CETT Corporate >

Qui som

El CETT Corporate és un punt de trobada entre els professionals del sector, empreses, institucions i la universitat per poder liderar la transformació del sector. Forma part del CETT, un centre universitari de referència en la formació pel sector turístic, hoteler i gastronòmic amb més de 50 anys d'experiència.

El nostre objectiu és generar sinergies entre el món acadèmic i les empreses a través d’un model formatiu innovador, incorporant les eines i avenços digitals emergents, i impulsant aliances estratègiques amb els principals actors d’aquests àmbits.

L'element diferenciador de la nostra proposta formativa és el model pedagògic avalat per professionals, empreses i més de 20.000 alumnes. Creiem en el #lifelonglearning, i per tant, acompanyem, recolzem i potenciem les habilitats, coneixements, capacitacions i actitud de les persones durant tota la seva vida professional de manera personalitzada i adaptada a cada perfil professional o aspiració.

A més, la formació adreçada a professionals incorpora elements EdTEch, on la innovació, la transformació digital i la sostenibilitat garanteixen l’aplicabilitat i la solució als reptes específics i concrets de cada professional.

Som un centre amb una clara vocació internacional, i comptem amb un equip docent especialitzat -acadèmics i professionals del sector- que ofereixen a l’alumnat un model de formació integral i transversal propi basat en la innovació i l’experiència, cercant la transformació de les empreses i professionals que lideraran el sector en entorns VUCA.

Un nou Turisme,

Experiència

Comptem amb una experiència de més de 50 anys de formació basada en l'excel·lència del nostre equip docent, fet que ens fa ser un centre referent en el sector.

Metodologia

Gestionem de manera integral i personalitzada la formació de professionals amb una metodologia flexible, innovadora i adaptada a les eines tecnològiques actuals.

Formació

Adaptem les eines d’aprenentatge segons les necessitats, oferint itineraris i programes de formació presencial, semipresencial i en línea per a tots els nivells.

Prestigi

Disposem de docents reconeguts per la seva excel·lència acadèmica i col·laboradors i professionals externs en actiu que et donaran una visió global i innovadora del sector.

Talent

Potenciem el networking en un entorn professional internacional, col·laborant amb empreses referents del sector i gestionant oportunitats laborals.