Victor Juanto, Alumni del mes de juliol

01.07.2020
 
Victor Juanto, Alumni del mes de juliol

 

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir realitzar els estudis en el CETT

Doncs la veritat és que el que em va motivar a entrar al món del Turisme va ser la meva inquietud i passió per viatjar, per conèixer llocs nous i, sobretot, trobar gent de totes les parts del nostre planeta. Des de petit, amb els pares primer, i després pel meu compte, sempre que tenia la possibilitat d’escapar-me a conèixer algun indret nou, ho feia sense dubtar. 

Així doncs, el món del Turisme va ser una elecció fàcil per a mi, no vaig tenir cap altre opció!!!

Primer em vaig decidir per cursar al CETT el TSICT (Grau Superior) al 2001, però més tard repetir amb el Màster MDEH per completar em meu currículum acadèmic al 2007. Des de l’inici les relacions que vaig establir van ser molt fructíferes, tant que fins a dia d’avui encara perduren.

• Com ha sigut la teva "Experiència CETT"?

Va ser tot un encert per a iniciar-me en el món del Turisme i consolidar-m’hi després. El que més recordo, a part de la qualitat dels docents, són les xerrades dels experts del món del Turisme que, molt sovint, venien a donar-nos. Molt inspirador!!

També puc assegurar que vaig gaudir molt de la meva experiència ‘in-house’ per després traslladar-la fora durant la meva carrera professional, sempre podent aplicar tècniques i experiències apreses.

Sens dubte, com comentava anteriorment, les relacions i contactes professionals són un valor afegit important que CETT garanteix als seus estudiants.

• Ens podries explicar com ha evolucionat la teva carrera professional?

En aquest tema sempre m’he considerat un ‘rara avis’ del sector, on la majoria de companys han donat voltes en diferents empreses i països jo sempre m’he mantingut dins la mateixa empresa. 

Òbviament, això té les seves desavantatges, però sempre m’hi he sentit còmode i, sobretot, sempre he tingut projectes emocionants dintre de l’empresa, des de que hi vaig començar com a recepcionista de nit en hotels boutique, passant per cap de recepció d’hotels amb grans capacitats de sales i esdeveniments, ajudant a l’obertura d’un dels resorts al Carib amb 600 habitacions durant 6 mesos, fins ara on he pogut representar a la companyia en diferents esdeveniments i fires arreu del món, a part de dirigir les vendes de l’Hotel on treballo. 

Però el més important, encara veig projectes nous i possibilitats després de quasi 17 anys a l’empresa. L’important sempre és gaudir del moment actual i poder establir nous projectes que motivin a continuar.

• Quins consells donaries als estudiants que com tu, en el seu moment, acaben de sortir del CETT?

Sobretot que gaudeixin d’allò que fan. El Turisme és, a vegades, dur i poc agraït, però pot donar-te moltes oportunitats per a enriquir-te no sol com a professional, sinó també com a persona. I també, molt important, que no es posin límits, que estiguin oberts a totes les opcions que el sector et pot oferir, des de marxar a treballar a un altre país fins a treballar en aquella posició desitjada en aquell moment. Crec que la inquietud, l’actitud i la motivació no s’han de perdre mai.

Categories
#alumnidelmes