Alberto Larcuen, Alumni del mes d'agost

01.08.2020
 
Alberto Larcuen, Alumni del mes d'agost

• Ens agradaria que ens expliquessis com i per què vas decidir realitzar el Grau en Turisme.

 En el moment de plantejar-me començar els estudis algú em va preguntar si era més de lletres o de números. Després d'una reflexió vaig contestar que sóc de persones. I això em va portar al turisme i els hotels. 


• Com ha estat la teva "Experiència CETT"?


 De CETT em quedo amb tres coses: els amics que encara perduren a dia d'avui, l'oportunitat de fer un any d'Erasmus a Holanda i l'oferta laboral, sempre present i molt variada, que m'ha permès tenir feina durant la meva època d'estudiant i també trobar oportunitats a l'estranger un cop vaig acabar els meus estudis.

• Ens podries explicar com ha evolucionat la teva carrera professional?

Durant la carrera, vaig complementar els estudis treballant en el sector els caps de setmana i temporades d'estiu.

Un cop vaig acabar la carrera als 22 anys, el cos em va demanar veure món. Així que treballava com un boig durant l'estiu i després m’agafava un vol d'anada a una destinació llunyana i viatjava durant diversos mesos fins que se m’acabaven els diners. Ho vaig fer durant dos anys.

Vaig tornar i vaig seguir treballant en el sector hoteler fins que s’em va plantejar l'oportunitat d'anar a la Xina per participar en l'expansió d'un grup Hoteler. Un projecte ambiciós que em va conquistar des del minut 1.

• Quins consells donaries als estudiants que com tu, en el seu moment, acaben de sortir del CETT?

 No m'agrada donar consells però per a mi viatjar ha estat una segona universitat. Viatjant en solitari he après a observar i a escoltar. 

Recordo converses amb conductors d'un Tuk-tuk a Tailàndia, d'un home que vivia al carrer de Medellín i es dedicava a rescatar gossos i cuidar-los, de dos germans balinesos que vivien feliços amb el seu xiringuito en una platja de Bali i moltíssimes persones més . 

Tots m'han donat moltes lliçons i considero que en això consisteix la nostra feina com hotelers, gaudir d'aprendre de les persones que tenim al davant.

Categories
#alumnidelmes