Fotografia de: Introducció | Especialitat de Direcció De Negocis Digitals Turístics
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021

Introducció

En l’especialització en Direcció de Negocis Digitals Turístics del Grau de Turisme del CETT-UB adquiriràs les competències clau del management de negocis digitals i de la creació i transformació de productes i serveis turístics a partir de les oportunitats que brinden la innovació, l’evolució tecnològica i la digitalització aplicades a les empreses del sector.

A través de l’aprenentatge basat en reptes i l’emprenedoria, descobriràs com gestionar campanyes de marketing online, webs, blocs, e-commerces, perfils socials i aplicacions mòbils i digitals turístiques, fins a aconseguir optimitzar la comercialització de qualsevol servei o experiència turística.

En un sector en què més del 90 % dels viatgers planifica el seu viatge de forma online i prop d’un 85 % fa servir el mòbil per contractar serveis a la seva destinació, saber articular una bona estratègia digital i dominar les últimes eines d’analítica web, així com dissenyar i optimitzar plataformes digitals turístiques, et convertirà en un professional increïblement buscat dins del sector del turisme. En aquest itinerari descobriràs com gestionar la reputació online d’una empresa amb un bon branding i content, com posicionar-la millor amb les noves tendències en SEO i cercadors, i com aprofitar els avantatges del marketing digital per satisfer i fidelitzar l’usuari final.

A més, l’especialització de Direcció de Negocis Digitals Turístics del Grau de Turisme del CETT-UB t’obrirà les portes, mitjançant el programa de pràctiques professionals, als departaments digitals de les millors empreses turístiques: Booking.com, eDreams, Expedia.com, lastminute.com...

Així mateix, cursant el Grau tindràs la possibilitat d’obtenir dues titulacions universitàries oficials en poc més de quatre anys: la del CETT-UB i la d’una de les tres universitats col·laboradores del CETT-UB a França, Finlàndia i Estats Units, gràcies als dobles graus internacionals.

Si t’apassionen el turisme, els avenços tecnològics, les xarxes socials i el sector mobile, no dubtis a unir-te a la transformació digital del turisme! Converteix-te en un emprenedor capaç de desenvolupar nous productes i negocis digitals, i forma part de l’acceleració corporativa del sector!