Development Programs >
Especialització, Tècniques i Tendències

Especialització, Tècniques i Tendències

A través dels continguts d’Especialització, Tècniques i Tendències aprofundiràs en eines, models i metodologies orientades a professionalitzar el teu perfil i el dels teus equips, mitjançant tot un ventall de coneixements diferencials i d’actualitat que faciliten l’aprenentatge de continguts i habilitats creatives i amb valor afegit diferencial.

Especialitza't en entorns estratègics i innovadors que et permetin posicionar el teu perfil i negoci, guanyant un avantatge competitiu que et posicioni de manera diferencial.

Gràcies a aquesta àrea d'especialització, podràs:

  • Ampliar la teva xarxa de contactes mitjançant el networking, amb alumnes i professionals del sector en un entorn internacional. Et serà de gran ajuda per crear sinergies i noves oportunitats, compartir les teves idees i projectes, aspiracions laborals i conèixer en profunditat el teu sector.

  • Desenvolupar la teva marca personal amb les eines adequades per potenciar la teva carrera i estratègies de marca personal. T’ajudem a identificar les teves fortaleses i els elements diferenciadors per donar-te a conèixer i impulsar el teu perfil professional entre empreses i col·laboradors.

Properes Edicions

Diploma d'Alta Cuina