CETT Corporate >

Acting Together

Què és acting together?

Construïm el teu futur amb la passió que ens caracteritza per afrontar els reptes actuals i liderar el canvi en el sector.

  • Inspirem professionals donant forma a les seves aspiracions professionals
  • Formem persones apostant per una visió i una perspectiva educativa ètica
  • Mantenim el compromís amb la sostenibilitat i valors educatius com el respecte, la curiositat, la tolerància, l'emprenedoria o l’autonomia pel creixement personal del nostre alumnat.

Treballem conjuntament amb agents determinants del sector, col·laborant amb més de 1.000 empreses i organitzacions i en més de 150 projectes de recerca i tallers professionalitzadors amb simulacions, reptes reals i estudis de casos.

Compromís

Apostem pel desenvolupament sostenible del sector a través de l’educació, el talent, la investigació, la innovació i l’emprenedoria.

Consell d'empreses

Dinamitzem relacions entre universitat i empresa, aconsellem sobre aspectes estratègics i donem suport al posicionament institucional.

Col·laboració

Apostem pel desenvolupament del coneixement i la innovació del sector formant part activa de projectes i reptes dinamitzats per la comunitat CETT.

Fundraising

Donem suport a projectes alineats amb els valors socials positius i potenciem l’Employer Branding corporatiu.

Beques i premis

Incentivem la formació del futur talent del sector dotant d’ajuts i recursos a programes i alumnes.

Projectes socials i RSC

Participem en el desenvolupament de la responsabilitat social en el sector a través de solucions basades en la sostenibilitat i el lideratge responsable.