Fotografia de: CETT Fundació premia els Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Millors Treballs de Final de Grau | CETT
Universitat de Barcelona

CETT Fundació premia els Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Millors Treballs de Final de Grau

22.06.2020
 
CETT Fundació premia els Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Millors Treballs de Final de Grau

CETT Fundació, que des dels seus inicis promou la generació i transmissió de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia, convoca els Premis als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Premis als Millors Treballs de Final de Grau.

Amb aquests dos guardons, adreçats a l’alumnat del CETT, l’entitat té l’objectiu d’incentivar els estudiants a realitzar els seus treballs amb rigor, qualitat i profunditat, tot fomentant l’excel·lència.

Els candidats i candidates presentaran oralment els seus treballs i el jurat, format per membres del Patronat de CETT Fundació, per la direcció acadèmica del CETT-UB i per professionals del sector, escollirà els millors projectes en base a la seva innovació, originalitat, rigor, aportació de coneixement i qualitat global.

Els guardonats amb el Premi al Millor Projecte Final de Cicle Formatiu de Grau Superior podran escollir entre una beca del 70% de l’import total del primer curs del Grau de Turisme, una beca del 55% de l’import total del primer curs del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o una beca del 70% de l’import total del primer curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior, tots ells impartits al CETT. A més, si les persones premiades són alumnes de cicles d’hoteleria, també podran escollir l’opció d’obtenir una beca del 70% de l'import total del primer curs d’un Diploma d’Extensió Universitària al CETT.

D’altra banda, les persones que obtinguin el Premi Millor Treball de Final de Grau de Turisme obtindran una beca del 70% de l’import del primer curs d’un Màster al CETT i els premiats pel Millor Treball Final de Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques obtindran una beca del 70% de l’import del primer curs d’un màster o d’un diploma d’extensió universitària impartit al CETT.

CETT Fundació reconeix així el talent i dedicació de tot l’alumnat del CETT, que en els últims mesos ha fet un gran esforç per continuar la seva formació tot i la situació de confinament. L’entitat busca també contribuir a que l’alumnat pugui continuar la seva formació al CETT, un element que serà clau per al futur del sector.

Consulta com participar als Premis aquí.