Solucions per a empreses >

InCompany Training

El CETT Corporate ofereix serveis de formació integral i personalitzada per a empreses, potenciant el creixement dels seus professionals. Els projectes combinen professorat amb un coneixement acadèmic extens, professionals del sector de reconegut prestigi i serveis de seguiment, assessorament i mentorització personalitzada per a cada empresa i institució.

Amb més de 20 anys d’experiència en formació d’empreses, oferim formats formatius flexibles i adaptats a les necessitats de cada empresa. Es poden desenvolupar de manera presencial, tant a la seu de l’empresa com a les nostres instal·lacions, totalment online, amb la possibilitat d’accés al campus virtual i tots els nostres recursos formatius; o de forma semi-presencial, combinant les avantatges de la presencialitat i la flexibilitat online.

L’oferta formativa del CETT per a empreses i professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia representa una gran oportunitat per formar-se adquirint les competències adequades del sector. La formació de la mà del CETT és la millor manera d’aportar valor a la teva institució o companyia.

Casos d'èxit

Programa Activació de les vendes Makro

Programa Activació de les vendes Makro

Programa Activació de les vendes Makro

Distribució alimentària

Inclòs en el pla nacional de formació de Makro i com a part dels seus objectius estratègics s'ha co-dissenyat i impartit la formació “Activación de la Venta”, adreçat als equips d'atenció al client. La formació té l'objectiu de millorar les vendes mitjançant el coneixement profund dels productes i les seves aplicacions culinàries com argumentari de venda. La formació, que s'ha adreçat a més de 500 participants s'ha iniciat amb l'oli d'oliva i la carn de boví, i també s’han realitzat tallers pràctics de cuina per fomentar el team building.

Programa Revenue Management per allotjament i Restauració

Programa Revenue Management per allotjament i Restauració

Programa Revenue Management per allotjament i Restauració

En els darrers 15 anys hem impartit diverses formacions i edicions de Revenue Management, el nostre curs on tenim una expertesa contrastada i un dels més ben valorat a nivell d’aplicabilitat a l’empresa. En aquestes formacions han assistit empreses com Expo Hotels & Resorts, Hotel Colon, Hotel Can Cuch, Hotels H-10, Hotel Mas Solà, Hotel Carlemany, Hotel Termes Victòria, Hotel Cesar, Hotel Call, Hotel Barbera Parc, Hotel Cap Rocat, Hotel Casa Matilda, Resa - Residències, SunHotel, Hotel Rosa Naútica, Camping Tamarit, Camping del Mar, Golf Terramar, Agència Catalana de la Juventut, Restaurant la Carpa de l'Estany entre d'altres. En alguns casos la formació estava inclosa en projectes de consultoria i assessorament en Revenue Management.

Metodologia

Presencial

Gaudeix de les nostres instal·lacions

Online

Flexibilitat amb accés al campus virtual

Blended

Combinació de presencialitat i online

Mentoring

Acompanyament en l'aprenentatge

Learning by Doing

La millor Formació Experimental

Aula invertida

Preparació a casa, participació a l'aula

Digitilització

Campus Virtual i eines tecnològiques

Customer Centric

Formació centrada en l'alumne