Qui som >

Projecte pedagògic

L'Aula Restaurant és un espai de formació pràctica. En ell, l'alumnat de Cicles Formatius de les especialitats de cuina i restauració fan les pràctiques formatives que els permeten adquirir les habilitats tècniques i les actituds necessàries per incorporar-se al sector com a professionals de primer nivell.

L'Aula Restaurant té les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real, cosa que permet a l'alumnat viure la realitat professional donant un servei d'alta qualitat. Tot sempre supervisat per l'equip de professors que compta amb una àmplia experiència en el món de la restauració i la docència.

L'oferta gastronòmica de l'Aula Restaurant està concebuda i dissenyada pensant en el client, l'època de l'any, el producte i les necessitats d'un servei actual i exigent, però molt especialment en l'adequat procés d'aprenentatge del nostre alumnat.

Una aposta per la formació pràctica

El CETT també compta amb altres espais d'aplicació pràctica integral com l'Aula Cuina o el Bar-Cafeteria Fòrum. Aquests espais són un banc de proves en situació real, on l'alumne assumeix el paper del professional de la cuina o del servei de restaurant que serà en el futur. A més, l'escola de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, compta també amb molts d'altres espais d'aplicació pràctica com les aules cuina taller, l'aula de cuina demostració o l'aula dels sentits.

Formació pràctica