La Barcelona turística als ulls dels candidants

Observatori CETT

El turisme és un dels principals motors econòmics del país i un aspecte clau en la definició la ciutat de Barcelona i, per extensió, a tot el país. El sector té ara l’oportunitat de reflexionar i projectar com vol que sigui i el model de turisme del futur.

Des del CETT, fa més 50 anys que treballem en la promoció d’un model de turisme responsable, que involucri tots els actors que componen l'activitat turística: les administracions, els empresaris de grans grups i de negocis locals, els treballadors, les associacions de veïns i qualsevol representant de la societat civil, a més dels turistes i dels residents.

El futur del turisme és un repte comú en el qual la formació i la recerca juguen un paper clau i que requereix, alhora, la col·laboració i l’actuació conjunta de tots els agents implicats i de les administracions públiques.

Ara, amb la vista posada en les eleccions municipals del 28 de maig, volem compartir punts de vista i analitzar i reflexionar sobre el futur del turisme a la capital catalana. És, amb aquest propòsit, que el CETT organitza l’Observatori El futur del turisme a Barcelona amb la participació de les persones que encapçalin les llistes de les forces polítiques que actualment hi tenen representació. 

Jordi Castellana

Jordi Castellana

Esquerra Republicana de Catalunya
Janet Sanz

Janet Sanz

Barcelona en Comú
Francesc Xavier Marcé

Francesc Xavier Marcé

Partit dels Socialistes de Catalunya
Ramon Tremosa

Ramon Tremosa

Trias per Barcelona
Anna Grau

Anna Grau

Ciutadans
Ángeles Esteller

Ángeles Esteller

Partit Popular
Marilén Barceló

Marilén Barceló

Valents
Els partits exposen els seus plans sobre el turisme a Barcelona

Els partits exposen els seus plans sobre el turisme a Barcelona

GALERIA DE FOTOS

Organizat per:
Membre afiliat:
Fotografia de: La Barcelona turística als ulls dels candidants  | Observatori CETT