QUIENES SOMOS
bannersupaularestauranttarjeta.jpg
 
IMG_6613.JPG
 

ESCUELA DE HOTELERIA

ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME:

L'Escola d'Hoteleria i Turisme- CETT ofereix un sistema de formació singular, fonamentat en una metodologia d'aprenentatge integral en cuina i restaurant, on el desenvolupament personal i professional són els eixos principals per capacitar a l'alumne en els aspectes clau dels coneixements i competències de la restauració.

Aquestes competències es centren en el treball en equip, l'autonomia, la capacitat per resoldre problemes, la iniciativa, la responsabilitat...en definitiva en totes aquelles que definieixen a un bon professional.

UNA FORMACIÓ DE QUALITAT ORIENTADA A L'ALUMNE

Els plans de formació dels cicles formatius de Grau Mig de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració, i el de Grau Superior Tècnic Superior en Direcció de Cuina i de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració responen als continguts curriculars establerts per cada un d'ells pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i en conseqüència condueixen a l'obtenció de la titulació oficial corresponent al finalitzar la formació.

Més de 10 anys d'experiència avalen el nostre sistema d'ensenyament actual i personalitzat, una metodologia fonamentada en la vessant pràctica, on hi juguen un paper fonamental les Aules de Tecnologia Aplicada i les Empreses Pròpies d'Aplicació Pràctica de l'Aprenentatge.

L'alumne del CETT gaudeix d'uns serveis complementaris que fan d'aquesta una formació completa i avançada, que dona resposta a les necessitats formatives que exigeix el sector.

Tutorització personalitzada: Orientació acadèmica i professional individual 

Career Services: Borsa de treball i pràctiques nacionals i internacionals.

Espais d'aprenentatge tècnic (Aules de tecnologia aplicada): aula cuina, aula restaurant, aules taller de cuina, aula demostració, aula bar-cafeteria, aula sentits (creativitat i innovació)

Activitats formatives: Taules rodones, conferències de professionals del sector, vistes a empreses del sector, esdeveniments gastronòmics, tast de productes, tallers enogastronòmics.

Empreses pròpies d'aplicació pràctica del grup CETT: Hotel Alimara **** i Residència Àgora. formació pràctica en un entorn real d'empresa tutoritzats per professionals.