Fotografia de: Tens un projecte en ment o has creat una empresa recentment? ET BUSQUEM! | CETT
Universitat de Barcelona

Tens un projecte en ment o has creat una empresa recentment? ET BUSQUEM!

10.04.2019
 
Tens un projecte en ment o has creat una empresa recentment? ET BUSQUEM!

Tens un projecte en ment o has creat una empresa recentment?

ET BUSQUEM!

XV edició del Concurs de Projectes Emprenedors premia noves iniciatives en el sector turístic, hoteler i gastronòmic que encara estiguin en procés de creació o constituïdes recentment, a partir de l'any 2016 en endavant.

El concurs reconeix els millors projectes d'empresa dotant-los de recursos financers, i oferint-los el know-how dels professionals a través d'un període de 6 mesos de mentoring personalitzat, basat en la transferència de coneixement i experiència, per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament dels seus projectes, i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.

Les dotacions econòmiques del concurs són les següents:

Primer Premi 3.600 €

Segon Premi 2.400 €

Tercer Premi 1.800 €

Per participar només cal complimentar aquest formulari abans del 9 de maig de 2019. No esperis més i presenta el teu projecte!

Informa't de tot el procediment a les bases del concurs publicades al web www.cett.es/fge/ca/


PARTICIPA ARA!

Coneix aquí els tres projectes guanyadors de l'edició 2018, els quals actualment estan accelerant les seves iniciatives gràcies al mentoring amb professionals experts en el sector. El pròxim pots ser tu!

Més informació a premiscett@cett.cat

El concurs, organitzat per la Fundació Gaspar Espuña-CETT, compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i de l'Obra Social "La Caixa", així com, amb la col·laboració del Campus CETT-UB i de la Residència Internacional Àgora BCN.

Categories
CETT FGE-CETT Fundació Gaspar Espuña turisme hoteleria gastronomia concurs projectes mentoring formulari participació