Fotografia de: Hotel 679 guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius 2019, enhorabona! | CETT
Universitat de Barcelona

Hotel 679 guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius 2019, enhorabona!

21.06.2019
 
Hotel 679 guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius 2019, enhorabona!

El projecte Hotel 679 és el mereixedor del Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT del curs 2018-2019 convocat per la Fundació Gaspar Espuña-CETT. Hotel 679, creat pels alumnes del Cicle Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics, Francisco García, Marta Blasco, Christian Sierra i Guillermo Salas, i tutoritzat pel professor Ramón Rodrigo, és un hotel urbà de quatre estrelles superior situat al centre de Barcelona i caracteritzat per oferir un espai de tranquil·litat en mig del caos urbà i un servei d'excel·lència dirigit exclusivament a cuidar el client.

El jurat reunit aquest dimecres 19 de juny de 2019 al Campus CETT-UB i format per Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT; Daniel Imbert, professor de l’EU CETT-UB i coordinador de l’especialitat de Màster en Gestió Turística de les Destinacions Urbanes; i Núria Louzao, professora de l'EU CETT-UB, va decidir per unanimitat atorgar el premi a Hotel 679 per la viabilitat del projecte i la professionalitat i excel·lència demostrada per part dels alumnes, tant en l'elaboració d'aquest com en la defensa oral davant del jurat.

Els altres projectes candidats a guanyar el premi i presentats davant del jurat van ser:

Clair de Lune dels alumnes de Cicle Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics: Ester Yagües, Cristina Manuela Florea, Francisca Estefanía Núñez i Ainhoa Racero.

The Lord of The Rooms dels alumnes de Cicle Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics: Arnau Cuevas, Martí Prat, Ajay Ferre i Antoni Ramon.

One Team dels alumnes de Cicle Superior en Agències de Viatges i Organització d'Esdeveniments: Sonia Cussó, Michela Emilia Vistarini i Pearl Psalm Fetalvero.

La Fundació Gaspar Espuña-CETT, com a entitat d’interès social, convoca anualment els premis per impulsar la formació, la investigació i el coneixement en els sectors del Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia entre els alumnes de l’ETP-CETT. Tota la informació sobre els premis i les bases d'enguany disponibles en aquest enllaç.

El lliurament dels premis tindrà lloc a l’octubre coincidint amb l’Acte d’Inauguració del Curs Acadèmic del CETT-UB 2019-2020.

Enhorabona als premiats i a tots els alumnes participants pel rigor dels seus projectes i les brillants defenses que van realitzar.

Podeu trobar totes les imatges de la jornada del 19 de juny a l'àlbum de fotos del següent enllaçhttp://bit.ly/fotos-PremiCicles2019 

Si encara estàs pensant què estudiar al curs 2019-20, informa't ara dels nostres Cicles Formatius en Turisme, Hoteleria i Gastronomia, i estudia en un campus internacional d'excel·lència: http://bit.ly/cicles-formatiusCETT Reserva de places obertes!

Categories
CETT FGE Campus CETT-UB Cicles Formatius Premis Projecte Final Hoteleria Turisme Gastronomia