Noticies

Resultats

12.01.2023

Marta Clot, Sommelier i creadora de contingut a Vi i Companyia: "Vaig decidir fer un gir a la meva carrera i inscriure'm al Diploma Superior de Sommelier al CETT".

#alumnidelmes

La Marta Clot té 29 anys i és de Granollers. Va estudiar pastisseria, i va dedicar-s'hi fins que va decidir cursar el diploma Superior de Sommelier al CETT. Gràcies al diploma de Sommelier del CETT va treballar durant 4 anys a l'empresa Wine Palace, i ara es dedica a la comunicació del vi a través de l'Instagram @viicompanya_ Estudiar el Diploma Superior de Sommelier Per què vas decidir e...

Llegir tot
02.12.2022

Iván Guil, Director Fundador de Clothink Wear: “Em vaig decidir pel cicle del CETT, ja que buscava no només reciclar-me, sinó complementar els meus estudis.”

#alumnidelmes

L' Iván Guil va néixer a Barcelona fa 32 anys. Després de deu anys treballant de cuiner i professor de cuina, va decidir emprendre un porjecte: crear la seva marca d'uniformes per a l'hoteleria fets 100% a Espanya, Clothink Wear . Estudiar Cicle Tècnic Superior en Direcció de Cuina Per què vas decidir estudiar el Tècnic Superior en Direcció de Cuina del CETT? Volia homologar els estudi...

Llegir tot
07.11.2022

Sandra Tarre, Site Manager de Sodexo: "El Grau de Turisme del CETT-UB és més complet que el de la resta d'universitats"

#alumnidelmes

Sandra Tarre va néixer a Barcelona fa 27 anys i és alumni del CETT . Va estudiar el Grau de Turisme amb especialitat de direcció hotelera al CETT. Durant el grau, va treballar en grups i restaurants de Barcelona, com Tragaluz i Ceviche. En el darrer any de grau, va conèixer un Talent Recruiter de Sodexo al CETT. Hi va fer les pràctiques i, des d’aleshores, treballa en aquest grup com a Site Man...

Llegir tot
05.09.2022

"El cicle ofereix un coneixement profund i sòlid de la gastronomia i la pastisseria"

Melani Aróstegui Muñoz té 41 anys i va néixer a Barcelona. Va aterrar al CETT amb 18 anys per estudiar hoteleria i al setembre de 2002 li van proposar formar part de l’equip de restauració. Actualment, és Coordinadora de Cicles d’Hoteleria del CETT. En aquesta entrevista, Aróstegui parla del Cicle Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia i de Pastisseria de Restaurant , que s’estrena aquest curs ...

Llegir tot
01.09.2022

Paula Loa, Wedding Manager at Six Senses Ibiza: "El grau de Turisme i el màster del CETT m'han ajudat a créixer ràpidament a la companyia"

#alumnidelmes

La Paula Loa té 26 anys i va néixer a Barcelona. Ha estudiat el Grau en Turisme i el Màster en Direcció d’Empreses Turístiques especialitzat en l’organització d’esdeveniments al CETT. Ha treballat en recepcions d’hotel, restaurants i, majoritàriament, en l'organització d’esdeveniments. Li agraden la música i anar a concerts, i està aprenent a tocar l’ukelele. Sempre busca qualsevol moment per v...

Llegir tot
01.07.2022

Salvador Vieta, propietari del Burinot Vermuteria: "El CETT és una aposta segura"

#alumnidelmes

El Salvador Vieta té 31 anys. Va néixer a Barcelona. És de Gràcia de tota la vida. Les seves aficions són cuinar, menjar, boxa, la musica, viatjar, navegar i esquiar. No va acabar l'ESO i als 17 anys va decidir estudiar un PGS de cuina per fer la prova d’accés a Grau Mitjà. L’any següent es va matricular al CETT per fer el Grau Mitjà de Cuina i Serveis de Restauració (cuina i sala) i al segon a...

Llegir tot
01.06.2022

Marta Herrero, Digital Marketing & Sales Manager a l'Hotel Restaurante Villa Retiro: "El CETT et prepara per ser resolutiva"

#alumnidelmes

La Marta Herrero té 26 anys. És de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), tot i que per motius laborals resideix a Xerta, al Baix Ebre. Va començar a estudiar un grau superior d'agències de viatges i gestió d'esdeveniments. Després va seguir amb la carrera de Direcció turística i finalment va fer un màster en màrqueting digital i e-commerce. La formació la troba essencial per al seu progrés perso...

Llegir tot
18.05.2022

OFERTA LABORAL TAST A LA RAMBLA 2022

VOLS TREBALLAR EN LA NOVA EDICIÓ 22' DEL TAST A LA RAMBLA? Del 2 al 6 de juny T'estem buscant!! VACANTS CUINA: 24 PLACES ( Cuina autor, pastisseries, cuina tradicional, tapes i platillos) Funcions: estar al costat dels xefs i pastissers de Barcelona donant suport. DATES DE L'ESDEVENIMENT: *DIJOUS 2 (11:30h - 16:30h) *DIVENDRES 3 (11:30-17:30) *DISSABTE 4 (11:30h - 16:30h / 19:30h - 22:30h)...

Llegir tot
01.05.2022

Matilde Jiménez, Hospitality Consultant a EY: "En el Grau de Turisme, quasi tot és possible"

#alumnidelmes

Matilde Jiménez té 29 anys i va néixer a Barcelona. Va estudiar el Grau de Turisme amb la menció de Direcció Hotelera al CETT i es va graduar el 2014. Li agrada molt llegir, aprendre idiomes nous i cuinar. Actualment, treballa com a Hospitality Consultant a EY . Estudiar Turisme Quan i per què vas decidir estudiar al CETT? Què destacaries del Grau de turisme? Recordo el moment en què v...

Llegir tot
01.03.2022

Iris Martinez, Alumni del mes de març

#alumnidelmes

"El gran avantatge que tenim com a experts en Turisme és la versatilitat que hem guanyat amb els anys, i com estudiants d’aquest món heu d’aprendre i provar en diferents llocs per saber on voleu estar en cada moment." • Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar al CETT: Quan arriba el moment de decidir que vols estudiar pot ser que ho tingu...

Llegir tot