Qui som

Aula Restaurant
Aula Restaurant
Aula Restaurant

Et donem la benvinguda a l’Aula Restaurant CETT, un espai on la gastronomia es converteix en una experiència única.

A l’Aula Restaurant es fusiona el millor de l’alta cuina amb l’energia, l’esperit i les ganes d’innovar dels futurs professionals del sector gastronòmic. Trobaràs un restaurant gastronòmic on l’alumnat de cicles formatius de cuina i restauració t’oferirà el millor servei amb un entorn plenament professional.

Tot concebut i dissenyat pensant en el client i el l’època de l’any, el producte i les necessitats del servei més actual i exigent.

Vols viure-ho en primera persona? Reserva la teva taula de dilluns a divendres de 13:00 a 15:00 h. i vine a tastar els nostres plats!

Acreditats per l’AMED

L’Aula Restaurant, juntament amb l’Aula Bar-Cafeteria i l’Aula Menjador del CETT, el restaurant Summum de l’Hotel Alimara i el menjador de la Residència Àgora BCN han rebut l’acreditació AMED per promoure l’alimentació saludable.

amed
tripadvisor travellers choice

Premi Travelers' Choice 2022

La plataforma TripAdvisor reconeix l'Aula Restaurant amb el premi Travelers' Choice 2022 per estar entre el 10% dels millors establiments del món. Un reconeixement que atorguen a aquells allotjaments, atraccions i restaurants que reben constantment opinions excel·lents dels viatgers i comensals.

Distintiu de garantia de qualitat ambiental

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental és un sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix serveis i productes que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

distintiu qualitat