Fotografia de: Conferència Internacional en Turisme Literari i Cinematogràfic | Congrés Internacional en Turisme Literari i Cinematogràfic

17 i 18 de gener de 2025

Registra't

17 i 18 de gener de 2025

Regístra't

La School of Management, Hospitality and Tourism (Universidade do Algarve), la CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy (Universitat de Barcelona), la Universidade de Caxias do Sul (Brasil), i la Universitat de Groningen (Països Baixos) tenen el plaer d'anunciar la II Conferència Internacional de Turisme Literari i Cinematogràfic, que se celebrarà a Faro (Portugal) el 17 i 18 de gener de 2025. 

En aquesta segona edició s'explorarà la intersecció de Rutes, Sostenibilitat i Mitjans digitals en el turisme literari i cinematogràfic des de diversos angles i perspectives: participació comunitària, agents, literatura, indústria cinematogràfica, storytelling i preservació del patrimoni cultural i natural.

Línies temàtiques

Durant aquesta segona edició de la Conferència Internacional en Turisme Literari i Cinematogràfic es debatrà sobre diferents línies temàtiques com:

Disseny i planificació de rutes

Participació comunitària i col·laboració dels agents locals

Recreació a l'aire lliure i turisme literari/cinematogràfic

Accesibilitat i inclusió

Tecnologia i innovació

Estudis de casos i de bones pràctiques

Perspectives culturals i històriques

L'experiència del guia turístic

Com presentar una comunicació?

Els autors poden enviar una comunicació individualment o presentar una proposta de taula temàtica. Les instruccions per a la participació en cadascuna d'aquestes dues modalitats són les següents:

  • Comunicacions: El document ha d’incloure un resum de 300 paraules que contingui el títol, objectius, metodologia, resultats i conclusions. A més d'un llistat amb deu referències i els noms dels autors i les corresponents afiliacions.
  • Propostes de taules temàtiques: Cada taula estarà composada per un mínim de 4 comunicacions i un màxim de 6 sobre un tema comú. Les taules tindran una durada màxima de dues hores. El coordinador de la taula haurà d'enviar un document amb la informació següent: el títol de la taula, un resum de 500 paraules, una llista de deu referències i la llista d'autors i afiliacions dels participants a la taula. Cada participant s’haurà de registrar per si mateix.

Les propostes de presentacions i taules temàtiques s'han d'enviar a litfilmtourismconferenceualg@gmail.com abans del 15 de juliol del 2024.

Idiomes del congrés: portuguès, espanyol i anglès.

Durada de cada comunicació: 15 minuts

Oportunitats de publicació

El congrés compta amb acords de col·laboració amb diverses revistes acadèmiques

Per a aquells autors que vulguin aprofitar les oportunitats de publicació del congrés, se'ls convida a enviar els seus articles complets (màxim 10.000 paraules) al mateix correu del congrés: litfilmtourismconferenceualg@gmail.com per a la seva consideració per part del Comitè Organitzador. La data límit per a l'enviament dels articles és el 31 de enero del 2025.

Segons la temàtica i rellevància de cada article, podrá convidar-se als autors a enviar-los a una de les revistes vinculades al congrés:

Quotes d'inscripció

Inscripcions anticipades (fins al 15 de novembre):

  • Comunicants: 130 euros
  • Estudiants de grau, màster o doctorat: 50 euros

Inscripcions posteriors (del 16 de novembre al 16 de desembre):

  • Comunicants: 160 euros
  • Estudiants de grau, màster o doctorat: 80 euros

La tarifa d'inscripció al congrés inclou la participació al congrés, dinar, pauses per al cafè durant el congrés, certificats de participació i documentació del congrés.

Tots els autors que participin al congrés hauran d'abonar la taxa corresponent.

La quota del congrés s'ha d'abonar al compte bancari: 0205011530930 (Caixa Geral de Dipòsits, Universidade do Algarve, BIC SWIFT CGDIPTPL, IBAN PT50003502050001153093087). Posteriorment, caldrà enviar el justificant de la transferència a l'adreça de correu electrònic: litfilmtourismconferenceualg@gmail.com

Tots els autors participants han de registrar-se a través del següent enllaç.

Seu de la conferència

Amfitrió

ESGHT

Aquest congrés está finançat amb Fons nacionals a través de la FCT - Fundación para la Ciencia y la Tecnología. Més informació aquí.

Coorganitzadors

cett-ub
universitat de groningen
universitat brasil
ESGHT
Citur
FCT

Tens alguna pregunta?