Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Carrera Professional
E3 ofertes laborals @jobscett

Orientació Professional

L'E3 està format per un equip que es dedica a orientar i gestionar les ofertes laborals pels antics alumnes associats.

Aquest departament, dona l'oportunitat als alumnes i antics alumnes, d'estar en contacte directe amb les empreses més representatives i amb més demanda de professionals qualificats del sector, tant d’àmbit nacional com internacional.Des de l'E3 també s'ofereix als associats un servei d'orientació professional personalitzat. Una altra de seves les funcions primordials és oferir a les empreses un ampli ventall de professionals del sector turístic.

L'àmbit d'actuació de l'E3 es centra en potenciar el vincle estudiant-empresa, i aquí és on pren importància el col·lectiu de CETT Alumni.

L'assistència facilitada és:

  • Atenció directa i personalitzada tant per empreses com per alumnes i antics alumnes.
  • Ajuda al desenvolupament de la carrera professional, un cop finalitzats els estudis.
  • Servei d’assessorament als associats per tal d’afavorir, facilitar i ajudar en la seva inserció laboral i millora de la carrera professional.
  • Servei gratuït, especialitzat i personalitzat de borsa de treball a les empreses del sector.

En cas de voler una entrevista personalitzada amb l'E3 es pot concertar a través del correu electrònic e3@cett.cat o trucant al 93 504 04 08.

Per donar-se d'alta al servei de Borsa de Treball cal enviar el CV actualitzat a e3@cett.cat .

En cas de representar a una empresa i voler inserir una oferta laboral o una oferta de pràctiques només cal completar els respectius formularis.