Development Programs >
Innovació i Transformació Digital

Innovació i Transformació Digital

L'àrea d'expertise d’Innovació i Transformació Digital et dotarà dels coneixements i tècniques necessàries per liderar el canvi en el negoci turístic i gastronòmic, a través de l’aprenentatge de les competències i eines emergents actuals i futures. Una formació de prestigi, basada en les metodologies més punteres per aprofitar les noves oportunitats del mercat i entendre les necessitats del consumidor.

L'àrea d'especialització en Transformació Digital va dirigit a professionals del sector turístic, hoteler i gastronomic que vulguin potenciar el seu perfil professional i afrontar els reptes del seu sector amb les últimes tendències tecnològiques i innovadores.

Amb aquesta especialització, podràs:

  • Identificar i aplicar en profunditat les noves tendències, eines i elements tecnològics enfocats a la teva àrea de negoci en qüestió, ja sigui del sector turísitic, hoteler o gastronòmic.

  • Ampliar la teva xarxa de contactes mitjançant el networking, amb alumnes i professionals del sector en un entorn internacional. Et serà de gran ajuda per crear sinergies i noves oportunitats, compartir les teves idees i projectes, aspiracions laborals i conèixer en profunditat el teu sector.

  • Desenvolupar la teva marca personal amb les eines adequades per potenciar la teva carrera i estratègies de marca personal. T’ajudem a identificar les teves fortaleses i els elements diferenciadors per donar-te a conèixer i impulsar el teu perfil professional entre empreses i col·laboradors.

Properes Edicions

AI in Hospitality & Tourism