FAQ

1. Com puc fer-me CETT Alumni premium?

Per fer-te Alumni Premium hauràs d’inscriure’t a través de la plataforma CETT ALUMNI i contactar a través d’ella amb l’Alumni Coordinator.

En el cas que ja estiguis donat d’alta a CETT Alumni, contacta directament amb l’Alumni Coordinator a través de la mateixa plataforma.

2. Quins requisits he de complir per ser CETT Alumni premium? Per ser membre de l'associació, s'hauran de complir les següents condicions:

  • Ser titulat pel CETT en qualsevol dels seus programes formatius (tal i com s'especifica a l'article 4 dels Estatus de l'associació).
  • Complimentar la sol·licitud d'inscripció i abonar la quota corresponent.

3. De quin import és la quota anual?

Formar part de CETT Alumni suposa tan sols una quota anual de 30€.

4. Si no vull ser CETT Alumni premium, quines opcions tinc?

Un cop finalitzats els teus estudis en el CETT, pots esdevenir Alumni Freemium on podràs gaudir d’alguns dels serveis que comporta aquest tipus d’afiliació. (veure apartat de serveis)

5. Que m'aporta ser membre del Club de Turisme d'Alumni UB?

Gràcies a l'acord signat entre ambdues associacions, els membres CETT Alumni podran gaudir de tots els grans avantatges i activitats organitzades per Alumni UB.

6. El meu carnet ha caducat o no tinc, què faig?

Ja no necessites cap carnet per identificar-te com CETT Alumni, l'única cosa que necessites saber és si el teu perfil és d'Alumni bàsic o Premium, si el que vols és gaudir d'algun avantatge et recomanem que contactis amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a cettalumni@cett.cat, i si tens qualsevol altra pregunta o suggeriment, no dubtis en escriure'ns