Fotografia de: Carlota Bonet, Andrea Campos, Carla Marcos, i Blanca Tejedor, guanyadores del premi Ramon Arcarons al millor projecte de final de Grau de Turisme del CETT 2015/2016 | CETT
Universitat de Barcelona

Carlota Bonet, Andrea Campos, Carla Marcos, i Blanca Tejedor, guanyadores del premi Ramon Arcarons al millor projecte de final de Grau de Turisme del CETT 2015/2016

28.09.2016
 
Carlota Bonet, Andrea Campos, Carla Marcos, i Blanca Tejedor, guanyadores del premi Ramon Arcarons al millor projecte de final de Grau de Turisme del CETT 2015/2016

El 27 de setembre el Jurat del Premi al Millor Projecte de Final de Grau de Turisme de l’EU CETT-UB es va reunir per avaluar els treballs que s’han presentat en la convocatòria d’enguany del curs acadèmic 2015/2016. Durant la reunió els membres del Jurat van reconèixer l’excel·lència i l’alt nivell dels 8 treballs presentats. Després de la deliberació del jurat, acorden per unanimitat que el projecte mereixedor del Premi és:

 

  • BARCELONA MÉS ENLLÀ DE BARCELONA. CIUTAT CINEMATOGRÀFICA TRANSFORMADA EN ALTRES CIUTATS. De Carlota Bonet, Andrea Campos, Carla Marcos, i Blanca Tejedor. Tutor: Eugeni Osacar.

 

Els altres treballs excel·lents presentats han estat:

 

  • AMENITIES ESPECIALITZATS. D’Eric Guerrero, Laia Marí, i Alba Valverde. Tutor: Joan Lluís Carratalà.

 

  • ANÀLISIS DE LOS PERFILES PROFSIONALES EN LOS HOTELES DE 4 Y 5 ESTRELLAS DE BARCELONA. De José Antonio Gavira i Viacheslav Ekimov. Tutors: Oscar Casanovas i Mònica Subirats.

  

  • CHALLENGES AND OPPORTUNITIES FOR SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT IN ULITHI ATOLL. D’Anna Ongaro. Tutora: Anna Torres.

 

  • COM FER VISIBLE EL PATRIMONI IMMATERIAL D'UNA CIUTAT? LA MUSEOGRAFIA COM A INSTRUMENT DE MEDIACIÓ. De Gerard Pérez i Montserrat Granell. Tutora: Laia Coma.

 

  • ESTUDIO DE LA OFERTA TURÍSTICA EN LA CIUDAD DE NATAL PARA LA COMERCIALIZACIÓN DE PRODUCTOS TURÍSTICOS. De David Camorra. Tutor: Oscar Casanovas.

 

  • LA SOSTENIBILIDAD EN LA GESTIÓN DEL CATERING DE FIRA BARCELONA. De Jacqueline Bernigaud. Tutores: Anna Torres i Eulàlia Gonzàlez.

 

  • MODEL DE GESTIÓ CÀMPING ESCOLA. D’Ona Ormella. Tutora: Maria Soy.

 

 

El jurat ha estat format per Oriol Anguera, professor del Campus CETT-UB (per delegació de José Antonio Pérez-Aranda, director de l’EU CETT-UB), Manel Bassols, director de la Fundació Gaspar Espuña-CETT, Oscar Casanovas, professor del Campus CETT-UB, i Maria Soy, coordinadora de Graus del Campus CETT-UB.

 

El Premi de la present convocatòria consisteix en una beca del 70% de l’import d’un Màster impartit al CETT a l’any acadèmic següent, llevat de les taxes acadèmiques, fins a un màxim de dos coautors; amb la possibilitat de gaudir del 50% de l’import de l’estada al col·legi major Àgora Bcn durant el primer curs.

 

El 24 d’octubre, en el marc de l’Acte d’Inauguració del Curs Acadèmic 2016/2017, la Fundació Gaspar Espuña-CETT lliurarà els premis a les guanyadores del Premi Ramon Arcarons, així com als guanyadors del Premi al Millor Projecte de Final de Cicle Formatiu de Grau Superior, i als joves estudiants dels Premis Treball de Recerca en Turisme de Batxillerat de Catalunya.

Categories
Premis Turisme Grau de turisme Ramon Arcarons FGE CETT Concurs