Ha oblidat la seva clau?
Fotografia de: FAQ | CETT
Que és CETT Alumni?
Fotografia de: FAQ | CETT

FAQ

1.Com puc fer-me CETT Alumni premium?

Per associar-se només cal completar el següent formulari d'inscripció .

Tan bon punt rebem el formulari, es procedirà a validar les dades. Seguidament et donarem d'alta a l'Associació i automàticament rebràs un correu electrònic de benvinguda en el que se't facilitarà el teu login i password per accedir al campus virtual i al seus serveis.

2. Quins requisits he de complir per ser CETT Alumni premium?

Per ser membre de l'associació, s'hauran de complir les següents condicions:

  • Ser titulat pel CETT en qualsevol dels seus programes formatius (tal i com s'especifica a l'article 4 dels Estatus de l'associació).
  • Complimentar la sol·licitud d'inscripció i abonar la quota corresponent.

3. De quin import és la quota anual?

  • Formar part de CETT Alumni suposa tan sols una quota anual de 30€.
  • Durant el primer any desprès d'haver finalitzat un programa formatiu, l'antic alumne tindrà un any de gratuïtat a CETT Alumni.
    * Aquest any de gratuïtat només aplica per la primera formació cursada a CETT .

4. Si no vull ser CETT Alumni premium, quines opcions tinc?

Tots els antics alumnes de CETT, sou Alumnis. Podeu estar en contacte amb nosaltres donant-vos d'alta per rebre la nostra newsletter i job newsletter de manera periòdica. També podreu participar a alguna de les nostres activitats.

5. Que m'aporta ser membre del Club de Turisme d'Alumni UB?

Gràcies a l'acord signat entre ambdues associacions, els membres CETT Alumni podran gaudir de tots els grans avantatges i activitats organitzades per Alumni UB.

6. El meu carnet ha caducat o no tinc, què faig?

Ja no necessites cap carnet per identificar-te com CETT Alumni, l'única cosa que necessites saber és si el teu perfil és d'Alumni Bàsic o Premium, si el que vols és gaudir d'algun avantatge et recomanem que contactis amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a cettalumni@cett.cat, i si tens qualsevol altra pregunta o suggeriment, no dubtis en escriure'ns.