Fotografia de: Raons per cursar el grau | Doble Grau al CETT - Grenoble École de Management

Universitat de Barcelona
Raons per cursar el grau

Raons per cursar el grau

Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021
 

DOBLE TITULACIÓ UNIVERSITÀRIA OFICIAL DE GRAU

Obtindràs dues titulacions universitàries oficials de grau en poc més de 4 anys: Turisme i en Negocis Internacionals, realitzant la teva formació en dues universitats internacionals de prestigi. Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Internacional Business de la Universitat Grenoble École de Management de França

CENTRES UNIVERSITARIS

Et formaràs, amb els millors docents i professionals, en dos centres universitaris de referència a nivell internacional. Estudiaràs turisme a Barcelona, al Campus CETT, el centre universitari en turisme, hoteleria i gastronomia, amb més de 50 anys de trajectòria, adscrit a la UB. El CETT-UB ocupa la 4a posició en el rànquing d'AQU (Agència Catalana de Qualitat) de la Generalitat de Catalunya en el llistat global de carreres de tots els centres universitaris de Catalunya per la rapidesa amb què els seus estudiants aconsegueixen incorporar-se a l'mercat laboral i la qualitat de la seva formació en turisme, hoteleria i gastronomia. D'altra banda, cursaràs Negocis Internacionals a la Grenoble École de Management, una de les millors universitats de negocis d'Europa.

ESPECIALITZACIONS

Podràs especialitzar-te durant la formació: en el tercer curs podràs professionalitzar en l'àmbit de la Direcció Turística, la Direcció Hotelera o la Direcció de Negocis Digitals Turístics, i en el quart curs -corresponent a l'BIB- podràs triar entre diferents itineraris : Gestió Global, Finances i Comptabilitat, Màrqueting i publicitat, Emprenedoria, Gestió de la Indústria de la Moda i el disseny, i Mòdul Capstone.

CARRERA INTERNACIONAL I NACIONAL DE ÈXIT

Et dotarà d'una formació integral dels negocis turístics en tots els seus àmbits, obrint les portes a una carrera nacional i internacional d'èxit. El doble Grau cursat en dues universitats líders et convertirà en el professional amb el perfil idoni per a entitats i empreses -i no només turístiques !: adquiriràs les competències clau per gestionar el seu desenvolupament global i per treballar en les institucions implicades en les transaccions i la cooperació internacional, i estaràs preparat per respondre a reptes tan importants com la innovació, l'ús de les noves tecnologies ...

FORMACIÓ

El teu perfil es reforçarà amb l'extens programa d'activitats i pràctiques professionals en entitats i empreses nacionals i internacionals de prestigi incloses en la formació, que et permetran experimentar la indústria de l'turisme i el món laboral real de primera mà des del primer curs, formant-te també a l'estranger.

Milloraràs les teves competències lingüístiques. A més de la formació multilingüe que ofereix el CETT-UB durant el Grau de Turisme i la possibilitat de cursar la formació 100% en anglès, el programa d'el quart any a la universitat internacional triada s'imparteix totalment en anglès. A més, la teva estada durant un any a Grenoble et permetrà consolidar el teu coneixement de l'francès.

COMPLEMENTA TEVA FORMACIÓ

Podràs completar la teva formació amb els International Minor Programs, els cursos de postgrau interdisciplinaris en universitats internacionals de prestigi, o consolidar el teu perfil acadèmic i professional mitjançant els màsters universitaris oficials de CETT-UB: Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració , Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques i Màster en Innovació de la Gestió Turística.