Serveis >

Mentoring Program

CETT ALUMNI MENTORING PROGRAM

El programa CETT ALUMNI MENTORING neix amb l’objectiu d’aportar un procés qualificat d'aprenentatge a joves titulats en Turisme, Hoteleria i Gastronomia del CETT, mitjançant la seva interacció amb professionals de consolidada i contrastada experiència. Aquest aprenentatge complementa l’aprenentatge de coneixements acadèmic.

Professionals de diferents sectors, de forma voluntària, recolzaran el desenvolupament professional d’Alumni recent graduats utilitzant el seu coneixement, les seves experiències i vivències i oferint assessorament personalitzat sobre temes professionals, formacions especifiques, accés al mercat laboral i carreres professionals.

Participa-hi!

MENTOR

Professional amb dilatada experiència en algun àmbit de coneixement concret o en management directiu transversal, disposat a acompanyar i optimitzar el procés d'aprenentatge d'un professional junior mitjançant l'escolta activa i una alta capacitat per formular preguntes.

MENTEE

Alumne finalitzador/a d'alguna de les titulacions de CETT i associats a CETT Alumni, amb una experiència professional no superior als 3 anys i que estigui disposat a implicar-se en un projecte d'aprenentatge actiu amb un elevat compromís de continuïtat.

REQUISITS PER PARTICIPAR

Per ser mentee:

  • Ser alumne graduat l'any 22/23 o Alumni Premium
  • Tenir una nota mitjana de 7 sobre l'últim expedient acadèmic.
  • Tenir mínim 3 mesos d'experiència laboral o de pràctiques vinculades al sector.
  • Omplir el formulari d’inscripció

*Periode d'inscripció: Fins al 22/02/2024

Les places són limitades!

Per ser mentor:

  • Més de 10 anys en algun àmbit de coneixement si no s'està al capdavant d'una unitat funcional o de negoci.
  • Més de 5 anys si s'està al capdavant d'una unitat funcional o de negoci.
  • Haver finalitzat una formació al CETT.
  • Omplir el formulari d’inscripció
DESENVOLUPAMENT DEL PROGRAMA

El programa CETT Alumni Mentoring pretén desenvolupar-se en un mínim de 4 sessions (amb possibilitat d’ampliar el número de reunions si es vol) entre el mentor i el mentee, les quals hauran d’estar distribuïdes entre les següents dates:

MeetingsDates
Presentation meetingDesembre 2023
Take off meetingFebrer 2024
Follow-up meetingAbril 2024
Closing meetingJuliol 2024

Les sessions es poden realitzar tant en format virtual com presencial, en aquest cas, el CETT posarà a disposició alguns dels seus espais per fer els meetings one-to-one durant el programa.

A més a més, per tal d'assegurar l'èxit del programa, es necessari que tant mentors com mentees elaborin el següent informe de seguiment desprès de cada meeting.