Fotografia de: Grau Turisme en anglès | Grau universitari CETT-UB

Universitat de Barcelona
Presentació

Presentació

Propera convocatòria: Setembre 2021
 

El Grau de Turisme 100% en anglès del CETT-UB és una oportunitat única per donar forma al teu futur. Gràcies al conjunt de coneixements i experiències que viuràs al llarg de la teva formació podràs dirigir i gestionar tot tipus d’empreses del sector turístic i hoteler. Imagina’t un centre formatiu amb el seu propi hotel i restaurant. Un lloc de trobada per a professionals del sector, alumnes i clients. Viu l’experiència CETT. Defineix el teu futur i estudia amb nosaltres el Grau de Turisme.

El turisme és un dels principals sectors econòmics a escala mundial i, especialment, a Espanya. Tot i la crisi econòmica i sanitària actual, el sector turístic necessita perfils amb una formació multidisciplinària en gestió empresarial, lideratge, economia, dret, humanitats i idiomes. Es necessiten professionals capacitats per donar resposta als reptes que el sector ha d’afrontar, com la digitalització, la sostenibilitat, la innovació i un desenvolupament responsable i ètic.

Com a Graduat en Turisme CETT-UB, seràs reconegut per la teva capacitat d’adaptació a noves situacions i contextos, per la teva versatilitat i per la teva polivalència per a la direcció i gestió d’empreses del sector turístic.

DESCOBREIX EL GRAU EN NÚMEROS

Podràs fer un doble Grau internacional als EUA, França o Finlàndia en tan sols quatre anys.

Faràs un Grau a la teva mida on podràs escollir entre 3 especialitats (mencions) amb reconeixement oficial.

idiomes. Som el centre que més hores lectives imparteix en diferents idiomes: anglés, francès, alemany, italià, xinés, rus i castellà pels alumnes internacionals.

Més del 85 % dels nostres alumnes troba feina tres mesos després d’haver finalitzat el Grau

(Font: AQU).

convenis amb empreses col.laboradores

convenis internacionals als 4 continents

ASPECTES CLAU DEL GRAU

Metodologia CETT

100% pràctic, aplicat i real

és el sistema d'aprenentatge del Grau de Turisme del CETT es basa en combinar espais de treball individuals i espais de treball col.laboratius.

Alumne al centre

Tu seràs el centre de tot el procés educatiu i formatiu. El tracte als nostres alumnes es basa en la personalització de cada cas i cada persona.

Participació activa

en les diferents activitats i metodologies formatives propies del CETT

Connexió Internacional

Aprofitaràs les diferents opcions de mobilitat acadèmica. Disposem de més de 50 convenis amb universitats, a 25 països, a quatre continents.

Podràs fer les teves pràctiques a l’estranger gràcies als diferents acords del CETT amb empreses internacionals.

Et beneficiaràs de l’estreta vinculació del CETT-UB amb el sector empresarial i les administracions turístiques.

Connecta amb el món laboral

Aplicaràs els coneixements adquirits directament a les empreses d’aplicació del CETT sense sortir del centre: l’Hotel Alimara, o la Residència Universitària Internacional Àgora BCN.

T’uniràs a una nova generació d’experts del sector creant networking al CETT. Tu i els teus companys de classe sereu els futurs directius de les empreses turístiques del demà.

Seràs reconegut, dins del sector turístic, com a alumne del CETT-UB, per les teves competències transversals i habilitats de direcció i gestió.

UN GRAU I TRES MENCIONS

Aquesta titulació de turisme et permet escollir entre tres mencions per especialitzar-te. Les matèries i els objectius d’aquestes mencions responen als reptes estratègics més importants del sector. Gràcies a un programa flexible, personalitzaràs el teu currículum segons els teus interessos i motivacions:

Especialitat Direcció Hotelera

Especialitat Direcció Turística

Especialitat Negocis Digitals Turístics

PER QUÈ ESTUDIAR EL GRAU DE TURISME DEL CETT-UB?

Amb el Grau de Turisme CETT-UB podràs ocupar càrrecs de responsabilitat, direcció i administració d’empreses turístiques, així com organitzacions públiques o privades del sector.

El seu disseny curricular et permetrà entendre i veure el turisme des d’una perspectiva global i internacional. Al mateix temps, integra el desenvolupament de les competències necessàries per als perfils de direcció i responsables de negocis turístics i hotelers.

ADQUIREIX LES COMPETÈNCIES DELS LÍDERS DEL TURISME DEL FUTUR

 • Podràs desenvolupar una carrera professional amb el perfil més competent, versàtil i polivalent en un sector amb futur.
 • Formaràs part de la nova generació de directius amb les competències de management necessàries que el sector exigeix.
 • Amb més de 50 anys de trajectòria i experiència reconeguda en el sector, el CETT és un dels centres de més prestigi avalat per la UB.
 • Aprendràs amb un professorat amb un gran expertise i una excel·lent trajectòria professional en el sector turístic i hoteler.
 • El reconeixement del sector del perfil del nostre alumnat, per les seves competències transversals i habilitats directives.
 • T’obrirà les portes al mercat laboral: el 45 % de l’alumnat del Grau de Turisme del CETT-UB ha trobat feina abans de finalitzar el Grau; el 90 % ho ha fet abans de tres mesos.

PRÀCTIQUES COM VULGUIS I ON VULGUIS

 • Hauràs de fer dos períodes de pràctiques curriculars en empreses i organitzacions del sector partners del CETT-UB. Podràs escollir entre més de 900! També podràs fer pràctiques extracurriculars.
 • Realitzaràs, opcionalment, un període de pràctiques crosstraining gràcies als itineraris d’intensificació, que et permetran conèixer els diferents departaments d’una empresa. Informa-te’n sense compromís.

IMPULSA EL TEU PERFIL INTERNACIONAL AMB UNA DOBLE TITULACIÓ

 • El CETT-UB disposa de dobles Graus internacionals: itineraris formatius específics establerts amb universitats de diferents països, que et permetran obtenir dos títols oficials. Consulta les diferents oportunitats aquí.
 • Podràs escollir entre fer un doble Grau als EUA, França o Finlàndia.

UN CENTRE UNIVERSITARI ÚNIC A LA TEVA DISPOSICIÓ!

 • Podràs utilitzar espais polivalents d’aprenentatge: el Fòrum, l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció.

El Grau de Turisme té un enfocament multidisciplinari, motiu pel qual no es requereixen coneixements addicionals per accedir-hi. Amb la formació dels teus estudis preuniversitaris serà suficient, tot i que et recomanem que tinguis nocions d’humanitats i ciències socials.

Si procedeixes d’una formació professional, podràs sol·licitar el reconeixement de crèdits i fer un itinerari a mida. Pregunta’n tots els detalls al nostre equip d’orientació a l’estudiant!

El perfil d’accés recomanat per als futurs estudiants del Grau és:

 • Tenir un bon nivell d’idiomes i especialment d’anglès.
 • Disposar de coneixements bàsics en gestió d’empreses turístiques i hoteleres.
 • Tenir habilitats analítiques i organitzatives.
 • Tenir capacitat crítica i reflexiva.
 • Ser capaç d’estudiar les dinàmiques de creixement i internacionalització empresarial.
 • Empatia i ganes de treballar en equip.
 • Tenir un gran sentit ètic.
 • Interès per viatjar, gaudir del coneixement d’altres cultures i el contacte amb altres realitats.

Masters 2020

Fotografia de: Grau Turisme en anglès | Grau universitari CETT-UB

Jardí

Fotografia de: Grau Turisme en anglès | Grau universitari CETT-UB

Aules 

Fotografia de: Grau Turisme en anglès | Grau universitari CETT-UB

Aules 

Fotografia de: Grau Turisme en anglès | Grau universitari CETT-UB

Aules

Fotografia de: Grau Turisme en anglès | Grau universitari CETT-UB

Passadís 

UN VIATGE EXPERIENCIAL D’APRENENTATGE

El pla d’estudis del Grau de Turisme es compon de quatre cursos de 60 ECTS cadascun. Els dos primers són comuns per a tot l’alumnat. En el 3r i 4t curs estudiaràs les assignatures corresponents a les mencions.

itinerari del grau amb les seves especialitats
Un nou Turisme,

Vols saber més coses sobre les mencions?

Una menció és una especialitat dins del grau que et permetrà estudiar més matèries d’un tema concret per guanyar experiència i coneixements. A més, la menció que cursis apareixerà en la teva titulació oficial, conforme has adquirit les competències professionals associades. Dins el grau podràs especialitzar-te cursant les següents mencions:

DURADA

El pla d’estudis del Grau s’estructura en quatre anys acadèmics, a raó de 60 crèdits ECTS cadascun. Els dos primers cursos acadèmics són de formació comuna per a la totalitat de l’alumnat, i els dos restants es dediquen a la menció escollida.

CONFIGURA EL TEU PERFIL PROFESSIONAL

Al CETT t’oferim els itineraris d’intensificació perquè puguis adaptar el Grau a les teves motivacions i interessos, i configurar el teu perfil professional amb un valor afegit i diferencial que impulsarà la teva trajectòria professional.

Quan hagis cursat un itinerari d’intensificació, rebràs un diploma d’expert en la temàtica escollida expedit pel CETT, que et permetrà acreditar l’especialització complementària a la menció.

Depenent dels teus interessos, podràs escollir diferents itineraris d’intensificació:

 1. Intensificació de l’especialització: podràs fer 18 crèdits per aprofundir encara més en qualsevol de les següents àrees:
 • Internacionalització: nous mercats emergents, models i estratègies d’expansió en negocis turístics...
 • Digitalització: big data management, intel·ligència artificial, disseny d’aplicacions digitals en turisme, innovació: models d’innovació, metodologies àgils per a la innovació, i innovació tecnològica en turisme.
 • Experiències: cine i literatura, turisme enogastronòmic, disseny d’establiments en hoteleria, i disseny d’espais experiencials en restauració.
 • Sostenibilitat: ètica i RSE, desenvolupament, cooperació i turisme, turisme i gènere.
 1. Intensificació orientada a incrementar el domini d’idiomes: podràs dominar un segon idioma i fer fins a 27 crèdits de Francès o Alemany. També podràs conèixer altres idiomes com el Xinès o el Rus, així com el castellà per als estudiants internacionals.

 2. Intensificació orientada a l’aprenentatge aplicat i al coneixement d’organitzacions i models de gestió empresarials: per realitzar un període d’aprenentatge crosstraining entre diversos departaments nacionals i internacionals entre 4 i 6 mesos.

En acabar els teus estudis del Grau de Turisme podràs treballar en:

 • Empreses d’allotjament
 • Empreses de restauració
 • Empreses d’organització de congressos i convencions
 • Empreses de transports i logística
 • Docència, investigació i consultoria
 • Empreses d’intermediació turística
 • Administracions públiques
Ambits d'aplicació del Grau

Els nostres Alumni opinan

Berta Tortajada

Berta Tortajada

Event producer a IVORY WORLDWIDE
Ricard Camps

Ricard Camps

Director fundador de BERLIN LOCAL GUIDE / Manager a CULTOURBERLIN