Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Universitat de Barcelona

Introducció

Especialització dins de Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques
Propera convocatòria: Octubre 2022
 

Amb l’Especialitat de Direcció d’Esdeveniments, modalitat semipresencial, del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques adquiriràs les competències professionals i personals per a la creació i direcció d’esdeveniments corporatius, esportius, musicals o d’oci, així com altres relacionats amb l’àmbit MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions).

Al CETT-UB som conscients que la indústria de la producció d’esdeveniments és un dels mecanismes més importants per a la comercialització de productes i serveis a escala internacional, així com un pilar estratègic per al desenvolupament i la competitivitat empresarial. No obstant això, el seu creixement no ha anat acompanyat de l’augment de professionals competents i actualitzats.

Les empreses necessiten perfils disruptius que coneguin les claus d’aquesta indústria en tots els seus àmbits: des de la planificació i la gestió de reunions directives fins a la presentació d’una candidatura per a un esdeveniment esportiu a escala mundial com els Jocs Olímpics, passant per l’organització d’esdeveniments corporatius, esdeveniments musicals o esportius, entre d’altres.

Especialitat de Direcció d'esveniments

Vols ser-ne part i innovar amb metodologies disruptives en el sector de l’organització d’esdeveniments?

 • Gràcies al conjunt de les assignatures de la nostra especialitat en Direcció d’Esdeveniments:
 • Aprendràs les habilitats que necessites per liderar projectes relacionats amb la creació d’esdeveniments específics.
 • Dirigiràs tant empreses com departaments focalitzats en aquest àmbit MICE.
 • Adquiriràs un coneixement profund de les eines necessàries per a l’organització integral d’esdeveniments.
 • Estudiaràs el retorn de la inversió (ROI) o el màrqueting experièncial, entre altres elements clau.
 • Exploraràs les necessitats i els tipus de client.
 • Contribuiràs a la diferenciació de les empreses en un mercat turístic competitiu i dinàmic.
 • Descobreix més raons per cursar aquest màster.

Modalitat semipresencial

La modalitat semipresencial o també dita blended et permetrà compaginar el teu treball i la teva vida personal amb una formació acadèmica de primer nivell, ja visquis a la mateixa ciutat de Barcelona o a un altre lloc. És ideal per futurs estudiants que per les seves circumstàncies no puguin desplaçar-se al CETT durant tot el curs.

La modalitat blended és una formació semipresencial i modular que combina les classes en línia amb tres setmanes de classes presencials de caràcter pràctic al CETT a final dels estudis. Durant aquest període realitzaràs visites a empreses del sector i assistiràs a classes per part d'experts professionals en actiu, tot això en un laboratori d'aprenentatge turístic únic com ho és la ciutat de Barcelona.

Podràs conèixer in situ models de negoci d'empreses turístiques líders a nivell internacional, així com models de gestió de l'administració turística. Tot això fent molt d’èmfasi en la governança la sostenibilitat, la innovació, i la digitalització del sector.

Classes pràctiques i experiència presencial per treure tot el profit del teu procès d'aprenentatge a través de visites a empreses del sector a la ciutat de Barcelona, perquè visquis l’experiència CETT.

Realitzaràs el 70 % de la formació en línia i el 30 % de la formació en modalitat presencial perquè gestionis el teu temps d’estudi.

Aprendràs de manera activa amb diferents metodologies innovadores que promouen el teu aprenentatge en competències directives i el teu creixement professional.

T’ofereix l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals i experts internacionals a través d’expert talks i durant les visites presencials.

Facilita l’accés a pràctiques en empreses de Barcelona o a nivell internacional gracies al nostre departament de Career Services.

Medologogia i Avaluació

El Màster i el CETT-UB té un sistema d'aprenentatge propi en el qual tu seràs el centre del procés d'aprenentatge. Aprendràs gràcies a la teva participació activa a l'aula a través del learning by doing i la interacció entre alumnes, o metodologias pròpies com el ABR i el ABP.

PER QUÈ ESTUDIAR L'ESPECIALITAT EN DIRECCIÓ D'ESDEVENIMENTS?

Amb la nostra especialitat en Direcció d’Esdeveniments aprendràs els aspectes més rellevants de l’organització i la gestió estratègica d’esdeveniments, amb un enfocament customer centered.

UNA ESPECIALITAT PER AL TEU FUTUR

 • Adquiriràs una base sòlida de coneixements per prendre decisions clau en la gestió i l’organització d’esdeveniments.
 • Coneixeràs nous formats com els esdeveniments virtuals o els esdeveniments híbrids. A més, aprendràs les tècniques més innovadores per a la seva planificació, gestió i desenvolupament.
 • Coneixeràs eines innovadores com el màrqueting experiencial i la seva aplicació en el disseny d’esdeveniments musicals, la gestió d’esdeveniments esportius o la direcció i la planificació de congressos, convencions i fires, entre d’altres.
 • Utilitzaràs metodologies innovadores com el meeting design o la cocreació pròpia del design thinking.
 • Usaràs les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació en la promoció i gestió dels esdeveniments. Detectaràs oportunitats de l’entorn amb la finalitat de respondre de forma àgil i ràpida a les dinàmiques tant del sector Meetings, Incentives, Congresses and Exhibitions (MICE) com dels esdeveniments musicals i esportius, entre d’altres.

EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA

 • Un professorat amb gran experiència professional i acadèmica: l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments compta amb un equip docent únic, amb una reputada i sòlida trajectòria tant professional com acadèmica en els diferents àmbits relacionats amb l’organització d’esdeveniments.
 • Col·laboradors implicats 100 % en el sector dels esdeveniments. Al nostre programa hi col·laboren, entre d’altres, Anna Bueno, associate meetings manager del Barcelona Convention Bureau; Carles Casas, director de màrqueting de Hard Rock, o Jordi Estruga, guest events operations director de Fira Barcelona.
 • Aplicaràs els teus coneixements en casos reals, a través de metodologies de resolució de reptes, l’exposició de casos o la teva participació en projectes amb entitats partners com la Fira de Barcelona i Convention Boureau, o esdeveniments com el 4Y4N del Mobile World Congress, entre d’altres.
 • Adquiriràs una visió integral del sector turístic, gràcies a la col·laboració de diferents perfils docents en actiu en el sector, a més de visites a empreses i activitats formatives amb les quals entraràs en contacte amb la realitat de l’àmbit professional.
 • Entendràs l’activitat turística i els seus efectes al territori. Així, al llarg del curs podràs participar activament en esdeveniments transversals com l’Smart Tourism Congress Barcelona, l’Observatori de Turisme del CETT-UB o el CETT Talent, entre molts altres esdeveniments interns o externs als quals els nostres estudiants tenen accés privilegiat.
 • Crearàs i enfortiràs la teva xarxa professional única: el contacte amb experts del sector MICE i amb els teus companys de classe et permetrà crear una xarxa pròpia a escala nacional i internacional, que t’ajudarà a promoure la teva carrera professional. Així mateix, la xarxa única d’Alumni CETT et permetrà connectar amb més de 19.000 professionals del sector presents a tot el món.

APRENDRÀS DELS PROFESSIONALS

 • Connectaràs amb el sector MICE: al llarg de l’especialitat coneixeràs els principals actors del sector, tant organitzadors d’esdeveniments com venues o consultores especialitzades, entre els quals destaquen Barcelona Convention Bureau, Fira de Barcelona, Evento Plus o Miss & Mister Meet.
 • Experimentaràs la realitat: el Màster de Direcció d’Empreses Turístiques amb l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments compta amb un programa de pràctiques curriculars i extracurriculars que et permetrà conèixer diferents models de negoci i aplicar els coneixements adquirits en empreses líders del sector. El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de col·laboració per al desenvolupament de pràctiques, que podràs portar a terme durant el curs acadèmic i fins i tot un any després d’acabar els teus estudis.

UN PROGRAMA ÚNIC

 • Aconseguiràs una titulació oficial única: és l’únic Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques d’Espanya atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT-UB amb una especialitat de Direcció d’Esdeveniments. A més, si ho vols, podràs realitzar una triple especialització. Pregunta’ns sense compromís.
 • Et permetrà l’accés a estudis de doctorat i et garantirà el reconeixement acadèmic també fora d’Espanya.
 • Un programa a la teva mida. Tria l’idioma (anglès o castellà) i la modalitat d’assistència (presencial o semipresencial).

PER QUÈ ESTUDIAR LA MODALITAT SEMIPRESENCIAL?

 • FLEXIBILITAT: El Màster semipresencial et permet una gran flexibilitat perquè t’organitzis les hores d’estudi.
 • ADAPTABILITAT:Pots estudiar des de la teva feina, casa o mentre viatges.
 • INTERACCIÓ PROFESSIONAL:Tens l’oportunitat de comunicar-te setmanalment amb experts del sector i obtenir un feedback directe.
 • RIGOR METODOLÒGIC: Les seves múltiples metodologies t’ajudaran a aprofundir en els aspectes més essencials del sector de l’hoteleria i el de la restauració de forma ràpida i eficient.
 • ACOMPANYAMENT PERSONALITZAT: Comptes amb el suport personalitzat del professorat, amb tutories individuals, i el seguiment setmanal del nostre equip d’experts.
 • PRÀCTIQUES PROFESSIONALS: Tens l’oportunitat de realitzar pràctiques professionals en empreses d’àmbit internacional durant la realització del Màster o una vegada l’hagis finalitzat.

Àmbit relacional i networking

Més interacció entre els participants del programa
Més participació de professionals del sector
Més multiculturalitat

La formació no presencial facilita la participació més activa dels estudiants gràcies a la varietat d’eines digitals que faciliten la comunicació i l’aprenentatge col•laboratiu. L’intercanvi d’informació entre estudiants i professorat és permanent a través de fòrums, xats i sessions sincròniques . Les pràctiques interactives, les presentacions virtuals, les autoavaluacions i altres aplicacions del Campus Virtual del CETT fomenten l’estudi. La formació es realitza amb la participació de l’equip docent, que sempre està disponible per solucionar dubtes de forma ràpida i efectiva.

Gestors, tècnics i experts avalats per la seva trajectòria professional, expliquen les seves experiències reals en l'aplicació dels coneixements impartits en el màster, el que et proporciona casos aplicats, així com l'oportunitat d'entrar en contacte amb els professionals de sector, enriquint amb això la teva xarxa de contactes i les possibilitats de créixer en el mercat laboral.

Els estudiants matriculats en el programa provenen de diferents països, el que aporta a les dinàmiques d'aprenentatge des de diferents perspectives i realitats que milloren els resultats formatius, a el temps que permeten establir una xarxa de contactes internacional que s'enforteix gràcies a la multiculturalitat.

Més interacció entre els participants del programa

La formació no presencial facilita la participació més activa dels estudiants gràcies a la varietat d’eines digitals que faciliten la comunicació i l’aprenentatge col•laboratiu. L’intercanvi d’informació entre estudiants i professorat és permanent a través de fòrums, xats i sessions sincròniques . Les pràctiques interactives, les presentacions virtuals, les autoavaluacions i altres aplicacions del Campus Virtual del CETT fomenten l’estudi. La formació es realitza amb la participació de l’equip docent, que sempre està disponible per solucionar dubtes de forma ràpida i efectiva.

Més participació de professionals del sector

Gestors, tècnics i experts avalats per la seva trajectòria professional, expliquen les seves experiències reals en l'aplicació dels coneixements impartits en el màster, el que et proporciona casos aplicats, així com l'oportunitat d'entrar en contacte amb els professionals de sector, enriquint amb això la teva xarxa de contactes i les possibilitats de créixer en el mercat laboral.

Més multiculturalitat

Els estudiants matriculats en el programa provenen de diferents països, el que aporta a les dinàmiques d'aprenentatge des de diferents perspectives i realitats que milloren els resultats formatius, a el temps que permeten establir una xarxa de contactes internacional que s'enforteix gràcies a la multiculturalitat.

Àmbit competencial

Millora de les competències digitals.

El Màster promou l’ús d’eines digitals que són necessàries en el sector hoteler i de restauració, a més de formar-te en competències digitals transversals. Això contribueix al desenvolupament de les teves competències digitals, claus en els processos de gestió de qualsevol àmbit empresarial, a més de ser una característica molt valorada avui en dia en el mercat laboral.

Millora de les competències hard i soft

El Màster se centra en el treball continu i permanent de les hard i les soft skills necessàries per fer front a el mercat laboral actual i futur gràcies als seus continguts actuals, dinàmics, pràctics i innovadors.

Àmbit personal i professional

Compatibilitzar la formació amb el treball
Millor conciliació de l’esfera familiar i la professional
Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en hotels d’àmbit internacional

L’adquisició de nous coneixements i la millora del perfil professional es poden compatibilitzar perfectament. El Màster blended et permet estudiar amb flexibilitat i organitzar el teu temps de dedicació a l’estudi d’acord amb les teves necessitats i entorn personal, assistir a classes en directe sense haver de desplaçar-te, accedir a les sessions gravades, o fer les proves d’avaluació, entre altres facilitats.

El Màster blended et permet compaginar el temps d’oci en companyia dels éssers estimats i amics amb els moments d’estudi; pots modelar la teva experiència formativa i ritme d’aprenentatge segons les teves necessitats i les del teu entorn.

Si ets un estudiant extracomunitari, has finalitzat un Màster Oficial i encara no has fet pràctiques o vols fer pràctiques extracurriculars per complementar encara més la teva formació, el CETT et proporciona l’acompanyament, la informació i la documentació necessària perquè facis realitat el teu somni professional.

Compatibilitzar la formació amb el treball

L’adquisició de nous coneixements i la millora del perfil professional es poden compatibilitzar perfectament. El Màster blended et permet estudiar amb flexibilitat i organitzar el teu temps de dedicació a l’estudi d’acord amb les teves necessitats i entorn personal, assistir a classes en directe sense haver de desplaçar-te, accedir a les sessions gravades, o fer les proves d’avaluació, entre altres facilitats.

Millor conciliació de l’esfera familiar i la professional

El Màster blended et permet compaginar el temps d’oci en companyia dels éssers estimats i amics amb els moments d’estudi; pots modelar la teva experiència formativa i ritme d’aprenentatge segons les teves necessitats i les del teu entorn.

Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en hotels d’àmbit internacional

Si ets un estudiant extracomunitari, has finalitzat un Màster Oficial i encara no has fet pràctiques o vols fer pràctiques extracurriculars per complementar encara més la teva formació, el CETT et proporciona l’acompanyament, la informació i la documentació necessària perquè facis realitat el teu somni professional.

Com realitzar les pràctiques professionals internacionals?

¿Per què?

Els estudiants de Màster del CETT en qualsevol de les seves modalitats (blended o presencial) que ho desitgin podran desenvolupar pràctiques professionals en empreses d’Espanya fins dos anys després d’haver finalitzat els estudis oficials de Màster, segons la normativa 04/09/2018 del Reial decret llei 11/2018.

¿Què has de fer?

Hauràs de complir amb la documentació legal exigida per al desenvolupament de la pràctica. Un dels requisits fonamentals és el tràmit del número d’identificació d’estranger (NIE), que hauràs de tramitar de manera personalitzada davant les autoritats de migració competents a Barcelona, però no et preocupis, perquè el CETT et guiarà en la gestió i amb la documentació necessària. Aprofita aquesta oportunitat de desenvolupament professional en un entorn turístic únic com és Barcelona!

Què opinen els estudiants de màster del CETT?

Jennifer Diaz
Estudiar en el CETT m'ha permès trobar un treball en el qual puc aplicar tots els coneixements adquirits en el màster
Jennifer Diaz
Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques
Julia Llebaria Mas
Davant l'escenari d'incertesa actual, la millor decisió ha estat apostar per la formació i que millor centro que en el CETT
Julia Llebaria Mas
Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques

QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB L'ESPECILITAT EN DIRECCIÓ D'ESDEVENIMENTS?

L’objectiu general de l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB és proporcionar-te les eines necessàries per aplicar les següents àrees en tot tipus de formats i esdeveniments:

 • La direcció estratègica
 • La gestió economicofinancera
 • La comercialització i la comunicació
 • L’execució i el disseny d’experiències úniques

Els objectius específics són:

 • Posseir una visió global i integral des de les diferents perspectives de direcció, sobre la creació, la planificació i la gestió d’esdeveniments, tant en l’àmbit intern com en l’extern.
 • Adquirir les eines necessàries per implantar mecanismes per a la generació de valor en els esdeveniments i aconseguir la satisfacció i la fidelitat dels seus assistents.
 • Explotar el potencial de les últimes tendències en matèria d’esdeveniments i la seva relació amb la indústria turística, entre d’altres, a través de l’organització i la gestió de grans esdeveniments esportius i musicals, escenari d’atracció de milions de turistes anualment.
 • Aplicar les tècniques més innovadores en la planificació, el desenvolupament i la gestió d’esdeveniments. Tot això, amb la finalitat d’afrontar noves realitats especialment en nous formats com els esdeveniments virtuals o els esdeveniments híbrids, en ple creixement actualment.
 • Implantar els mecanismes adequats per incorporar els criteris de competitivitat i sostenibilitat en les organitzacions i empreses turístiques, tenint en compte les perspectives social i econòmica.

COMPETÈNCIES

es principals competències que desenvoluparàs al llarg de la titulació són:

 • Aplicar el marc polític, legal i institucional que regula les empreses i les activitats i projectes turístics.
 • Planificar, coordinar i controlar els processos organitzatius i de servei en totes les àrees d’un esdeveniment.
 • Gestionar la qualitat dels productes i serveis turístics, utilitzant les diferents eines, sistemes i normes de qualitat i medi ambient disponibles.
 • Dissenyar i implementar estratègies comercials i de comunicació que donin resposta a les noves oportunitats de negoci emergents en el sector.
 • Optimitzar la gestió dels recursos econòmics i financers dels projectes turístics que s’han emprès.
 • Establir estratègies de desenvolupament sostenible a les empreses i les destinacions turístiques, amb la incorporació de les variables ambientals.
 • Identificar, plantejar o solucionar un problema de manera rellevant i creativa.
 • Orientar-se al negoci.
 • Emprendre projectes innovadors.
 • Exercir el lideratge.
 • Treballar en equip i en ambients multiculturals.
 • Desenvolupar la capacitat d’adaptació al canvi.
 • Tenir un compromís ètic.

Other_

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Fòrum Gatronòmic

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Centre de recursos

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Recepció

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Aules 

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Aules

ITINERARI GENERAL

El Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB es divideix en dos blocs. El primer comprèn un conjunt d’assignatures comunes que posen les bases del lideratge empresarial en el sector turístic. El segon bloc permet l’especialització en la gestió empresarial a través dels seus tres àmbits concrets:

L’especialitat en Direcció d’Esdeveniments es focalitza en la planificació, el desenvolupament i la gestió de diversos tipus d’esdeveniments, entre els quals, els associats al sector MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions), a més dels esdeveniments esportius i els esdeveniments musicals. Tot això, a través d’assignatures com Gestió d’Experiències o Direcció d’Operacions, que integren metodologies innovadores com design thinking o meeting design, entre d’altres.

itinerario del master con sus especialidades
ESPECIALITAT DE DIRECCIÓ D’ESDEVENIMENTS
ESPECIALITAT DE MÀRQUETING DIGITAL TURÍSTIC
ESPECIALITAT DE TURISME RESPONSABLE I SOSTENIBLE

Amb l’Especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques adquiriràs les competències professionals i personals per a la creació i direcció d’esdeveniments corporatius, esportius, musicals o d’oci, així com altres relacionats amb l’àmbit MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions).

Vull saber-ne més

L’Especialitat de Màrqueting Digital Turístic del Màster de Direcció d’Empreses Turístiques et dotarà de les competències fonamentals per al desenvolupament dels processos de màrqueting en l’àmbit digital des d’una triple perspectiva: analítica, estratègica i operativa.

Vull saber-ne més

L’Especialitat de Turisme Responsable i Sostenible del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques t’aportarà les eines que necessites per assegurar la competitivitat de les empreses turístiques com un fenomen capaç de generar un impacte positiu en les persones i el medi ambient.

Vull saber-ne més

ESPECIALITAT DE DIRECCIÓ D’ESDEVENIMENTS

Amb l’Especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques adquiriràs les competències professionals i personals per a la creació i direcció d’esdeveniments corporatius, esportius, musicals o d’oci, així com altres relacionats amb l’àmbit MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions).

Vull saber-ne més

ESPECIALITAT DE MÀRQUETING DIGITAL TURÍSTIC

L’Especialitat de Màrqueting Digital Turístic del Màster de Direcció d’Empreses Turístiques et dotarà de les competències fonamentals per al desenvolupament dels processos de màrqueting en l’àmbit digital des d’una triple perspectiva: analítica, estratègica i operativa.

Vull saber-ne més

ESPECIALITAT DE TURISME RESPONSABLE I SOSTENIBLE

L’Especialitat de Turisme Responsable i Sostenible del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques t’aportarà les eines que necessites per assegurar la competitivitat de les empreses turístiques com un fenomen capaç de generar un impacte positiu en les persones i el medi ambient.

Vull saber-ne més

DURADA

El pla d’estudis de l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques té una durada d’un curs acadèmic equivalent a un any.

L’especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB es dirigeix a totes aquelles persones que necessiten millorar els seus coneixements sobre la creació, la planificació i la gestió d’esdeveniments per a empreses i institucions.

El Màster s’enfoca en quatre perfils:

 • Directius, gerents i professionals que ocupin càrrecs de gestió empresarial Professionals del sector que necessiten actualitzar els seus coneixements i competències professionals.

 • Empresaris i propietaris del sector turístic Chief executive officiers (CEO) que necessiten actualitzar i perfeccionar les seves tècniques i eines per al disseny d’estratègies que permetin una correcta gestió, posicionament i augment de competitivitat.

 • Emprenedors Persones interessades a desenvolupar projectes empresarials en el sector turístic, per conèixer les claus d’èxit del negoci, els seus riscos i aprofundir en la gestió de l’administració i direcció d’empreses.

 • Titulats universitaris Persones amb titulació universitària i un mínim de dos anys d’experiència professional que volen enfocar la seva carrera i ampliar els seus contactes professionals en l’àmbit empresarial turístic.

Masters 2020

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Jardí

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Aules 

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Aules 

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Aules

Fotografia de: Màster Organizació d'Events Semipresencial | CETT-UB | Oficial

Passadís 

Aquesta especialització, amb un enfocament pràctic i professional, et permetrà desenvolupar la teva carrera en els següents àmbits laborals:

 • Empreses especialitzades en l’organització d’esdeveniments (DMC).
 • Empreses de comunicació.
 • Departaments d’organització d’esdeveniments en grans corporacions.
 • Administració pública.
 • Fires, congressos i convencions.
 • Festivals de diferents tipologies.
 • Congressos, conferències i seminaris.
 • Cerimònies i commemoracions.
 • Institucions culturals.
 • Institucions esportives.
 • Entitats musicals.
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

SORTIDES PROFESSIONALS

Les principals sortides laborals en l’àmbit dels esdeveniments són:

 • Directius d’empreses de gestió i producció d’esdeveniments.
 • Professionals i emprenedors en l’organització i la gestió d’esdeveniments.
 • Consultors en estratègies de disseny, comercialització, producció i comunicació d’esdeveniments.
 • Especialistes en gestió i producció d’esdeveniments esportius, culturals, musicals o corporatius.

Els nostres Alumni opinan

Isabel Baez
Isabel Baez
SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera
Jordi Noguera
Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu
Natalia Mateu
Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)