Fotografia de: Manel Bassols parla a la ràdio sobre l’emprenedoria i la nova convocatòria dels Premis Emprenedors | CETT
Universitat de Barcelona

Manel Bassols parla a la ràdio sobre l’emprenedoria i la nova convocatòria dels Premis Emprenedors

12.09.2016
 
Manel Bassols parla a la ràdio sobre l’emprenedoria i la nova convocatòria dels Premis Emprenedors

El passat dimecres 7 de setembre Manel Bassols, director de la Fundació Gaspar Espuña CETT, va ser entrevistat al programa “1mysolution” de Ràdio Kanal Barcelona (conduït per Montse Pardo i dirigit per Javier Gabarri), on va parlar de l’emprenedoria en el sector turístic, i de la nova convocatòria del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic.

Com es va comentar a l’entrevista, el turisme ha estat el motor clau de la recuperació de l’economia i generador de llocs de feina, segons l’Informe de Perspectives Turístiques d’Exceltur 2015. Per aquest motiu cal cuidar el turisme i, a més, innovar en ell. És en aquest punt que l’emprenedoria hi juga un paper força important.

A l'entrevista, Manel Bassols explica que la FGE-CETT, amb la finalitat d’incentivar als joves emprenedors en el sector turístic convoca enguany la XIII edició del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic, fomentant projectes que sensibilitzin i promoguin un creixement sostenible i responsable del turisme.

Tens tota la informació dels Premis aquí.

Escolta l’entrevista sencera a Manel Bassols aquí.

Categories
Manel Bassols FGE FGE-CETT CETT-UB Emprenedors sector turístic concurs emprenedors