Noticies

Resultats

06.03.2024

Núria Martínez, "Un dels factors que més destacaria del CETT són els seus docents, sempre els veia com a referents en la seva matèria i uns bons professionals els quals recórrer quan tenia dubtes."

#alumnidelmes

La Núria Martínez té 31 anys, és de Barcelona i desprès d'estudiar el Grau en Turisme va decidir enfocar la seva carrera al món dels esdeveniments, i avui dia treballa a Aticco com a Event Manager. Estudiar el Grau en Turisme Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar el Grau en Turisme en el CETT? A l'anar acabant batxillerat, tot ...

Llegir tot
05.02.2024

Montse Juvés, "Fer el màster em va donar l'oportunitat de connectar amb altres professionals del sector, amb alguns dels quals avui encara hi mantinc el contacte."

#alumnidelmes

La Montse Juvés té 43 anys, i tot i que va néixer i viu a Barcelona, les seves arrels la vinculen amb la Cerdanya, ja que tota la seva família és nascuda en la comarca del Pirineu català. Els seus pares tenien una xarcuteria i carnisseria, i de ben petita va poder aprendre la cultura de servei i atenció al client. Per això, i perquè sempre va tenir curiositat per altres cultures, va decidir ...

Llegir tot
08.01.2024

Pau Sintes, "El CETT ha sigut realment important i imprescindible pel meu futur, t’aporten una visió general, científica i real del que és la gastronomia."

#alumnidelmes

El Pau Sintes és de Menorca, on va descobrir que volia fer de la gastronomía el seu futur. Va fer el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques . A més el Pau Sintes, va ser guanyador del European Young Chef Award 2022 Estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar el Grau de Ciènc...

Llegir tot
28.12.2023

Fem un Tortell de Reis amb Pau Sintes, guanyador de "European Young Chef Award 2022"!

#alumnidelmes #noticianadal

En aquesta temporada plena d'alegria i tradicions, no hi ha res com reunir a la família i amics per compartir un deliciós tros del Tortell de Reis. Aquests postres tradicionals són el complement perfecte per endolcir les festes de Nadal. Acompanya al Pau Sintes, guanyador del European Young Chef Awards l'any passat en aquesta recepta culinària típica de Menorca d'on ell és, i descobreix c...

Llegir tot
22.12.2023

Experiència sensorial que transformarà les nostres celebracions nadalenques!

#alumnidelmes #noticianadal

Aquest mes portem moltes sorpreses i una és submergir-se en el fascinant món dels sabors i aromes amb la destacada presentació d'en Josep Juhé, sommelier i antic alumne del centre, expert en l'art del tast que ens guiarà a través d'un viatge vinícola per terres catalanes, on ens fa una petita selecció de vins i caves perfectes que faran brillar les nostres festivitats. Preparem-nos per desco...

Llegir tot
04.12.2023

Josep Juhé, "Has d’estudiar al CETT que és de les millors, sinó la millor escola nacional per estudiar sommelieria"

#alumnidelmes

El Josep Juhé és de Calella (Maresme) però ara ja fa 11 anys que viu a Mallorca per la gastronomía. Va fer el Diploma Superior de Sommelier Aportant-li tots els coneixements per quedar segon al concurs VIII Ruinart Sommelier Challenge a l'octubre d'aquest any. Estudiar el Diploma Superior de Sommelier Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir ...

Llegir tot
24.11.2023

Estimular la iniciativa emprenedora de l'alumnat de turisme, gastronomia i hoteleria, l’objectiu inicial de la Jornada d’Emprenedoria

"Som una institució amb impacte on cuidem la relació a llarg termini amb els nostres col·laboradors. Per això, reconèixer l'excel·lència acadèmica i valorar-la és un objectiu clau" així va iniciar la Dra. Maria Abellanet i Meya , presidenta del CETT, la Jornada d’Emprenedoria del CETT d’aquest any, celebrada a l’Hotel Alimara ahir. A la jornada hi va participar Soledad Bravo, geren...

Llegir tot
08.11.2023

Miriam Roig, Revenue Manager a HotelsDot: "Els estudis de turisme m’han proporcionat una base sòlida per a la meva carrera de Revenue Manager”

#alumnidelmes

La Miriam Roig té 25 anys i viu a Torredembarra. Va estudiar el Grau de Turisme i posteriorment es va voler especialitzar fent un Màster Oficial en Direcció Hotelera i de Restauració , la qual cosa li va permetre fer un salt en la seva carrera. Actualment és Revenue Manager a HotelsDot ,un Revenue Management System. Estudiar el Grau en Turisme i un Màster Oficial de Direcció Hotelera i Res...

Llegir tot
13.10.2023

El CETT-UB recull el reconeixement de quatre estrelles en la prestigiosa auditoria QS Stars

CETT Recerca Universitat de Barcelona

El CETT-UB ha estat premiat amb quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds , rànquing de referència d'institucions d'educació superior a tot el món. Aquest reconeixement, que van recollir la directora general del CETT-UB, Elisabeth Ferrer, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, atorga al CETT-UB la millor qualificació (cinc estrelles) en les cat...

Llegir tot
27.09.2023

"Sense educació no hi ha desenvolupament sostenible"

Aquest 2023, amb motiu del Dia Mundial del Turisme, l'Organització Mundial del Turisme (OMT) posa el focus en el turisme i les inversions verdes. Aprofitem per parlar dels objectius d’aquest any amb la Dra. Elena Ridolfi, especialitzada en Turisme Responsable i Sostenible La Dra. Elena Ridolfi, coordina l'especialitat de Turisme Responsable i Sostenible del Màster en Direcció d'Empreses Turí...

Llegir tot