El CETT-UB i la Fundació Família Torres impulsen una nova beca per a formar professionals de la sommelieria

15.05.25
Imatge
Dos alumnos haciendo una cata de vino con el texto a la izquierda: Beca CETT i Fundació Família Torres. Diploma Superior Universitari en Sommelieria

Una ajuda per contribuir a la professionalització i l’excel·lència en l’àmbit de la sommelieria, dirigida al Diploma Superior Universitari en Sommelieria.  

El CETT i la Fundació Família Torres reafirmen el seu compromís amb la formació i la promoció del talent jove amb la convocatòria d’una nova beca d’estudis per al curs 2025/26. La iniciativa forma amplia la col·laboració entre ambdues institucions i té com a objectiu fomentar la professionalització i l’excel·lència en l’àmbit de la sommelieria

La beca s’adreça a estudiants provinents de formacions vinculades a la restauració i al turisme, com ara els Cicles Formatius de Grau Superior, el Grau en Turisme o el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques, que vulguin continuar la seva trajectòria formativa amb el Diploma Superior Universitari en Sommelieria del CETT-UB. 

Requisits i criteris de selecció

Per optar-hi, les persones candidates hauran d’haver estat admeses prèviament al programa, tenir els estudis previs finalitzats i no haver estat beneficiàries de cap altra beca ni descompte de la CETT Fundació pel mateix curs. 

El procés de selecció es durà a terme a partir de diversos criteris: l’expedient acadèmic, la situació econòmica i familiar, el curriculum vitae i els motius exposats a la sol·licitud. Entre les tres candidatures amb millor valoració acadèmica, la beca s’atorgarà a qui acrediti menors recursos econòmics. 

El període de presentació de sol·licituds serà del 19 de maig a l’1 de juliol de 2025. Les persones interessades hauran de completar el formulari en línia i adjuntar tota la documentació requerida en format digital.  

Consulta tota la informació sobre la beca.  

Categories
CETT Fundació
Cuina i Gastronomia