Solucions per a empreses >

Transferència de coneixement

Transferència de coneixement

CETT Corporate facilita a les empreses i institucions solucions a reptes, projectes i problemàtiques específiques per convertir-les en oportunitats de creixement i transformació en el context actual.

Generem i transmetem coneixement aplicat mitjançant 3 Grups de Recerca amb una experiència i prestigi contrastats en els quals els nostres experts desenvolupen projectes d'investigació i assessoria, i aporten nous coneixements aplicats a les empreses i institucions, per fer front als seus reptes particulars i amb l'objectiu de millorar la seva competitivitat i la transformació en el seu entorn empresarial:

El nostre equip docent col·larbora conjuntament amb empreses i institucions en el seu procés de solució de l'repte plantejat, i mentoritzan les investigacions i els projectes de recerca en l'aplicabilitat d'aquest proporcionant solucions reals i efectives en els seus negocis o processos de transformació.

Turisme, Cultura i Territori

Desenvolupa projectes de recerca turística amb l'objectiu d'aportar coneixement expert i innovacions en l'àmbit turístic, en els següents àmbits:

  • Turisme cultural, cinema i literatura
  • Territori. Plans estratègics i gestió
  • Turisme etnogastronòmic
  • Turisme educatiu i creatiu

Allotjaments Turístics i Restauració

Donar resposta als reptes que han d'afrontar les empreses vinculades a aquest sector, amb focus principal en les línies de treball:

  • Estratègia, Rendiment i Productivitat en Allotjaments Turístics i Restauració
  • Sostenibilitat en Allotjaments Turístics i Restauració
  • Transformació digital i digitalització

Cuina i Gastronomia

Creació i transmissió de el coneixement gastronòmic, tant del nostre país com de altres gastronomies. Es desenvolupa en les següents línies de treball:

  • Innovació gastronòmica i alimentària
  • Patrimoni gastronòmic i posada en valor
  • Salut i tendències en el sector de la restauració

Hem liderat més de 150 projectes de recerca aplicada i transferència de coneixement en els últims deu anys, mitjançant un equip multidisciplinari d'experts en el sector que dona resposta als reptes actuals i futurs.

Contacta amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat rebem la teva sol·licitud d'informació perquè ens expliquis des d'on vols iniciar la teva transformació. Et recomanarem la solució que millor s'adapti a les teves necessitats i de la teva organització

Aquest és el començament de la teva transformació. #ThroughLeadership

corporate@cett.cat

+34 666 412 521