Fotografia de: El Dr. Nelson H. Graburn protagonitza la I edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism | CETT
Universitat de Barcelona

El Dr. Nelson H. Graburn protagonitza la I edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism

26.03.2019
 
El Dr. Nelson H. Graburn protagonitza la I edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism

Ahir, 25 de març, la Casa Vicens a Barcelona va acollir la primera edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism. ‘La imatge turística de les destinacions’ va ser el tema d’aquest primer seminari, coorganitzat per la Dra. Alexandra Georgescu i en Jordi Arcos dins del marc del Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB.

El Dr. Nelson H. Graburn de la Universitat de California, Berkeley, i considerat un dels pares de la antropologia turística, va realitzar la ponència magistral How, what and why we think about destinations. El Dr. Graburn va analitzar en profunditat el concepte d’imaginari turístic, els seus components i la influència que té en els turistes.

Seguidament, es va dur a terme la taula rodona moderada per la Dra. Alexandra Georgescu i que va comptar amb ponents d’alt nivell com el mateix Dr. Graburn; la Dra. Estela Mariné-Roig, Universitat de Lleida; la Dra. Núria Galí, Universitat de Girona; i el Dr. Eugeni Osácar, CETT-UB. En aquesta, es van analitzar temes d’actualitat vinculats a la imatge turística, com la responsabilitat de les DMOs a l’hora de configurar la imatge turística en un context fragmentat a causa de, per exemple, les xarxes socials i les ressenyes online; la gran influència de la ficció en la imatge turística; o la importància de la imatge que tenen els residents dels turistes per a la convivència en la destinació.

Categories
Campus CETT-UB CETT Casa Vicens Seminars Dr. Nelson H. Graburn Turisme Destinacions Barcelona