Fotografia de: Gastronomia Sostenible - Màster a Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB, premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu de la Nit del Gourmet Català

26.10.2022
 
gastronomia sostenible barcelona

La directora general del CETT, després de rebre el premi al Màster en Gastronomia Sostenible

El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB ha rebut aquest dimarts el premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu del 7a Nit del Gourmet Català. D’aquesta manera es posa en valor que sigui l’únic màster de l’Estat que té l’objectiu de donar resposta a les necessitats de professionals i empreses del sector gastronòmic per desenvolupar i assolir la sostenibilitat.


Gastronomia i sostenibilitat

La directora de general del CETT, Elisabet Ferrer, ha recollit el premi per al Màster en Gastronomia Sostenible de les mans de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech. Ferrer ha mostrat la satisfacció per aquest reconeixement: “Agraïm haver rebut un premi creat pel gran repte que té la societat: la sostenibilitat. El CETT ofereix un model de creació basat en el rigor que permet respondre a les necessitats del sector, garantir l’ocupació i contribuir a la professionalització del secor”.

Estudiar gastronomia sostenible a Barcelona

El Màster en Gastronomia Sostenible permet comprendre i entendre, entre d’altres, la sostenibilitat i la responsabilitat social empresarial, l’anàlisi d’inversions i el customer centric, com a elements estratègics que contribueixen a la diferenciació en un mercat turístic competitiu i dinàmic. Té dues especialitzacions: d’una banda, Gestió Gastronòmica Circular i Accessible, i , de l’altra, Innovació en Cuina Responsable.


Clúster Gourmet de Catalunya

Es tracta d’un clúster creat el 2010 per promoure i contribuir la competitivitat del sector de l’alimentació gourmet d’alta gamma mitjançant l’impuls de a la internacionalització i la innovació dels seus associats i la millora del condicions de l’entorn del sector.