Premsa

Sala de premsa

Consulta l'actualitat, la comunitat experta i altres continguts d'interès del Campus CETT. 

Sobre el CETT, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

El CETT és un centre internacional de formació, investigació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia. Adscrit a la Universitat de Barcelona (UB) i autoritzat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Amb més de 22.000 persones formades al llarg dels 55 anys de trajectòria, ofereix tots els nivells de formació amb reconeixement oficial, formació en línia i semipresencial, i formació contínua i a mida per a professionals i empreses.

Juntament amb l'Hotel Alimara, hotel universitari pioner a Europa, i Àgora BCN, residència internacional d'estudiants, integra el Campus CETT. 

+2.600

estudiants de tot el món

+80

nacionalitats

+22.000

xarxa Alumni

+1000

empreses col·laboradores

Turisme, Cultura i Territori

Descobreix la comunitat experta del CETT.

Nur Abellan

Nur Abellan

Perspectiva de gènere, comunitat LGBTIQ+ i igualtat

Dra. Ainhoa Carballido

Dra. Ainhoa Carballido

Smart tourism & destination, tecnologia aplicada al turisme, posicionament en cercadors i usabilitat web, i disseny d'experiències turístiques

Dra. Laia Encinar

Dra. Laia Encinar

Patrimoni i educació

Núria Guitart

Núria Guitart

Polítiques turístiques i overtourism

Dr. Daniel Imbert-Bouchard

Dr. Daniel Imbert-Bouchard

Turisme i territori, turisme de creuers, mobilitat turística i atenció al visitant en destinació, sostenibilitat, innovació i gestió intel·ligent

Dra. María del Pilar Leal

Dra. María del Pilar Leal

Enoturisme, turisme gastronòmic, turisme sostenible i turisme i patrimoni

Dr. Eugeni Osácar

Dr. Eugeni Osácar

Turisme i audiovisual, turisme i literatura, turisme cultural, màrqueting turístic i gestió turística

Emma Pla

Emma Pla

Enoturisme, turisme gastronòmic i turisme cultural

Dra. Elena Ridolfi

Dra. Elena Ridolfi

Turisme sostenible i responsable, implementació d'ODS, geografia del turisme, planificació turística, turisme i canvi climàtic, i economia blava

Marta Salvador

Marta Salvador

Xarxes socials i turisme, lectura sociocultural i crítica d'imatges del turisme, turisme de voluntariat i dinàmiques turístiques en la relació nord-sud

Dra. Esther Velasco

Dra. Esther Velasco

Màrqueting turístic y screen tourism

Hoteleria, Turisme i Restauració

Descobreix la comunitat experta del CETT.

Dr. Oriol Anguera-Torrell

Dr. Oriol Anguera-Torrell

Hotel pricing i evolució de la indústria hotelera

Álvaro Arrieta

Álvaro Arrieta

Hospitality, sostenibilitat i restauració

Anaïs Cavallin

Anaïs Cavallin

Vendes i màrqueting en hoteleria

Dra. Núria Louzao

Dra. Núria Louzao

Hoteleria, gestió d'experiències i atenció al client en establiments d'allotjament turístic

Cuina i Gastronomia

Descobreix la comunitat experta del CETT.

Felipe Celis

Felipe Celis

Malbaratament alimentari

Dra. Helena Martín

Dra. Helena Martín

Gastronomia sostenible, innovació i creativitat en gastronomia, i gastrosalut

Dra. Núria Louzao

Dra. Núria Louzao

Hoteleria, gestió d'experiències i atenció al client en establiments d'allotjament turístic

Podem ajudar-te?

Contacta amb el nostre gabinet de premsa.

Laura Mata

Laura Mata

Premsa i comunicació