David Porredón, Alumni del mes d'abril

07.04.2020
 
David Porredón, Alumni del mes d'abril

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar el Grau en Turisme i Direcció Hotelera

Vaig decantar-me per aquesta carrera ja que vaig rebre informació de molta qualitat i interessant durant la meva etapa al batxillerat. L’oferta de crèdits és molt atractiva, la cartera d’oportunitats laborals és molt gran y sento una gran passió pel món hoteler.

 

• Com ha sigut la teva "Experiència CETT"?

Ha sigut molt enriquidora. He conegut grans companys i professionals del sector inclòs el professorat. Durant la meva etapa CETT he vist canvis a la univeristat i he pogut sentir el meu creixement amb aquesta.

 

• Ens podries explicar com ha evolucionat la teva carrera professional?

 La meva carrera professional ha evolucionat molt positivament. Vaig començar amb la meva primera experiència a Melià Sarrià Barcelona ***** com a Front Desk Agent. Tot seguit vaig decantar-me per un model de negoci diferent amb la residencia d’estudiants The LoftTown y vaig acabar en una propietat independent a la ciutat de Terrassa (Hotel Don Candido ****). Actualment estic vivint a Washington DC i continuant la meva carrera professional fent un MIT en el The Watergate Hotel *****.

 

• Quins consells donaries als estudiants que com tu, en el seu moment, acaben de sortir del CETT?

Realment els aconsello que voltin pel món. El CETT ofereix molt bones oportunitats internacionals a nivell laboral i te molt bones connexions amb altres entitats del sector que poden ajudar a estudiants recent graduats a trobar una gran oportunitat laboral.

 

· Des del CETT cóm podríem continuar ajudant-te en la teva carrera professional? Ens podries especificar algunes vies: formació, networking, orientació, etc?

Seria molt interessant seguir en contacte amb aquesta gran escola de qualsevol manera. Feel free de contactar-me!

Categories
#alumnidelmes