El CETT ofereix formació a mida i continuada a empreses

14.06.2023
 
Formació a mida del CETT

Formació a mida del CETT

El CETT ofereix formació a mida i continuada de l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia per a empreses del sector. Aquests programes de formació especialitzada permeten actualitzar coneixements, desenvolupar habilitats i generar valor afegit tant als perfils professionals com a les empreses.


Exemple de formació per a empreses

La setmana passada, dos grups de l'empresa Areas que assisteixen al programa semipresencial Curs Superior Universitari de Gestió d'Establiments de Restauració i Retail han estat al CETT. Aquesta formació està integrada en el programa de desenvolupament professional d’Areas Ítaca orientat a identificar, seleccionar y formar els professionals de la companyia amb potencial i talent, per tal que en el futur puguin ocupar llocs clau a l’organització, del qual ja s'ha arribat a la 4a edició.

El grup Ítaca 3 ha fet la segona estada presencial els dies 22, 23 i 24 d’aquest mes per continuar amb la seva formació, aquest cop amb sessions del Mòdul de Gestió Econòmica i Financera i de Design Thinking, aquestes emmarcades en el Mòdul de Customer Experience Management.

El grup Ítaca 4 ha fet la inauguració el dia 24 a les instal·lacions corporatives d'Areas a l'edifici Il·lumina, per després iniciar al CETT la seva formació amb el Mòduls de Gestió Estratègica en Restauració i de Lideratge d'Equips fins divendres 26. En aquest darrer mòdul els participants han tingut l’oportunitat d’entrenar habilitats directives en l’activitat d’outdoor training a la residència Àgorabcn.

Aquest és un programa formatiu a mida per a empreses emblemàtic per a la formació contínua del CETT, i un exemple d'èxit.

Categories
CETT Recerca Universitat de Barcelona