Fotografia de: La 15a Trobada Escola+Universitat+Empresa tanca amb un 47% més d’ofertes laborals internacionals | CETT
Universitat de Barcelona

La 15a Trobada Escola+Universitat+Empresa tanca amb un 47% més d’ofertes laborals internacionals

04.03.2015
 
La 15a Trobada Escola+Universitat+Empresa tanca amb un 47% més d’ofertes laborals internacionals

70 empreses entrevisten 1.575 estudiants de turisme i hoteleria en el Campus CETT

  • Del total de 281 ofertes laborals i de pràctiques proposades als estudiants de turisme, hoteleria i gastronomia, 32 són per projectes internacionals.
  • El Campus CETT-UB ha acollit 3.342 entrevistes individuals, entre estudiants i empreses turístiques, i es consolida com la major trobada laboral de l’Estat. 
  • Barcelo Hotels & Resorts, Expedia, Fairmont, Bru & Bru, Exode Viatges, Sodexo, American Express Global Business Travel, Hilton Diagonal Mar, Voyage Prive, AN Grup o Club Med, algunes de les empreses que han presentat propostes als estudiants.

La 15a Trobada Escola-Universitat-Empresa, que el centre internacional de formació i transferència de coneixement CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona) organitza anualment, ha finalitzat l’edició d’enguany amb la presentació de 281 ofertes laborals i de pràctiques, per part de les 70 empreses del sector turístic i l’hoteleria participants. Entre aquestes propostes, cal ressaltar l’augment en un 47% de les ofertes laborals i de pràctiques amb una orientació de carrera internacional. Algunes de les empreses assistents han estat Barcelo Hotels & Resorts, Expedia, Fairmont, Bru & Bru, Exode Viatges, Sodexo, Hilton Diagonal Mar, Voyage Prive, AN Grup o Club Med. 

El Campus CETT ha acollit la celebració d’un total de 3.342 entrevistes individuals, model speed networking, entre empreses turístiques i 1.575 estudiants de grau i postgrau, formació professional, i també de formació continua i els antics graduats del CETT, els CETT Alumni. A part de les entrevistes, 40 de les corporacions participants han exposat, en presentacions corporatives, política de formació i opcions de creixement professional pels seus futurs col·laboradors.

PROPOSTES D’INTERNACIONALITZACIÓ

Els plans de carrera en empreses d’entorn internacional els han presentat empreses com Expedia, Palladium Hotel Group, Barceló H&R, Hilton Worldwide, PENHA LONGA RESORT-RITZ CARLTON o Real Hotels & Resort, les quals han presentat propostes d’internacionalització a l’alumnat. 

Hilton Worldwide, una de les companyies hoteleres més grans del món, amb 95 anys de trajectòria, 4.200 hotels, resorts i propietats, i un total de 690.000 habitacions en 93 països, ha estat escollida Millor Empresa Col·laboradora del CETT. Enrique Aranda, director de l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, ha recollit el guardó de mans de Xavier Casares, president del Consell Català de Formació Professional. 

Elisenda Farràs, directora de l’Espai Estudiant Empresa CETT, ha destacat que el CETT ha concedit el guardó a Hilton Worldwide per la seva diversitat de programes de pràctiques, el pla de carrera que ofereixen a l’alumnat, la bona valoració que li ha atorgat els estudiants que ha col•laborat amb l’empresa i per les possibilitats de creixement professional que els ofereix”.


Visualitza l'àlbum de fotografies de la Trobada 2015:
Fotografia de: La 15a Trobada Escola+Universitat+Empresa tanca amb un 47% més d’ofertes laborals internacionals | CETT
Trobada Escola-Universitat-Empresa 2015
Categories
15 trobada escola universitat empresa 2015 cett cett alumni alumni jobs jobscett hilton