Fotografia de: Itinerari d'especificació | Grau de Turisme
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Oferta acadèmica > Grau de Turisme > Estructura del curs >
Itinerari d'especificació
Propera convocatòria: Setembre 2021

Itinerari d'especificació

Itineraris d'Intensificació d'Especialitat (IIE)

El CETT-UB ofereix diferents opcions per adaptar el grau a les teves motivacions, per tal de configurar el teu perfil professional de sortida. Si curses un IIE rebràs un diploma d'expert en la temàtica triada expedit pel CETT que permetrà acreditar la teva especialitat complementària a la menció, amb un valor afegit i diferencial que impulsarà la teva trajectòria professional.

Intensificació orientada al foment d'una especialitat en Turisme.

Aquest IIE incorpora un nombre de crèdits que pots destinar a perfilar el teu currículum de manera personalitzada, atesos els teus interessos acadèmics i motivacions personals de carrera professional.

Intensificació orientada a incrementar el domini d'idiomes.

Aquest IIE s'enfoca a l'estudi d'idiomes, pilar fonamental de la comunicació en Turisme, permetent-te aprendre fins a un tercer i quart idioma en funció dels teus interessos personals i professionals. De manera obligatòria, es cursen 30 crèdits d'Anglès i fins a 24 crèdits d'una segona llengua (Francès, Alemany, Italià, Xinès, Rus i/o Espanyol). El nivell d'anglès assolit és equivalent al C1 del Marc Comú Europeu de Referència (MCER) i de la resta d'idiomes, el nivell dependrà del total de crèdits cursats.

  • Curs 1: 9ECTS (Anglès I)
  • Curs 2: 9ECTS (Anglès II) + 6ECTS
  • Curs 3: 9ECTS (Anglès III) + 9ECTS
  • Curs 4: 3ECTS (Anglès +) + 9ECTS

Intensificació orientada a l'aprenentatge aplicat i al coneixement d'organitzacions i models de gestió empresarials.

També anomenat Advanced Intership Management Program, aquest IIE és un crosstraining on podràs realitzar un període d'aprenentatge pràctic, entre 4 i 6 mesos, en diferents empreses nacionals i internacionals. En aquesta experiència transformadora, estaràs sota la supervisió directa de la direcció i podràs beneficiar-te de la seva experiència i coneixements.