Fotografia de: Viu l’experiència CETT amb els tallers demostratius de les sessions informatives! | CETT
Universitat de Barcelona

Viu l’experiència CETT amb els tallers demostratius de les sessions informatives!

15.02.2016
 
Viu l’experiència CETT amb els tallers demostratius de les sessions informatives!

El pròxim dijous 18 de febrer, organitzem tallers demostratius en el marc de la sessió informativa de les formacions de cicles formatius i graus universitaris.

A partir de les 18h, obrim les portes per a rebre a totes aquelles persones que vulguin informar-se sobre el pla d’estudis, practiques, o sortides professionals, entre d’altres, que cada formació ofereix.

Per tal que els futurs alumnes puguin conèixer de primera mà l’experiència de formar-se en el Campus CETT-UB, s’organitzen tallers demostratius, dissenyats específicament per a cada formació. D’aquesta manera, tant els pares com els alumnes potencials, podran viure en primera persona què vol dir formar part de la família CETT.

Els futurs alumnes que vulguin cursar els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, i Graus Universitaris podran realitzar els següents tallers:

Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració: Tapes d’autor, treball a sala i harmonies gustatives. Amb l’elaboració de 3 tapes d’autor veurem com aquesta manera contemporània d’interpretar el menjar en petit format pot coexistir amb tècniques i elaboracions tradicionals, així com amb la recuperació del treball a la sala

Seguint l’evolució del món gastronòmic, la cocteleria ha passat també a ser un element més que possibilita la harmonia entre plats i begudes.

Tècnic Superior en Direcció de Cuina y Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració:  Com organitzar un menú degustació. Les experiències gastronòmiques que ofereix un menú degustació es poden interpretar des de diferents punts de vista. Per una banda, parlarem de l’experiència gastronòmica, centrant-nos en el disseny d’un menú amb una temàtica estacional, treballant amb productes de temporada. Per l’altra banda, destacarem la imprescindible col·laboració entre cuina i sala a l’hora de dissenyar el menú i el maridatge de begudes, tenint sempre en compte la gestió de costos del menú

Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turistics i Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments:  Com organitzar serveis turístics de cinc estrelles. Coneixerem els eixos bàsics de les formacions des del punt de vista de l’experiència del client, des del moment en què reserva la seva estada a l’hotel fins que s’hi allotja, passant pel viatge, transport, arribada a la localitat, el confort de l’establiment, l’oferta gastronòmica i d’oci, etc. A més, es donarà una visió dels esdeveniments que poden tenir lloc en els diferents espais d’un hotel com reunions, congressos, incentius, o actes com casaments i celebracions diverses. Tota una experiència 5 estrelles.

-  Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques:  Ciència i cuina. 5 elaboracions seran el fil conductor que ens explicarà la vital relació que s’estableix entre la ciència i la cuina a l’hora d’idear i crear gastronomia innovadora i creativa. Les tècniques científiques ens permeten la creació de plats amb nitrogen, fumats i esferificacions amb tot tipus de productes. Una simbiosi estelar pels paladars més gourmets!

El professorat del Campus CETT-UB explicarà cada una de les formacions, inclòs el Grau de Turisme, i dinamitzarà els tallers demostratius per emular el dia a dia del nostre alumnat. 

Per assistir-hi, només cal omplir aquest formulari.

Categories
experiència sessió informativa campus tallers CETT UB portes obertes