Development Programs >
Marketing i Vendes

Marketing i Vendes

L'àrea d'expertise en Màrqueting o Vendes et dotarà de les eines de màrqueting i desenvolupament de negoci adequades per potenciar i posicionar projectes turístics, hotelers o gastronòmics. Obtindràs coneixements i habilitats en la creació de campanyes de comunicació innovadores, definició de continguts i disseny d’storytelling en xarxes socials i cercadors, amb l’objectiu de posar en marxa estratègies comercials amb garanties.

Amb aquesta especialització, podràs:

  • Actualitzar els teus coneixements digitals i entendre les noves tendències de marketing en negocis turístics i gastronòmics enfocades a generar vendes. Dominaràs les estratègies de marketing i tendències turístiques més innovadores: influencer marketing, continguts SEO, MindfulTravel i molt més.

  • Desenvolupar la teva marca personal amb les eines adequades per potenciar la teva carrera i estratègies de marca personal. T’ajudem a identificar les teves fortaleses i els elements diferenciadors per donar-te a conèixer i impulsar el teu perfil professional entre empreses i col·laboradors.

  • Adquirir una profunda comprensió del client i gestió de les seves expectatives, explorant noves formes de gestionar la seva experiència de client i potenciant la seva fidelització.

Properes Edicions

AI in Hospitality & Tourism