
Dr. Oriol Anguera-Torrell
Hotel pricing i evolució de la indústria hotelera

Dra. Núria Louzau
Hoteleria, gestió d'experiències i atenció al client en establiments d'allotjament turístic

Anaïs Cavallin
Vendes i màrqueting en hoteleria

Álvaro Arrieta
Hospitality, sostenibilitat i restauració

Dra. Helena Martín
Gastronomia sostenible, innovació i creativitat en gastronomia, i gastrosalut

Felipe Celis
Malbaratament alimentari
Juan Tolosana
Upcycling, fermentació i ciència i cuina
Nur Abellan
Perspectiva de gènere, comunitat LGBTIQ+ i igualtat

Esther Velasco
Màrqueting turístic y screen tourism

Dra. Ainhoa Carballido
Smart tourism & destination, tecnologia aplicada al turisme, posicionament en cercadors i usabilitat web, i disseny d'experiències turístiques

Dr. Eugeni Osácar
Turisme i audiovisual, turisme i literatura, turisme cultural, màrqueting turístic i gestió turística

Núria Guitart
Polítiques turístiques i overtourism

Laia Encinar
Patrimoni i educació
Dra. María del Pilar Leal
Enoturisme, turisme gastronòmic, turisme sostenible i turisme i patrimoni
Dra. Elena Ridolfi
Turisme sostenible i responsable, implementació d'ODS, geografia del turisme, planificació turística, turisme i canvi climàtic, i economia blava

Dr. Daniel Imbert-Bouchard
Turisme i territori, turisme de creuers, mobilitat turística i atenció al visitant en destinació, sostenibilitat, innovació i gestió intel·ligent

Marta Salvador
Xarxes socials i turisme, lectura sociocultural i crítica d'imatges del turisme, turisme de voluntariat i dinàmiques turístiques en la relació nord-sud
Emma Pla
Enoturisme, turisme gastronòmic i turisme cultural