Development Programs

Donem un impuls a la teva carrera professional en la millora de competències i habilitats directives. Aportem el coneixement per liderar la transformació del sector turístic, hoteler i gastronòmic, mitjançant mètodes d’aprenentatge actuals, flexibles i personalitzats.

Oferim formació especialitzada en aquestes àrees d'expertesa: Innovació i Transformació Digital; Negoci, Finances i Operacions; Gestió del Talent i Habilitats; Màrqueting i Vendes; Especialització, Tècniques i Tendències.

Els nostres programes de desenvolupament professional són:

  • Focus programs: formació de curta durada, intensiva i eminentment pràctica, orientada a l'adquisició de competències clau i a l'aprenentatge de tendències pioneres en els sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

  • Open University Programs: programes de durada mitjana que combinen la professionalització universitària amb la aplicabilitat professional, i que doten als participants d'un alt component de especialització orientada a la ocupabilitat.

  • Executive Programs: els programes Executive de CETT Corporate t’ofereixen les solucions per afrontar els reptes futurs del sector i fer realitat les teves aspiracions professionals amb una formació pràctica i eficient.

Descobreix la nostra oferta formativa!

Executive Programs(1 Resultats)
Duració
Idioma
Modalitat
Àrea d'expertesa
Tipus

AI in Hospitality & Tourism