

53,23%

72,22%

7,97

7,18

8,73

7,78

7,39

8,69

8,08

7,82

8,85

8,00

7,67

9,08

7,76

7,52

8,88

8,11

7,94

9,23

Pràctiques d'iniciació

052300

 

56

34

 

28,57%

32,35%

 

5,88

6,18

 

5,94

7,00

 

5,88

7,09

 

5,94

6,45

 

6,06

7,09

 

5,94

7,18

Experimentació culinària

053217

45

54

94

37,78%

68,52%

48,94%

8,53

7,92

7,44

8,71

8,30

7,80

8,94

8,41

7,84

8,41

7,73

7,65

8,24

8,16

7,80

9,24

8,00

8,07

La cuina tradicional de la local a la global

053218

61

122

118

36,07%

57,38%

38,98%

8,09

7,54

6,42

8,73

7,93

6,71

8,18

7,04

5,94

8,41

7,26

6,04

8,09

7,33

5,76

8,60

7,80

6,35

Gestió i desenvolupament de les persones i equips

053219

37

59

55

27,03%

50,85%

45,45%

6,90

7,07

5,44

6,90

7,60

6,72

7,00

7,67

5,20

7,20

7,00

5,44

7,10

7,10

5,32

6,90

7,30

5,20

Marc legal empresarial i mediambiental

053220

47

56

58

23,40%

60,71%

50,00%

8,00

6,68

6,55

8,40

6,74

7,03

8,60

7,00

6,52

8,60

6,29

6,79

8,10

6,18

6,10

8,60

7,06

7,55

Pesca i gastronomia

053221

129

183

92

19,38%

34,97%

21,74%

7,56

7,19

5,85

7,92

7,45

7,55

7,56

7,30

4,90

6,68

7,06

5,90

7,04

7,03

6,70

7,24

7,11

5,70

Producció certificada i marques de qualitat

053222

43

59

45

13,95%

33,90%

37,78%

8,00

4,00

2,12

7,83

5,55

4,59

8,67

5,20

3,00

8,00

4,25

3,12

7,83

4,60

4,00

8,50

4,55

3,82

Elaboració i tast de begudes

053223

88

59

66

31,82%

49,15%

21,21%

8,32

8,62

7,71

8,61

8,76

8,21

8,14

8,55

7,29

8,32

8,72

7,86

8,15

8,28

7,71

8,57

8,86

7,86

Planificació i disseny d'espais culinaris

053224

44

60

48

22,73%

48,33%

31,25%

7,90

7,83

8,73

8,20

8,24

8,40

7,90

8,07

8,07

8,20

7,83

8,80

7,80

7,90

8,40

8,50

8,21

8,87

Alimentació i salut

053225

43

112

46

39,53%

34,82%

17,39%

3,47

5,41

5,63

4,00

5,74

8,25

2,94

5,41

6,88

2,94

5,25

7,13

2,47

5,28

6,88

3,35

5,44

5,63

Logística i cadena de subministrament

053401

69

39

78

21,74%

33,33%

19,23%

7,80

1,31

4,21

7,47

2,23

5,07

7,80

2,46

4,13

7,27

1,38

3,53

7,67

1,46

3,67

7,60

2,08

3,33

Organizació culinària i direcció d'operacions

053402

72

30

81

16,67%

60,00%

50,62%

8,92

9,50

8,59

8,67

9,28

8,66

8,67

9,11

7,56

8,83

9,50

8,54

8,50

9,06

7,95

9,00

9,22

8,73

Pràctica de iniciación en Dirección culinària e innovació en la industria alimentaria i de col·lectivitats

053403

 

12

27

 

25,00%

14,81%

 

5,00

2,25

 

5,00

2,25

 

4,67

1,75

 

4,67

2,00

 

4,67

1,75

 

4,67

2,25

Elaboracions culinaries en col·lectivitats i indus

053404

69

48

108

28,99%

33,33%

13,89%

7,95

7,38

6,33

8,05

7,31

6,20

7,90

8,00

5,60

8,05

7,38

5,67

7,85

7,75

5,53

7,95

7,38

6,20

Gestió del coneixement culinari

053451

41

58

55

24,39%

65,52%

47,27%

6,50

6,87

5,38

7,90

7,84

6,46

7,60

8,05

6,77

7,70

7,71

6,58

8,20

7,63

6,27

9,10

8,29

7,31

Optimització de circuits de producció

053501

20

48

60

50,00%

43,75%

30,00%

9,10

7,14

8,28

9,00

7,10

8,39

8,80

6,86

7,11

7,90

6,81

8,44

8,40

6,81

8,39

9,10

6,86

8,33

Processos de serveis de restauració

053502

40

45

26

27,50%

60,00%

53,85%

9,18

7,74

8,71

9,18

7,74

8,50

9,73

8,22

8,93

9,73

7,70

8,36

9,36

7,26

7,93

9,45

8,48

9,00

Elaboracions culinàries en la restauració comercia

053503

29

98

50

55,17%

41,84%

38,00%

8,75

7,44

8,00

9,06

7,46

8,11

8,38

6,56

7,42

8,75

7,27

7,26

8,31

7,22

6,53

9,13

7,71

7,95

Pràctica iniciació en Alta cuina i innovació gastronòmica

053504

 

46

27

 

39,13%

14,81%

 

6,33

3,50

 

6,28

3,50

 

5,78

4,00

 

6,00

3,50

 

5,72

3,00

 

6,39

3,50

Estratègia i emprenedoria empresarial

054226

 

37

50

 

56,76%

52,00%

 

6,48

6,46

 

7,57

6,31

 

5,52

7,42

 

7,29

6,69

 

6,38

7,12

 

6,67

6,81

Investigació culinària i gastronòmica

054227

 

304

318

 

18,42%

18,87%

 

5,73

6,93

 

6,43

6,83

 

5,82

7,25

 

6,11

6,92

 

5,78

6,93

 

6,29

7,47

Innovació i desenvolupament de productes gastronòmics

054228

 

41

51

 

48,78%

35,29%

 

5,05

6,06

 

5,35

6,11

 

5,05

7,11

 

5,35

6,33

 

4,50

6,39

 

5,10

7,50

Procés creatiu i tecnologia culinària  contemporània

054229

 

89

159

 

55,06%

32,70%

 

8,33

7,54

 

8,73

7,74

 

8,16

7,28

 

8,67

7,71

 

8,59

7,58

 

8,96

7,91

Anàlisi sensorial

054230

 

117

159

 

32,48%

18,87%

 

7,11

5,80

 

7,50

6,77

 

7,16

6,40

 

7,16

5,87

 

7,29

6,03

 

7,39

6,10

Innovació tecnològica avançada

054405

 

44

44

 

40,91%

11,36%

 

9,11

7,60

 

8,83

7,60

 

9,11

8,40

 

9,06

8,20

 

8,94

8,40

 

8,94

8,00

Grans produccions culinàries

054406

 

23

11

 

56,52%

36,36%

 

5,77

6,25

 

5,92

5,75

 

6,38

7,00

 

5,23

6,50

 

6,38

6,00

 

5,69

7,00

Pràctica de perfeccionament en direcció culinària i innovació en la indústria alimentària i col·lectivitats

054407

 

22

12

 

18,18%

8,33%

 

5,25

1,00

 

5,75

2,00

 

5,00

1,00

 

5,00

2,00

 

5,50

1,00

 

5,25

2,00

Innovació culinària en tecnologia d'avantguarda

054505

 

42

126

 

54,76%

32,54%

 

9,30

8,05

 

9,13

7,80

 

8,91

7,90

 

9,04

7,93

 

8,74

8,05

 

9,00

8,37

Gestió de la producció culinària: planificació i execució

054506

 

28

164

 

28,57%

28,05%

 

5,88

6,37

 

5,75

6,37

 

7,88

6,30

 

8,00

6,22

 

7,75

6,26

 

8,50

6,39

Pràctica de perfeccionament en alta cuina i innovació gastronòmica

054507

 

18

43

 

16,67%

18,60%

 

8,00

6,25

 

7,67

6,63

 

7,67

6,00

 

7,33

6,13

 

7,67

6,38

 

7,33

6,25

Satisfacció Estudiants amb Treball Final de Grau 

Taula GCCG.6.10b. Satisfacció dels Estudiants amb el TFG


2017-18

2018-19

Escala del 0 al 10

GCCG

GCCG

Satisfacció amb la feina del tutor d'empresa

7,5

8

Satisfacció amb la feina del tutor acadèmic

8,83

9,7

Valoració Global

7,75

8,7

Pràctiques Externes 


Taula GCCG.6.11b. Satisfacció Estudiants amb les Pràctiques Externes Cursades

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

(Valoració de 0 a 10)

GCCG

GCCG

GCCG

GCCG

Nombre de Respostes

 

 

 

 

Satisfacció amb Career Services

ND

ND

7

7,26

Relació amb el tutor d'empresa

ND

ND

8,23

8,81

Aprenentatge assolit a l'empresa

ND

ND

7,72

8,46

Satisfacció general de l'Estudiant

8,77

8,61

8,67

8,64


nd: no es diposa de dades degut a que el format de l'enquesta d'aquell moment no incorporava aquests ítems.


Taula GCCG.6.11c. Satisfacció dels ocupadors amb les Pràctiques Externes Cursades

GCCG

2017-18

2018-19

Nombre de enquestes

 

109

221

 

 

 

Competències Personals:

Puntualitat i assistència

8,21

8,21

Bona presència, ordre i pulcritud

8,08

8,39

Motivació i interès

8,15

8,26

Treball en equip

8,04

8,24

Assimilació de les ordres

7,88

8,4

 

 

 

Competències Instrumentals:

Organització i planificació

7,48

7,61

Comunicació efectiva

7,7

7,74

Coneixements teòrics demostrats

7,29

7,74

Presa de decisions i resolució de conflictes

7,13

7,39

Coneixements del lloc de treball

7,34

7,88

 

 

 

Competències Sistèmiques:

Adaptabilitat:

8

8,15

Motivació per la qualitat

7,87

8,13

Predisposició per assumir responsabilitats

7,77

7,95

Iniciativa i autonomia

7,46

7,68

Lideratge i esperit emprenedor

7,22

7,42

 

 

 


Graduats. Satisfacció i Inserció Laboral 

Taula GCCG 6.12. Dades d'Inserció laboral dels estudiants del GCCG

GCCG

Situació laboral actual

Graduats

Ocupats

En recerca de feina

Sense informació

(f)

%

(f)

%

(f)

%

2017-18

37

25

67,6%

2

5,4%

10

27,0%

2018-19

39

30

76,9%

7

17,9%

11

28,2%