El CETT al Tast a la Rambla de Barcelona

07.06.2018
Fotografia de: detall | CETT

Del 7 al 10 de juny a Barcelona es celebra la 5ena Edició del Tast a la Rambla, on el CETT hi col·labora novament amb 31 alumnes, 20 de cuina i 11 de sala, que donaran suport tant als restaurants participants com als diferents espais que formen part de l'esdeveniment. 

Tallers que destaquem:


Divendres 8 de juny 20:45 - 21:30h

L'ART DE TRENCAR EL GEL AMB ICE

Damià Mulà - Coordinador del Curs Superior de Cocteleria i Mixologia del CETT - FREIXENET


Diumenge 10 de juny 17:00 - 17.30h

RECEPTARI "NIKKEI" A CASA

L'exalumne del CETT, Jorge Muñoz, PAKTA 


Descobreix tot el programa a l'enllaç adjunt.

Dates: 07/06/2018 - 10/06/2018
Horari: 12:00
+ Info

Publica un comentari: