Solucions per a empreses

CETT Corporate és la millor opció per a les empreses que busquen oportunitats de desenvolupament. Des de fa més de 20 anys, oferim en el format més idoni, la formació necessària per a empreses i institucions en el seu procés de solució dels reptes que es plentegen.

Disposem d’una oferta amplia de formació: des de programes de lideratge complets fins a experiències d’aprenentatge i centrades en una temàtica específica. Totes les alternatives formatives ofereixen unes solucions actuals, una perspectiva global i formació aplicada eminentment pràctica donant resposta als desafiaments empresarials.

Amb la formació del CETT Corporate per a empreses, la seva empresa o institució podrà:

  • Enfortir els fonaments del negoci, explorant les tendències emergents i transformeu-les en accions i projectes útils en un entorn canviant, pluricultural i internacional.

  • Liderar la transformació del sector, prendre nous coneixements, habilitats i tècniques per esdevenir un referent, amb valors d’innovació, sostenibilitat i transformació digital.

Descobreix les àrees de formació que ofereix el CETT Corporate per a empreses:

InCompany Training

InCompany Training

InCompany Training

Oferim serveis de formació integral adaptats a les necessitats empresarials, amb una metodologia que combina professorat de prestigi professional i un acompanyament personalitzat per a cada institució o empresa.

Talent

Talent

Talent

Acompanyament expert en la implantació de projectes i la gestió del talent per a empreses, ajudant-les a posicionar-se en el col·lectiu universitari i dotant d’espais dinàmics per a la captació de professionals.

Transferència de coneixement

Transferència de coneixement

Transferència de coneixement

Facilitem a les empreses i institucions solucions a reptes i projectes específics per convertir-les en oportunitats de creixement.

Organització d'esdeveniments i reserva d'espais

Organització d'esdeveniments i reserva d'espais

Organització d'esdeveniments i reserva d'espais

Comptem amb un equip especialitzat en la gestió d'esdeveniments, amb un servei integral adaptat a les diferents necessitats.

Retreats i seminaris

Retreats i seminaris

Retreats i seminaris

Els Executive Retreats proporcionen un programa formatiu pel creixement professional mitjançant coneixements d’avantguarda proporcionats per experts i reconeguts professionals del sector.

Contacta amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat rebem la teva sol·licitud d'informació perquè ens expliquis des d'on vols iniciar la teva transformació. Et recomanarem la solució que millor s'adapti a les teves necessitats i de la teva organització

Aquest és el començament de la teva transformació. #ThroughLeadership

corporate@cett.cat

+34 666 412 521