Un nou Turisme,

 

#ThroughLeadership

CETT Corporate lidera la transformació del sector d'hoteleria, turisme i gastronomia, innovant en la formació per a professionals i empreses i aportant serveis d'alt valor afegit aplicats al desenvolupament de negoci.

Development programs

Descobreix el nostre model formatiu, híbrid, tecnopedagògic i Edtech, centrat en l'aprenentatge dels nostres estudiants

Serveis per a la empresa

Oferim un portfoli de serveis dirigits a negocis del sector on potenciem la formació, el talent, el networking i la transferència de coneixement

Development Programs

A CETT Corporate trobaràs programes de formació en àmbits com el turisme, l'hoteleria i la gastronomia, tots ells impartits per docents reconeguts del sector. Podràs organitzar la teva formació d’acord amb les teves aspiracions i les teves necessitats personals.

Oferim formació especialitzada en aquestes àrees: Innovació i Transformació Digital; Negoci, Finances i Operacions; Gestió del Talent i Habilitats; Màrqueting i Vendes; Especialització, Tècniques i Tendències i programes d’especialització i desenvolupament professional.

Descobreix la nostra formació i les nostres àrees d'especialització per donar un impuls i transformar la teva carrera professional.

Entenem la formació associada a la defensa d’uns valors: responsabilitat, sostenibilitat, respecte, curiositat i autonomia.

L’experiència és un grau. Ens avala una trajectòria de més de 50 anys formant més de 20.000 professionals.

Integrem les eines educatives més actuals, incorporant el microlearning i la formació online.

Dotem d’una visió integral del negoci amb les eines per afrontar els canvis de l’entorn empresarial actual.

Ens adaptem a les teves necessitats personals i al teu ritme d’aprenentatge amb formació presencial, online i híbrida.

Solucions per a Empreses

InCompany Training

InCompany Training

InCompany Training

Oferim serveis de formació integral adaptats a les necessitats empresarials, amb una metodologia que combina professorat de prestigi professional i un acompanyament personalitzat per a cada institució o empresa.

Talent

Talent

Talent

Acompanyament expert en la implantació de projectes i la gestió del talent per a empreses, ajudant-les a posicionar-se en el col·lectiu universitari i dotant d’espais dinàmics per a la captació de professionals.

Transferència de coneixement

Transferència de coneixement

Transferència de coneixement

Facilitem a les empreses i institucions solucions a reptes i projectes específics per convertir-les en oportunitats de creixement.

Organització d'esdeveniments i reserva d'espais

Organització d'esdeveniments i reserva d'espais

Organització d'esdeveniments i reserva d'espais

Comptem amb un equip especialitzat en la gestió d'esdeveniments, amb un servei integral adaptat a les diferents necessitats.

Retreats i seminaris

Retreats i seminaris

Retreats i seminaris

En un món empresarial en constant evolució i transformació cal que els professionals es formin ràpidament en coneixements específics que puguin ajudar a afrontar el canvis i reptes actuals, convertir-los d’aquesta manera en oportunitats per al seu desenvolupament professional.

Actualitat