Fotografia de: La convocatòria del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 arriba a la recta final | CETT
Universitat de Barcelona

La convocatòria del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 arriba a la recta final

15.12.2017
 
La convocatòria del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 arriba a la recta final

El període d'inscripcions per a la 14ª edició del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 que organitza la Fundació Gaspar Espuña-CETT arriba a la recta final. El Concurs té l’objectiu d’incentivar els joves emprenedors a desenvolupar les seves idees, a donar-hi forma i ajudar a fer que els seus projectes es converteixin en una realitat. 

El concurs premia els millors projectes d'empresa turística dotant-los de recursos financers, oferint-los el know-how dels professionals a través del mentoring, generant networking i facilitant el contacte dels emprenedors amb possibles inversors. A banda de la dotació econòmica pel primer, segon i tercer guanyador, el premi comptarà amb un mentoring personalitzat, basat en la transferència de coneixement i experiència, per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament dels seus projectes, i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.

Per participar només cal complimentar aquest formulariEl 8 de gener de 2018 és la data límit per a poder presentar candidatura. Us animem a tots els emprenedors a participar-hi i convertir en realitat la vostra idea en el sector turístic!

Trobareu les bases de participació aquí i al web de la Fundació www.cett.es/fge 

Categories
CETT FGE-CETT Fundació Gaspar Espuña turisme concurs projectes mentoring formulari participació