Fotografia de: Emma Pla participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya | CETT
Universitat de Barcelona

Emma Pla participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya

11.10.2016
 
Emma Pla participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya

En el marc de la designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca, coordinadament amb el Departament d’Empresa i Coneixement a través de l’Agència Catalana de Turisme, impulsen l’elaboració del Pla de la Gastronomia a Catalunya, un treball que, amb la participació d’experts de diversos sectors, ha de permetre obtenir una visió compartida i definir-ne les principals línies d’actuació futures, amb la finalitat de reforçar el potencial de tot el teixit productiu i de serveis que hi intervé.

Amb aquest objectiu, s’estan realitzant diverses sessions de treball que compten amb la participació d'experts en els diferents àmbits temàtics que han de conformar l'esmentat Pla, com la sessió anterior de “Gastronomia i Formació” on va participar la Dra. Maria Abellanet i Meya (recuperar la noticia aquí).

Avui, dimarts 11 d’octubre  s’ha realitzat una nova sessió “Gastronomia i Turisme”, que s’ha celebrat al Palau Robert de Barcelona amb l’objectiu de reflexionar al voltant de les principals tendències del turisme i la gastronomia que han caracteritzat el sector en els darrers anys i identificar els seus principals reptes i actuacions futures.

Emma Pla, coordinadora del Màster en Innovació de la Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic, ha participat activament en aquesta sessió on es va obrir un debat entre totes les parts reunides a partir de tres pilars:

         El turisme gastronòmic i la seva comunicació.

         Els principals agents del turisme gastronòmic.

         Accions de futur a l’entorn del turisme gastronòmic.

Les conclusions de la jornada es presentaran el proper 24 d’octubre en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

Categories
CREG turisme gastronomia palau robert som gastronomia emma pla Pla de la Gastronomia a Catalunya CETT