Solucions per a empreses >

Organització d'esdeveniments i reserva d'espais

esdeveniments i espais

El CETT, amb l'Escola Universitària, l'Hotel Alimara i la Residència Universitària Internacional Àgora, representa una oferta ideal i completa per aquelles empreses i institucions que vulguin organitzar esdeveniments o utilitzar les instal·lacions tècniques per a presentacions de producte, team building, reunions o incentius.

CETT Corporate compta amb un equip especialitzat en la gestió d'esdeveniments, amb un totalment personalitzats i adaptats a qualsevol necessitat en un entorn estratègicament localitzat a Barcelona, amb:

  • Més de 33.000m2 d'espais, jardins i aules, amb sales amb capacitat per a 600 persones dedicades exclusivament a esdeveniments. Cada esdeveniment suposa una experiència única i amb el màxim nivell de personalització per a cada projecte.

  • Sales, laboratoris i aules tècniques personalitzables per a cada empresa. Preparem presentacions de producte en espais especialitzats, amb xef i professionals propis o convidats.

  • La prestigiosa gastronomía dels diferents restaurants del CETT i la possibilitat d'allotjament al vostre abast.

Contacta amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat rebem la teva sol·licitud d'informació perquè ens expliquis des d'on vols iniciar la teva transformació. Et recomanarem la solució que millor s'adapti a les teves necessitats i de la teva organització

Aquest és el començament de la teva transformació. #ThroughLeadership

corporate@cett.cat

+34 666 412 521