QUI SOM
bannersupaularestauranttarjeta.jpg
 
IMG_6613.JPG
 

GRUP CETT

GRUP CETT

Fotografia de: GRUP CETT | Aula Restaurant

EL CETT un grup d'empreses al servei de la formació

El CETT va néixer l'any 1969 com a resposta al constant creixement del turisme i a la progressiva complexitat d'aquest sector. Actualment, és un grup d'empreses referent en el sector que té per objectiu:

Formar futurs professionals del sector turístic.

Assessorar empreses, institucions i professionals.

Investigar els diferents àmbits de la realitat turística.

El grup CETT gestiona, a més del centre de formació i de les seves aules de tecnologia aplicada, un hotel de quatre estrelles: L’Hotel Alimara, una residència universitària internacional AGORA BCN , una agència de viatges: Viatges Century i una consultoria: CETT Consultors. Aquests establiments, que actuen també com a centres d’aplicació, i tot el seu equip de professionals participen activament en la formació, proporcionant un alt nivell d’experiència tant en els aspectes més operatius com en els més estratègics i innovadors, donant solucions integrals al sector turístic. D’aquesta manera, els alumnes posen en pràctica els seus coneixements i aprofiten l’experiència de les empreses i els seus professionals.

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT (EUHT CETT), adscrita a la Universitat de Barcelona, és la institució de formació superior del grup. El seu ensenyament es caracteritza pel segell que aquestes dues institucions han mostrat en la seva llarga trajectòria docent, és a dir, màxim rigor i qualitat en la formació, amb el valor afegit del seu respectiu posicionament de lideratge, la qual cosa permet un ensenyament innovador, capdavanter, obert a l’exterior i, en el cas del CETT, estretament vinculat al sector turístic nacional i internacional.

L’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT, com a centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, imparteix els cicles formatius de la família d’hoteleria i turisme. Es tracta d’unes titulacions homologades oficialment, amb uns continguts estretament vinculats amb la realitat, la qual cosa confereix als diferents cursos una utilitat pràctica i actual.

El grup CETT està plenament integrat en el sector turístic, tant nacional com internacional. Durant tota la seva trajectòria docent, s’ha caracteritzat per la qualitat del seu ensenyament i la creació de coneixement, per la incorporació permanent de les noves tecnologies, per l’alt nivell de capacitació dels seus docents, per l’atenció personalitzada als alumnes, en definitiva, pel desenvolupament d’un estil propi de formació.

Actualment, el CETT té certificat un sistema de gestió de la qualitat segons la normativa Internacional ISO 9001/2000, que assegura la millora contínua de la qualitat en totes les seves formacions.

Tot això l’ha fet mereixedor de la Placa d’ Honor del Turisme de Catalunya, lliurada per la Generalitat de Catalunya.

L’any 2.000 s’ha constituït la Fundació Gaspar Espuña - CETT, amb l’objectiu de ser un impuls per a la formació, investigació i coneixement del turisme i l’hoteleria. Entre els principis d’aquesta institució es troben fomentar el coneixement turístic, impulsar la Ciència del Turisme potenciant la investigació, estimular la iniciativa emprenedora i sensibilitzar el creixement sostenible del turisme. També vol reforçar la vinculació amb el sector professional i institucional, potenciar la internacionalització del CETT, i ajudar als alumnes en l’ampliació dels seus coneixements tant en el nostre país com a l’estranger mitjançant beques per a la mobilitat.

Anar a la Home CETT