ESPACIOS DE APRENDIZAJE

 

Aula Cuina - Aula Restaurant - Aula Bar - Cafeteria

En aquestes aules es reprodueix el funcionament d'un establiment de restauració real. Són els espais de formació on es realitzen les classes pràctiques, amb l'objectiu de formar l'alumne en les habilitats i actituds professionals com a pas previ a la formació pràctica en els centres d'aplicació i en les empreses del sector.

Aula demostració 

Espai destinat a realitzar demostracions culinàries i de productes, a càrrec del professorat tècnic de l'escola o d'especialistes del món de la gastronomia i d'empreses collaboradores del sector alimentari. Aquesta aula ha estat recentment remodelada per disposar de recursos i instal.lacions d'una alta qualitat tecnològica.

Aula taller de Cuina

Aquest aula ha estat creada per realitzar demostracions culinàries i per dur a terme projectes de desenvolupament en el sector alimentari, essent per tant l'espai de formació tècnica destinat a I+D.

Aula dels sentits

És un àmbit de formació creat especialment per desenvolupar les habilitats de percepció sensorial. En aquest espai s'hi troben els recursos tècnics i experimentals necessaris per portar a terme tota mena d'activitats de tast i coneixement de diferents productes, que permeten a l'alumne/a treballar les seves facultats sensorials d'una manera tècnica i profunda.

Aula sommeliers

És l'espai destinat específicament a la formació enològica, i més concretament és l'aula teòrico-pràctica on es desenvolupa el curs professional de Sommeliers, de dos anys de durada. L'aula disposa de tot el material i recursos necessaris per impartir un ensenyament d'alt nivell professional.